Runner25 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 εχω την εν λογω μητρικη με windows 10 δε μπορω να συνδεσω τιποτα στο bluetooth το ανοιγω να κανω προσθεση συσκευσης και κολαει στο ψαξιμο δεν ξερω τι να κανω εχω προσπαθησει οτι βρηκα στο νετ αλλα το χρειαζομαι και εινια κριμα να μην δουλευει νομιζω ο προσαρμογεας ειναι της αθερος η οποια απο οσο ειδα δεν εχει οδηγους για τα 10ρια η asus ομως δινει κανονικα οδηγους αλλα οπως ειπα δε δουλευει με τιποτα
pnick Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Φίλε μου, είχες ρωτήσει και παλιότερα. Αν δεν βάλεις την κεραιούλα wi-fi από πίσω δεν πρόκειται να δουλέψει στον αιώνα τον άπαντα. Έχω ακριβώς την ίδια μητρική και το αντιμετώπισα.
Runner25 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Φίλε μου, είχες ρωτήσει και παλιότερα. Αν δεν βάλεις την κεραιούλα wi-fi από πίσω δεν πρόκειται να δουλέψει στον αιώνα τον άπαντα. Έχω ακριβώς την ίδια μητρική και το αντιμετώπισα. την εβαλα και τιποτα μαν ασε που ηξερα δεν εχει σχεση αυτο το μπλεδοντι δε εχει τετοιες κεραιες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα