nikos bob Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Εχω εδώ και εναμιση χρονο το συγκεκριμενο τηλεφωνο αγορασμενο από ιντερνετικο μαγαζι στην Ελλαδα. Δεν μπορεσα ποτε, οσες ρυθμισεις κι αν αλλαξα αλλα και δυκτιο με χρηση αλλης sim και ότι επαναφορά κι αν εκανα να εχω προσβαση σε μυνηματα από υπηρεσίες π.χ. όπως του What s Up από εφοριες, από ibank και γενικοτερα αφου επικοινωνησα με την εδώ αντιπροσωπεια ( ? ) εφαγα ένα ''ζητω'' ....δεν μπορούμε να το υποστηριξουμε γιατι δεν είναι εισαγμενο απο εμας... Απαράδεκτοι αλλα μεχρι εκει. Το τηεφωνο το πληρωσα 240 ευρω όταν το πηρα και είμαι ευχαριστημένος στο 100% από τις λειτουργιες του εκτος από αυτό το πρόβλημα που δεν μπορω να λυσω ακομα και σε επιστήμονες του είδους που το ειδαν . Αν υπαρχει καπου καποια βοηθεια σας παρακαλω δωστε μου τα φωτα σας, δεν θελω να το πεταξω γιαυτον τον λογο.
pure29 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Κάτοχος πάνω από χρόνο+... Μου φαίνεται ότι είναι θέμα rom που φοράς. Άλλαξε rom και θα διορθωθεί το πρόβλημα λογικά. Με τη συγκεκριμένη δεν έχω οποιοδήποτε πρόβλημα, εδώ και μήνες, MIUI V7 1
nikos bob Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δεν δουλεψαν ποτε τα μυνηματα, από την πρωτη μερα, απλα δεν διναμε σημασια μεχρι που εγιναν απαριτητα στην καθημερινοτητα, επαναλαμβάνω μονο τα μηνυματα από συντομους κωδικούς 'η από υπηρεσίες 'η από Cosmote 'η VODAFONE κλπ... Αν καποιος εχει διαπιστωμενη λυση και μπορει να βοηθησει θα του ημουν πραγματικα ευγνωμων γιατι το κινητακι είναι 64 bit και οκταπυρηνο και παει σφαιρα ολες τις εφαρμογες... κι εχει και απιστευτη ληψη στις φωτο....
pure29 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Βαλε αλλη εφαρμογή απ το google play για τα sms και δες αν διορθόθηκε. πχ Handcent Next SMS ή περνάς άλλη rom όπως σου είπα πιο πάνω. και το κινητό είναι 8297 κι όχι 8792 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα