Προς το περιεχόμενο

Fiat punto sporting Cintroen C2 VTS Suzuki Swift Sport

tzioros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

το σκοντα, αμα εχει 1 κλειδι το παιρνεις και 100€ φθηνοτερα -αν κ γνωμη μου δεν το αγοραζεις με 1 κλειδι- !

επισης, βλεπω πινακιδες απο αλλη περιοχη, οποτε μπορει να ναι 2ο χερι αρα θα εισαι 3ο...

οποτε οταν το ξαναπουλησεις, θα ειναι αρκετα μεγαλη η χασουρα.

τελος, θελει προσοχη με το χρωμα...γτ ουρανος + καπω ειναι ευαλωτα ειδικα σε αυτο το μοντελο !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι και εγω τα παρατηρησα αυτα αν χασεις το κλειδι και δεν εχεις αλλο εισαι πολυ δυσκολα μετα πας για εγκεφαλο.Επισης δεν λεει χλμ.Για το χρωμα πολλα αμαξια ειναι ετσι τωρα γιατι δεν ξερω μαλλον επειδη θα ρθουν Ελλαδα βαζουν πιο χαλια βερνικια ξερω γω.

Όντως άμπαλοι οι Γάλλοι με το στρίψιμο. :rolleyes:

Αμπαλοι δεν είναι σε καμία περίπτωση... Μια χαρά στριβουν τα γαλλικά...

Αλλά (άσχετο με το θέμα) τα γ@$να τα alfa romeo είναι τρένα αν τα οδηγήσεις για μεγάλο διάστημα όλα τα άλλα σου φαίνονται βάρκες...

Μακριά από τα Γαλλικά μην πεις δεν το είπαμε :D

Αν δεν σε ενδιαφέρουν οι χώροι το swift sport είναι ωραίο παιχνίδι! +1

ΥΓ. Λιγο προσοχη στην επιλογή σου γιατί ισως να αυξηθούν κατακόρυφα τα τέλη του χρόνου... ψαχτο κατι 400άρια ευρώ διαβαζω πχ για τα swiftακια...

Απο οσα διαβάζω, μοντέλα απο 2007 και μετα θα πανε βαση εκπομπών ρυπων... αν γινει θα δουμε τρελες αυξήσεις σε μερικα

Θα γίνει σφαγή, τα euro 3 έχουν υψηλό co2

Βέβαια δεν εχω και πολύ θέμα με αυτό εγώ προσωπικά γιατί έχω ένα διλιτρο με καλούς ρύπους που είναι πριν το '11 και ίσως μειωθεί και το c2 μου είναι του '05

Όμως επειδή πολλά ακούγονται χρόνια τώρα μη δίνεις και πολλή σημασία ειδικά στα αυτοκίνητα που όλοι τα έχουν κάνει σκατά. Αν δε δεις ψηφισμένο νόμο μην ασχολείσαι με φήμες, ειδικά με αυτή τη κυβέρνηση που στα θέματα φορολογίας διαρρέει ένα σκασμο φημες και τελικά τελευταία στιγμή κάνει κάτι άλλο

Επίσης κάτσε και δες με αυτό το καθεστώς τα wankel τι θα πληρώνουν σε σχέση με τώρα (οσα έχουν απομείνει βέβαια) ή τι ρύπους βγάζουν τίποτα 1600αρες twin spark..

Με αυτό το μέτρο θα κατατεθούν πολλές πινακίδες δε νομιζω μετά από τόσες ηλιθιοτητες στο θέμα των αυτοκινήτων να το τερματίσουν κι άλλο

Επίσης το διοξείδιο δεν είναι καν ρύπος, αν είναι δυνατον να έχουμε φτάσει να θεωρούμε καθαρά τα ντίζελ σε σχέση με τα αμολυβδα μόνο και μόνο με αυτό το ηλίθιο κριτήριο.

Δικιο εχεις, και στο οτι μπορει να γινουν αλλαγές τελευταία στιγμή. Παντος δείχνει μια πρόθεση προς τα που το παει η κυβέρνηση.

Ετσι οπως τα έχουν κάνει μπορεί και να σου γυρισει μπούμερανγκ η οποια "οικονομική" επιλογη που ισως κανεις μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Μονο κατοχοι με 1000αρακια μπορουν να ειναι ηρεμοι.

Απλά λέω ότι υπάρχει μία ασυνέπεια και κυρίως μία απραγια σε ο,τι αφορά τα φορολογικά

Στο τέλος συνήθως το αποτέλεσμα είναι κακό βέβαια, όμως και πάλι δεν υπάρχει κάποιο πλάνο ή σχέδιο

Ζωγραφική και βλέποντας και κάνοντας είμαστε εδώ στην ελλαδα και δε λέμε να βάλουμε μυαλό. Υπάρχουν πολύ πιο κρίσιμα θέματα από τα σήματα που ακόμα δε μας έχουν απαντήσει και θα συμβούν στο άμεσο μέλλον και το μόνο που έχουμε είναι φήμες

εμενα αυτη η αβεβαιοτητα για τα παντα με σκοτωνει στην ελλαδα.

και ειδικα στο θεμα αυτοκινητου, επειδη ειμαι τυπος που βαριεται πολυ γρηγορα ενα καρο (περιπου 2 ετη μ.ο)

ειναι μεγαλη αστειοτητα τα τελη κυκλοφοριας, ειδικα για τυπους που θα αγορασουν το αμαξι μου κ σκεφτονται τη φορολογηση...

νομιζω η δικαιοτερη λυση με τους ρυπους να περιλαμβανονται στο σχεδιο ειναι τα τελη κυκλοφοριας με κυβικα αλλα και χλμ/χρονο.

πχ, θελω να εχω διλιτρο καμπριο για το καλοκαιρι + διλιτρο 4χ4 το χειμωνα γιατι να πληρωνω και τα 2 εφοσον το ενα ειναι ακινητο ;

τυχαιο το παραδειγμα κ δεν με αφορα, απλα σχολιαζω !

Το πιο σωστό θα έλεγα πως είναι να μην υπάρχουν τέλη και το κόστος να πάει στη βενζίνη

Χρησιμοποιείς το δρόμο; Πλήρωνε. Δε τον χρησιμοποιείς πολυ; Πλήρωνε λιγότερο και ας έχεις Ferrari

Το πιο σωστό θα έλεγα πως είναι να μην υπάρχουν τέλη και το κόστος να πάει στη βενζίνη

Χρησιμοποιείς το δρόμο; Πλήρωνε. Δε τον χρησιμοποιείς πολυ; Πλήρωνε λιγότερο και ας έχεις Ferrari

να μην παει στη βενζινη / πετρελαιο γιατι οι κλεφτοκοταδες θα οργιασουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...