Lied Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 δυστυχως δεν εχω που αλλου να δοκιμασω, εχω δοκιμασει στοκ τα παντα και o/c'ed οπου με παιρνει δεν φτιαχνει το stuttering στο nfs και σε λιγοτερο βαθμο στο forza, κατα τα αλλα σε benchmarks, διαφορα fps(και στο doom που δοκιμασα ηταν μια χαρα ~40fps σε 4κ με ΑΑ σε opengl) εχω εντυπωσιαστει απο την αποδοση οχι απλα δεν εχει προβλημα. Περιμενω τα crysis να βγουνε αυτες τις μερες στο origin vault, θελω να δω πως θα ειναι στο 3.. Τετοιο bottleneck δε σου κανει to CPU εκτος αν κοβει λογο θερμοκρασιων. Κοιταξε αυτα τα benchmarks με RX480 και Phenom 955. Τα μινιμουμ FPS σου θα επρεπε να ηταν καλυτερα. Τσιμπα ενα καλυτερο Cooler (χαμενο δε θα παει ουτε με τους Zen) και δωσε overclock http://www.hardwareunboxed.com/gtx-1060-vs-rx-480-in-6-year-old-amd-and-intel-computers/ 1
ALFR3D Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Τετοιο bottleneck δε σου κανει to CPU εκτος αν κοβει λογο θερμοκρασιων. Κοιταξε αυτα τα benchmarks με RX480 και Phenom 955. Τα μινιμουμ FPS σου θα επρεπε να ηταν καλυτερα. Τσιμπα ενα καλυτερο Cooler (χαμενο δε θα παει ουτε με τους Zen) και δωσε overclock http://www.hardwareunboxed.com/gtx-1060-vs-rx-480-in-6-year-old-amd-and-intel-computers/ πολυ ενδιαφερον review, δεν το ειχα προσεξει.
The__Blade Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 δεν το εκανα μιας και η αλλη ειναι χ8, θα το δοκιμασω και αυτο ομως. Περιμενω να βγαλουν νεους drivers ισως να ειμαι τυχερος. 1) Το δοκίμασες; Έχω αρχίσει να φοβάμαι ασυμβατότητα μητρικής-κάρτας. Ποια μητρική έχεις και με τι chipset; 2) Επίσης έχεις κάποιο γνωστό να δοκιμάσεις την κάρτα στο PC του; Μου είχε τύχει μια Fury η οποία για ανεξήγητο λόγο δεν απέδωσε ποτέ τα αναμενόμενα ήταν 20-30% κάτω από ότι έπρεπε. Τελικά την επέστρεψα στο amazon.
TheELF Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Μα λέει ο άνθρωπος ότι παίζει καλά η κάρτα,μόνο σε δυο παιχνίδια έχει πρόβλημα στο forza apex που είναι χάλια από τεχνικής πλευράς σε ότι αφορά τον επεξεργαστή,υπάρχουν στο επίσημο φόρουμ ένα κάρο νήματα,το παιχνίδι τρέχει μόνο στους μισούς από τους υπαρκτούς πυρήνες... και στο NFS που λογικά το πρόβλημα είναι ότι έχει ασύρματο wifi και το παιχνίδι είναι always online οπότε τρώει κολλήματα όταν χάνει την σύνδεση. 1
The__Blade Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Μα λέει ο άνθρωπος ότι παίζει καλά η κάρτα,μόνο σε δυο παιχνίδια έχει πρόβλημα στο forza apex που είναι χάλια από τεχνικής πλευράς σε ότι αφορά τον επεξεργαστή,υπάρχουν στο επίσημο φόρουμ ένα κάρο νήματα,το παιχνίδι τρέχει μόνο στους μισούς από τους υπαρκτούς πυρήνες... και στο NFS που λογικά το πρόβλημα είναι ότι έχει ασύρματο wifi και το παιχνίδι είναι always online οπότε τρώει κολλήματα όταν χάνει την σύνδεση. αν δεν υπάρχει αλλού πρόβλημα πιθανώς έχεις δίκιο. Θα μπορούσε επίσης να δοκιμάσει το NFS με ένα wireless adaptor καλής ποιότητας
ALFR3D Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Τη δοκιμασα και στη αλλη pcie (και για αλλη μια φορα καταλαβα οτι διαφορα μεταξυ 16χ και 8χ ειναι ελαχιστοτατη) το wifi αυτο ειναι 5Ghz και πιανει και 3MB/s κυριως τα μεσανυχτα, και αφου μου μπηκε η ιδεα οτι ισως φταιει αυτο το δοκιμασα, τζιφος, παλι τα ιδια. Δεν εχω γνωστο και μου φαινεται ουτε αλλη υπομονη να ασχοληθω με τα συγκεκριμενα games. Βλεπω βγηκε το 16.7.3 για να δουμε.
