Προς το περιεχόμενο

EPAK μέσω Χρονοκάρτας γίνεται;;;

Shineboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα... Θέλω αν γίνεται το εξής: να συνδέομαι μέσω ΕΠΑΚ 89625...... κλπ αλλά να χρεώνεται η κλήση σε χρονοκάρτα για να μπορώ να μπω από ξένο τηλέφωνο όταν χρειάζεται. Γίνεται; ξέρει κανείς τρόπο; ή έστω να καλούσα αριθμό 801 π.χ όπως της Tellas για το Free Internet για να έχω αστική χρέωση. Αν μπορεί να βοηθήσει κανείς ας γράψει τον τρόπο... ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Mέσω της κλασσικής χρονοκάρτας, κατηγορηματικά, δεν γίνεται. Αλλά δεν ξέρω τι φρούτο είναι αυτές οι καινούργιες που έχουν βγει (web card).

Koρόιδα τους έχεις; Να βάλουν φωτιά να κάψουν το σπίτι τους; :D

Δεν ξέρω κατά πόσο γίνετε, πάντως καθώς δεν ξέρεις από που κάνει την κλήση η χρονοκάρτα είναι πιθανό να έχει ελεεινές ταχύτητες στο internet…

Οκ ευχαριστώ, απλά το πρόβλημα είναι ότι θέλω να μπω από ξένο τηλέφωνο χωρίς να το χρεώσω οπότε θέλω μέσω χρονοκάρτας αλλά δεν υπάρχει εδώ Γιάννενα αστικό νούμερο από ISP, θα πρέπει να κάνω υπεραστικό Αθήνα και δε λέει, είναι 10€ την ώρα! Έλεγα μήπως γινόταν αλλιώς... Τέλος πάντων ο ΟΤΕ μας την έκανε πάλι τη ζημιά...

Οκ ευχαριστώ, απλά το πρόβλημα είναι ότι θέλω να μπω από ξένο τηλέφωνο χωρίς να το χρεώσω οπότε θέλω μέσω χρονοκάρτας αλλά δεν υπάρχει εδώ Γιάννενα αστικό νούμερο από ISP, θα πρέπει να κάνω υπεραστικό Αθήνα και δε λέει, είναι 10€ την ώρα! Έλεγα μήπως γινόταν αλλιώς... Τέλος πάντων ο ΟΤΕ μας την έκανε πάλι τη ζημιά...

Αν είσαι διαθετιμένος να πλησώσεις αστική κλήση (η οποία είναι πολύ ακριβότερη από ΕΠΑΚ) δοκίμασε εάν η χρονοκάρτα σου καλεί τον αριθμό 8015000500, ο οποίος είναι της tellas. Αν καλεί τότε user name: tellas password: free

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...