Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω win10 και ανεβασα τη cpu στα 3.6-3.7ghz και το forza καπως εφτιαξε, αλλα το nfs που ηθελα να παιξω δεν στρωνει με τιποτα, υπαρχει και μια αλλη εκδοχη που δεν το ειχα σκεφτει πριν, οτι παιζει να φταιει το οτι θελει online  ολη την ωρα που παιζεις και μου βγαζει μηνυματα μετριας συνδεσης παρα πολυ συχνα, και ειδα οτι δεν εχει dedicated servers!! Δεν ειμαι ειδικος στο online gaming και δεν μου πηγε το μυαλο στην αρχη, αλλα παιζοντας ολο και περισσοτερα παιχνιδια καταλαβα οτι ισως να ευθύνεται αυτο (σιγουρα υπαρχει bottleneck αλλα ειδα βιντεο στο youtube με παρομοια cpu και χαμηλοτερη gpu επαιζε πολυ απροβληματιστα) Η συνδεση μου ειναι σε wifi hotspot σχετικα μακρια και πιανει κατα μεσο ορο 500ΚΒς

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδη ειδα οτι εχεις σε phenom θερμοκρασιες 80-85 .

Οι phenom δεν αντεχουν πανω απο 65. Εχεις προβλημα με το CPU cooler.

Πες μου ακριβως ποιο CPU εχεις και τρεξε ενα prime95 να μας πεις θερμοκρασιες.

Δημοσ.

οπως σωστα λεει ο Blade, φτιαξε το θεμα με τις θερμοκρασιες τους επεξεργαστη πρωτα....!!   αυτο μπορει να σου προκαλει ολο το Bottleneck, καθως μαλλον.... πεφτει κοφτης....!!!!!!

τσεκαρε την ψυκτρα, καθαρισε την απο σκονε, αλλαξε παστα.  ξανατσεκαρισε τις θερμοκρασιες, αφου τα κανεις ολα αυτα...!!  

αυτο με την συνδεση σου. ισως εχει ενα μεριδιο. αυτο μπορεις να το τσεκαρεις, παιζοντας NFS Offline...! 

Δημοσ.

Άνοιξε τις ρυθμίσεις στον Catalyst και πήγαινε στο “Καθολικές ρυθμίσεις” και απενεργοποίησε το “Απόδοση Ισχύος” αν δεν το έχεις κάνει ακόμα.

Δημοσ.

εχω τον 940BE (με xigmatek hdt s1283)στα 3.5ghz με στοκ ρευμα και για κανενα τεταρτο στο prime δεν παει πανω απο 55C , στο ποστ πιο πανω εννοουσα οτι οι πυρηνες δουλευουν στο full πανω απο 80% οχι 80C, το αποδοση ισχυος ειναι off και οι καθολικες ρυθμισεις  στο default, επισης δεν γινετε να παιζεις το νεο nfs off line, 

Δημοσ.

εχω τον 940BE (με xigmatek hdt s1283)στα 3.5ghz με στοκ ρευμα και για κανενα τεταρτο στο prime δεν παει πανω απο 55C , στο ποστ πιο πανω εννοουσα οτι οι πυρηνες δουλευουν στο full πανω απο 80% οχι 80C, το αποδοση ισχυος ειναι off και οι καθολικες ρυθμισεις  στο default, επισης δεν γινετε να παιζεις το νεο nfs off line, 

Δύσκολο να σε μπουκώνει ο 940BE έχεις και καλή ψύκτρα οπότε σηκώνει o/c.

Σε ποια παιχνίδια έχεις το πρόβλημα.

Δημοσ.

Δύσκολο να σε μπουκώνει ο 940BE έχεις και καλή ψύκτρα οπότε σηκώνει o/c.

Σε ποια παιχνίδια έχεις το πρόβλημα.

στο τελευταιο need for speed (δεν ειναι και το τελος του κοσμου αλλα γιατι να μην παιζει οτι και να δοκιμασα και ενας στο youtube με χειροτερη καρτα και ιδια cpu παιζει μια χαρα), ας ειναι ..