ultraex2003 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Μα λέει ο άνθρωπος ότι παίζει καλά η κάρτα,μόνο σε δυο παιχνίδια έχει πρόβλημα στο forza apex που είναι χάλια από τεχνικής πλευράς σε ότι αφορά τον επεξεργαστή,υπάρχουν στο επίσημο φόρουμ ένα κάρο νήματα,το παιχνίδι τρέχει μόνο στους μισούς από τους υπαρκτούς πυρήνες... και στο NFS που λογικά το πρόβλημα είναι ότι έχει ασύρματο wifi και το παιχνίδι είναι always online οπότε τρώει κολλήματα όταν χάνει την σύνδεση. αδελφε ουτε στους μισους μου τρεχε μολις το ελεγξα για κανα 2- 3 γυρες το forza με ολα τα update κομπλε με τον 5820 στα 4.0 που τον εχω 24/7 στα στατιστικα 2 πυρηνες βασικα δουλευαν στο 100% ολοι οι αλλοι πυρηνες/thread μολις που κουνηθηκαν !! αλλα στα ultra 1080 p με τους 16.7.3 που επαιζα επαιζα νερο με το 60αρι καρφωμενο σπανια ψιλοεπεφτε !!
TheELF Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 αδελφε ουτε στους μισους μου τρεχε μολις το ελεγξα για κανα 2- 3 γυρες το forza με ολα τα update κομπλε με τον 5820 στα 4.0 που τον εχω 24/7 στα στατιστικα 2 πυρηνες βασικα δουλευαν στο 100% ολοι οι αλλοι πυρηνες/thread μολις που κουνηθηκαν !! αλλα στα ultra 1080 p με τους 16.7.3 που επαιζα επαιζα νερο με το 60αρι καρφωμενο σπανια ψιλοεπεφτε !! Έχεις CPU όπου φτάνουν οι 2,στους quad/i3 π.χ τρέχει με 2 πυρήνες και υπάρχει πρόβλημα στους dual τα τρέχει όλα στο ίδιο πυρήνα και γίνεται χαμός,πρέπει να κάνεις ολόκληρες ιστορίες για να το κάνεις να τρέξει.
razorbladeromance Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Eχω εδω και δυο βδομαδες την εν λογο καρτα και γενικα σε ενα παλιο συστημα οπως το δικο μου ειμαι αρκετα ικανοποιημενος. Ειχα παντα mid range nvidia και τωρα με τη νεα καρτα αντιμετωπιζω σε καποια παιχνιδια το εξης προβλημα, εχω πολυ lag και τα fps ανεβοκατεβαινουν σε παιχνιδια οπως το τελευταιο need for speed και το forza apex. Στο gpuz βλεπω οτι μνημη και gpu δουλευουν σε max συχνοτητες αλλα το gpu load ανεβοκατεβαινει συνεχεια, με λιγα λογια ειναι σαν λεπτες βουνοκορφες (spikes )συνεχομενες. Το αποτελεσμα ειναι να μην ειναι playable αυτα τα παιχνιδια και δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται. Οκ η cpu ειναι πολυ παλια, αλλα ακομα και σε ολα low στα 1080p παλι κανει αυτο το stuttering με τα fps να ειναι μια πανω μια κατω, τοσο bottleneck πια? Σε μερικα σημεια φτανει στο 0% με τη καταναλωση κοντα στο 30-40W !! Οτιδηποτε αλλο παιζω πχ bf4 bfh nfs rivals sf5 mirror's edge κτλ ειναι μια χαρα ακομα και σε 4Κ με virtual resolution, σε σχεση με τη καρτα που ειχα πριν. Δοκιμασα τα παντα στο wattman αλλα τιποτα. Οι ρυθμισεις στο global μηπως παιζουν ρολο που ειναι default? Βλεπω αρκετοι ειχαν προβλημα παρομοιο με radeon 290 και φαινεται να ειναι θεμα bottleneck αλλα αναρωτιεμαι αν γενικα, το κανουν αυτο οι radeon? ή μηπως φταινε τα παιχνιδια? αυτο ειναι γενικο προβλημα καρτων AMD. ειχα κι εγω μια και σε ορισμενα παιχνιδια οπως το forza που προανεφερες το κανει.λαγκαρει για ενα δευτερολεπτο και ουτε και συνεχιζει κανονικα,η ριχνει τα καρε στο μισο και μενει εκει χωρις λογο.η amd λεει οτι το ξερειλεει καιρο οτι θα το φτιαξει αλλα δεν...αναγκαστηκα και εχω παραγγηλει μια 1060.
ALFR3D Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 αυτο ειναι γενικο προβλημα καρτων AMD. ειχα κι εγω μια και σε ορισμενα παιχνιδια οπως το forza που προανεφερες το κανει.λαγκαρει για ενα δευτερολεπτο και ουτε και συνεχιζει κανονικα,η ριχνει τα καρε στο μισο και μενει εκει χωρις λογο.η amd λεει οτι το ξερειλεει καιρο οτι θα το φτιαξει αλλα δεν...αναγκαστηκα και εχω παραγγηλει μια 1060. καλοριζικη η νεα καρτα με το καλο οταν ερθει, ειναι σιγουρα καλυτερη και κυριως, χωρις τετοια θεματα
razorbladeromance Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2016 Κοίταξε σε περιβάλλον vulkan & dx12 ειναι λίγο πιο αργή 5.6tflops αλλα σίγουρα η 1060 δεν εχει τέτοια προβληματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα