Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η κάρτα ανεβάζει θερμοκρασίες βλέπω 85 και πιο πίσω (όταν έπαιζες) ήταν πάνω απο 85  πόσο καιρό την έχεις; μπας και μπουκωσε απο σκόνες επειδή το κουτί σου ήδη ειναι αρκετά σκονισμένο;

Επίσης πριν πας για αναβάθμισε απλά κάνει λίγο OC τον επεξεργαστή σου και δεν αν βοηθήσει.

Όσο για την 650tι δεν ειναι overkill σιγά απο την στιγμή που δεν την χρησιμοποιείς σε άλλο pc ειδικά. 

καλά όχι 80-85 είναι εντάξει αν μιλάμε για full load το θέμα ειναι είναι πιο πάνω απο 85

TS μήπως πείραξες τους ανεμιστήρες στο wattman και τους έβαλες πολύ χαμηλά; γύρνα τα όλα σε deufault ρυθμίσεις και δες αν κάνει διαφορά

Μιλάμε για amd phenom και όχι για intel, οι amd έχουν χαμηλότερα θερμικά όρια, δεν μπορείς έτσι απλά να λες ότι 80-85 βαθμοί κελσίου είναι εντάξει σε full load, δεν είναι καθόλου εντάξει.

• Like 2
  • Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μιλάμε για amd phenom και όχι για intel, οι amd έχουν χαμηλότερα θερμικά όρια, δεν μπορείς έτσι απλά να λες ότι 80-85 βαθμοί κελσίου είναι εντάξει σε full load, δεν είναι καθόλου εντάξει.

Μιλάμε για την RX 480 

για τη χρηση που τον θελω θα ηταν πολυ καλη λυση ο νεος i3 αλλα εχει περασει και τοσος καιρος για την amd χωρις να βγαλει κατι καινουργιο, οποτε ας περιμενουμε να δουμε τι θα γινει, αν και ο καλυτερος τροπος να γλυτωσεις απο τον πειρασμο της αναβαθμισης ειναι να την κανεις αμεσως.  

αν είναι να δώσεις λεφτά για i3 + μητρική πάρε καλύτερα δεύτερο χέρι AMD fx 8350/8320 + μητρική δεύτερο χέρι... στα ίδια λεφτά θα σου βγει... αλλά οκ μετά δεν θα θες να κάνεις αναβάθμιση ZEN γιατι θα είναι μια χαρα το pc :P

Δημοσ.

Μιλάμε για την RX 480 

αν είναι να δώσεις λεφτά για i3 + μητρική πάρε καλύτερα δεύτερο χέρι AMD fx 8350/8320 + μητρική δεύτερο χέρι... στα ίδια λεφτά θα σου βγει... αλλά οκ μετά δεν θα θες να κάνεις αναβάθμιση ZEN γιατι θα είναι μια χαρα το pc :P

Μην τουφεκας φιλε μου στον γαμο του γκιοζη, τι να τον κανει τον 8320 μεταχειρισμενο κτλ αφου δεν εχει μετα κατι να αναβαθμισει πανω στο amd  που ηδη θα ειναι σερναμενο για απαιτητικους ενω αν παρει i3,  και καινουργιο θα ειναι και αναβαθμησιμο και με δυνατοτερο ipc. Αν μπορει να περιμενει και 5-6 μηνες να δει και τι γινεται με τους zenηδες ακομα καλυτερα, θα εχει να διαλεξει και σε kaby :-D

Στο θεμα απο πανω εννοειται πως ο επεξεργαστης τα κανει ολα!!!Ειναι λιγο πιο δυνατος απο celeron!Στο Multi oxi single.. B)

• Like 1
Δημοσ.

Μην τουφεκας φιλε μου στον γαμο του γκιοζη, τι να τον κανει τον 8320 μεταχειρισμενο κτλ αφου δεν εχει μετα κατι να αναβαθμισει πανω στο amd  που ηδη θα ειναι σερναμενο για απαιτητικους ενω αν παρει i3,  και καινουργιο θα ειναι και αναβαθμησιμο και με δυνατοτερο ipc. Αν μπορει να περιμενει και 5-6 μηνες να δει και τι γινεται με τους zenηδες ακομα καλυτερα, θα εχει να διαλεξει και σε kaby :-D

