Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είναι 10 τέρα τι αδικαιολόγητη τιμή; 46$ το τέρα... πόσους σκληρούς του ενός τέρα ξέρετε στα 41 ευρώ; μια χαρά τιμή έχει

επίσης δεν ειναι 10 σκληροί του ενός τέρα τυλιγμένοι σε τεράστια λαδόκολλα.

ειναι αποτέλεσμα έρευνας και ανάπτυξης για να χωρέσει τόσα δεδομένα ένας σκληρός δίσκος. Τζάμπα θέλετε να τον πουλάνε; 

Αγνοείς τις πλημμύρες και την γενική στασιμότητα στους δίσκους την τελευταία 5ετία. Κανονικά έπρεπε να είχαμε πολύ καλύτερες τιμές αφού δεν είναι δυνατές οι μεγαλύτερες χωρητικότητες.

Άρα έχουμε φτάσει να έχουμε 10TB απλό δίσκο και 4TB SSD, σωστά ;

Για consumer ναι, σε enterprise environment παίζουν 3.5" 10TB HDDs vs 2.5" 16TB SSDs. HDDs are already dead.

Δημοσ.

Εχουμε φτασει 2016 την τελευταια πενταετια οι τιμες ειναι σχεδον ιδιες κατα την αποψη μου θα επρεπε να εχει 10 τερα στα 200-250 και ας ηταν και πιο αργοι ουτως η αλλως δεν παιρνεις τετοιους διακους για την ταχυτητα τους (σιγα την ταχυτητα).

• Like 2
Δημοσ.

Σωστά, ο δίσκος στο PC σου είναι 10τέρα

Δεν κατάλαβες τι είπα,γιατί μάλλον απλά ήθελες να πεις την εξυπνάδα σου,στο σχόλιο μου.

Το τι δίσκο εχω εγω δεν έχει σημασία,εξάλλου δεν έχω πρόβλημα με χωρητικότητα,αφού εχω και άλλους δίσκους (σύνολο 5 τέρα) στο σχόλιο μου απλά ενα παράδειγμα έφερα για την ταχύτητα και κάποια απο τα "χαρακτηριστικά" του "καινούργιου"σε σχέση με έναν παλιό μου.

Δημοσ.

Έχω την αίσθηση ότι ο ρυθμός αύξησης της χωρητικότητας στους HDDs έχει πέσει αρκετά; Σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια πάντα.

Είστε και εσείς που λιγουρεύεστε 10ΤΒ είμαστε και εμείς που με 1TB 850 PRO και 2TB caviar black είμαστε κομπλέ

Είναι αυτοί που λιγουρεύονται τα 10 TiB, είστε εσείς που είστε κομπλέ με 3 TiB, είμαστε κι εμείς που δε ξέρουμε με τι να γεμίσουμε τον 256 GiB SSD. 

:mrgreen:

• Like 1
Δημοσ.

Έχω την αίσθηση ότι ο ρυθμός αύξησης της χωρητικότητας στους HDDs έχει πέσει αρκετά; Σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια πάντα.

Είναι αυτοί που λιγουρεύονται τα 10 TiB, είστε εσείς που είστε κομπλέ με 3 TiB, είμαστε κι εμείς που δε ξέρουμε με τι να γεμίσουμε τον 256 GiB SSD. 

:mrgreen:

βάλε ένα witcher 3 ένα grand theft auto 5 ενα dragon age inquisition και κανένα batman arkham knight και γέμισε.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ γιατί να τα βάλω όλα αυτά ακριβώς; :P Αν παίζεις, προφανώς ανήκεις στην 1η ή 2η κατηγορία, όχι στη δικιά μου.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν κατάλαβες τι είπα,γιατί μάλλον απλά ήθελες να πεις την εξυπνάδα σου,στο σχόλιο μου. Το τι δίσκο εχω εγω δεν έχει σημασία,εξάλλου δεν έχω πρόβλημα με χωρητικότητα,αφού εχω και άλλους δίσκους (σύνολο 5 τέρα) στο σχόλιο μου απλά ενα παράδειγμα έφερα για την ταχύτητα και κάποια απο τα "χαρακτηριστικά" του "καινούργιου"σε σχέση με έναν παλιό μου.

Πρώτον κανείς δεν παίρνει πλέον HDDs για ταχύτητα, το θέμα είναι η χωρητικότητα...

Δεύτερον, πιάνει έως 220MB/sec ο 500gb Seagate σου?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...