μπορεί να μην αντέχει η μητρική σου το ρεύμα που ζητάει η cpu

δε νομιζω, 7 χρονια με υπερσυγχρονισμενο επεξεργαστη των 125w stock δεν καταλαβαινει τιποτα, να κρεμαει, bsod,κτλ

Δημοσ.

η μητρική "σηκώνει" και τον επεξεργαστή και την 480 που τραβάει ακόμη και με τους καινουριους οδηγούς πάνω από το "κανονικό"

'εχεις άλλη μητρική να δοκιμάσεις? , μπορεις να κάνεις undervolt με χαμηλωμένα Mhz την cpu να δοκιμάσεις έτσι?

Δημοσ.

η μητρική "σηκώνει" και τον επεξεργαστή και την 480 που τραβάει ακόμη και με τους καινουριους οδηγούς πάνω από το "κανονικό"

'εχεις άλλη μητρική να δοκιμάσεις? , μπορεις να κάνεις undervolt με χαμηλωμένα Mhz την cpu να δοκιμάσεις έτσι?

δυστυχως δεν εχω που αλλου να δοκιμασω, εχω δοκιμασει στοκ τα παντα και o/c'ed οπου με παιρνει δεν φτιαχνει το stuttering στο nfs και σε λιγοτερο βαθμο στο forza, κατα τα αλλα σε benchmarks, διαφορα fps(και στο doom που δοκιμασα ηταν μια χαρα ~40fps σε 4κ με ΑΑ σε opengl) εχω εντυπωσιαστει απο την αποδοση οχι απλα δεν εχει προβλημα. Περιμενω τα crysis να βγουνε αυτες τις μερες στο origin vault, θελω να δω πως θα ειναι στο 3..

Δημοσ.

Πέρα από το σαφές bottleneck που θα έχεις με αυτό τον επεξεργαστή , στο γράφημα του gpu load βλέπουμε να είναι στο 0 και να πηδάει πάλι στο max κλπ. Αυτά δεν γίνεται να συμβαίνουν από bottleneck, όσο και να throttlάρει ο επεξεργαστής δε μπορεί η κάρτα να πέφτει στο 0%. Άσε που σε αυτή τη περίπτωση έπρεπε και το core clock της κάρτας να ανεβοκατεβαίνει εφόσον είναι ενεργοποιημένα και τα power savings.

• Like 1
Δημοσ.

Πέρα από το σαφές bottleneck που θα έχεις με αυτό τον επεξεργαστή , στο γράφημα του gpu load βλέπουμε να είναι στο 0 και να πηδάει πάλι στο max κλπ. Αυτά δεν γίνεται να συμβαίνουν από bottleneck, όσο και να throttlάρει ο επεξεργαστής δε μπορεί η κάρτα να πέφτει στο 0%. Άσε που σε αυτή τη περίπτωση έπρεπε και το core clock της κάρτας να ανεβοκατεβαίνει εφόσον είναι ενεργοποιημένα και τα power savings.

αυτο ακριβως ειναι που με'κανε να ξεκινησω αυτο το thread. Δε μπορω να καταλαβω με τιποτα γιατι το κανει αυτο 

Δημοσ.

Εχεις δευτερο pcie slot; αν ναι δοκιμασε την καρτα και σε αυτο.

Μετα σκεψου ενα format , μπακαλικη λυση αλλα καμια φορα δεν ξερεις

• Like 1
Δημοσ.

Εχεις δευτερο pcie slot; αν ναι δοκιμασε την καρτα και σε αυτο.

Μετα σκεψου ενα format , μπακαλικη λυση αλλα καμια φορα δεν ξερεις

δεν το εκανα μιας και η αλλη ειναι χ8, θα το δοκιμασω και αυτο ομως. Περιμενω να βγαλουν νεους drivers ισως να ειμαι τυχερος. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...