Στο θεμα απο πανω εννοειται πως ο επεξεργαστης τα κανει ολα!!!Ειναι λιγο πιο δυνατος απο celeron!Στο Multi oxi single.. B)

ότι νάναι για zen λεει πάει το παιδί γιατι να σκέφτεται να αναβαθμίσει στον ελεεινό i3 πλάκα μου κάνεις εσύ τουφεκάς στον γάμο του καραγκιόζη :P

(άσε που έχει να αναβαθμίσει μετά αν θέλει δεν τερματίζει η σειρά FX στον 8320 που όμως δεν χρειάζεται και ούτε θέλει στο σκεπτικό που είπαμε) 

όσο για το άλλο που είπες καλό ανέκδοτο ο Phenom II 940 χτυπάει τους i7 940 και intel core 2 Quad EE ... http://techreport.com/review/16147/amd-phenom-ii-processors/13 τι σέλερον και κολοκύθια τσαμπουνάς; :P αλλά συγχωρείσαι γιατι παίζει όταν βγήκε να ήσουν 7 και γιαυτό να μην θυμάσαι.... 

• Like 1
Δημοσ.

ότι νάναι για zen λεει πάει το παιδί γιατι να σκέφτεται να αναβαθμίσει στον ελεεινό i3 πλάκα μου κάνεις εσύ τουφεκάς στον γάμο του καραγκιόζη :P

(άσε που έχει να αναβαθμίσει μετά αν θέλει δεν τερματίζει η σειρά FX στον 8320 που όμως δεν χρειάζεται και ούτε θέλει στο σκεπτικό που είπαμε) 

όσο για το άλλο που είπες καλό ανέκδοτο ο Phenom II 940 χτυπάει τους i7 940 και intel core 2 Quad EE ... http://techreport.com/review/16147/amd-phenom-ii-processors/13 τι σέλερον και κολοκύθια τσαμπουνάς; :P αλλά συγχωρείσαι γιατι παίζει όταν βγήκε να ήσουν 7 και γιαυτό να μην θυμάσαι.... 

ειναι πολλα υποσχομενοι οι ζεν και αφου εκανα μια αναβαθμηση τωρα ας περιμενω λιγο, ενας λογος που δεν μπορω να παω σε amd  ειναι οτι μου κανει λιγο παλιατζουρα η πλατφορμα fx, ενας φιλος ειχε αγορασει online εναν 8350 απο εδω και του τον ταχυδρομησα αθηνα, τοτε ηταν σουπερ αλλα απο τοτε εχουν περασει 4 ολoκληρα χρονια, θα μου πειτε εδω σκεφτεσε ι3 αλλα σαν πλατφορμα κτλ ειναι πολυ πισω, και παλι ευχαριστω ολους για τον χρονο και τις απαντησεις 

• Like 1
Δημοσ.

Ρε χαζουλη προσεχε τον διακοπτη αυτον εδω γιατι παει στο κατα ριπας!!!Πρωτον αν εχεις μητρικη AM3+ και βαλεις 8320 που λες, μετα δεν χρειαζεται και ουτε καν αξιζει να πας σε 8350 η΄8370 η΄95χχ που ετσι κι αλλιως θες και μητρικη που να σηκωνει και 220watt και να  μην ψηνεται και που ολοι ειναι ιδιοι με μεγαλυτερα ρολογια.Αρα αρκετα παλιο πλεον και με χαμηλο ipc.Δευτερον αν ηξερες τι παει να πει multicore και single core θα καταλαβαινες τι εννοω με τον celeron και μαλλον δεν εχεις δει celeron του 2016 για να καταλαβεις τι εννοω.Τελος φιλτατε δεν κολλαει πουθενα το ποσο χρονων ειναι ο καθενας.Και μην ξεχνας κατι σημαντικο! Δεν τσακωνομαστε, δες το σαν μια μικρη χαζοκοκορομαχια!!! :-D

Δημοσ.

Είσαι σε δημόσιο χώρο όπου ισχύουν ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ. Τέτοιες συμπεριφορές όπως την παραπάνω δεν είναι σε καμία περίπτωση ευπρόσδεκτες εδώ. 

• Like 6
Δημοσ.

μιας και φτασαμε ως εδω, σε πλατφορμα ιντελ δεν εχω ιδεα απο chipset ξερω οτι το χ99 ειναι η κορυφη αλλα ας πουμε απο τις παρακατω επιλογες πια ειναι καλυτερη? Και πιο future proof ας πουμε, βλεπω ζ170α ζ170 προ β150 που δεν μου λενε τιποτα 

post-73370-0-46320300-1469129804_thumb.jpg

Δημοσ.
Φίλε μου σαν τελευταία λύση εγώ θα έβαζα μια αγγελία στα  μεταχειρισμένα για έναν επεξεργαστή amd 1090t η 1100t μέχρι  να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα της αναβάθμισης

λογικά κάπου στα 60 ευρώ θα τον βρεις. Μετά δώσε τον δικό σου επεξεργαστή να μοιράσεις την διαφορά.

• Like 3
Δημοσ.

μιας και φτασαμε ως εδω, σε πλατφορμα ιντελ δεν εχω ιδεα απο chipset ξερω οτι το χ99 ειναι η κορυφη αλλα ας πουμε απο τις παρακατω επιλογες πια ειναι καλυτερη? Και πιο future proof ας πουμε, βλεπω ζ170α ζ170 προ β150 που δεν μου λενε τιποτα 

η INTEL  εχει 2 πλατφορμες στην αγορα.  την 2011-3 (High End)  και την 1151 (Mainstream, αυτη που σε ενδιαφερει εσενα).

η 2011-3  εχει το Χ99 chipset.

η 1151 εχει τα Η110- Β150 - Η170 -Ζ170 (κατα σειρα δυναμικοτητας).  το Η110 ειναι το πιο απλο chipset, ενω το Ζ170 ειναι το πιο πλουσιο...!!! 

• Like 4
Δημοσ.

Μία ερώτηση γιατί δεν είδα να αναφέρει ο ts πουθενά, Windows 7 ή 10;

i3 6100 έκανα πριν 1 μήνα για τον κουνιάδο μου, εάν αυτό είναι γρήγορο εγώ είμαι ολυμπιονίκης στο άλμα!!!

2016 και ακόμη βλέπω να προτείνουν 2 πυρήνα προς Θεού δεν παίζει DX9 πλέον εκτός και αν αυτός είναι ο στόχος!!

• Like 1
Δημοσ.

fallen4ngel

το "αργό" Ι3 τον πρότειναν αντί για 4πυρηνο ή 6πυρηνο AMD που είναι ποιο αργά από τον Ι3.

Από εξαπύρηνο thuban ο i3 θα τρώει σφαλιάρες και σε καθημερινή χρήση και σε βαριά workloads.

Μόνο σε unoptimised games μπορεί να βγεί μπροστά.

για τον φίλο προτείνω με τα χιλια 6πύρηνο Thuban 1055/1075/1090/1100.

Σε βαριά φορτία οι 6-core thuban κοντράρουν και i5, οποιος θέλει μπορούμε να τρέξουμε Cinebench, Ripbot 64 κλπ

Υ.Γ είμαι κάτοχος 1090t @ 3.8 και 2600κ @ 4.6

• Like 4
Δημοσ.

fallen4ngel

το "αργό" Ι3 τον πρότειναν αντί για 4πυρηνο ή 6πυρηνο AMD που είναι ποιο αργά από τον Ι3.

Καποια στιγμη θα το καταλαβεις οτι πλεον δεν παιζεις DX9, αν μιλαμε για DX9 και χαλια μαυρα DX11 ναι εκει λογο IPC ειναι μπροστα.

Με το DX12 να εχει βγει και τις κονσολες να παιζουν πλεον multicore αλλαζει το κλιμα φιλε μου.

Εκτος και αν δεν γνωριζεις οτι οσιαστικα η κονσολες (PS3 σγκεκριμενα) κρατουσαν πισω το gaming.

Σε ολα τα αλλα ειναι η μερα με την νυχτα ο ι3 ποσο μαλλον που σε αυτα τα χρηματα μιλαμε για 8320  :-)  και για να μην μας πεις κοκκινους δεν εχω ουτε 1 μηχανημα (εκτος του HTPC) με AMD αλλα δοξα το Θεο ειχα και μπορω να πω οτι ακομη και στα DX9 οι διαφορες ηταν ελαχιστες. Αν θελεις να πιαστεις απο 1-2 παιχνιδια που ειχαν οντως μεγαλες διαφορες οκ αλλα οταν προτεινω κατι τα βαζω ολα κατω ειδικα οταν δεν ειναι η τσεπη μου!

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...