Προς το περιεχόμενο

Fiat punto sporting Cintroen C2 VTS Suzuki Swift Sport

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για χρονολογιες κοιταω απο 7 και μετα οσο για αμαξια κοιταζω C2 και Suzuki sport περρισοτερο πιστευω το πρωτο για value money ειναι καλυτερο σε σχεση με το swift τα yaris ξεφευγουν σε τιμη και με colt δεν θελω να μπλεξω με turbo καλο χρυσο αλλα εμενα δεν με βολευει.

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξερει κανεις μηπως τι προβληματα βγαζουν τα C2 γενικα?Και τι καταναλωση υπαρχει?

Δημοσ.

6 με 8 λιτρα στα 100 - αν εχεις βαρυ ποδι, φτανει και τα 10.

το ιδιο ισχυει και αν το πειραξεις λιγο και το κανεις 140 αλογακια, παλι κοντα στα 10/100 θα παιζεις.

προβληματα δεν εχει το αμαξι.

τα αμορτισερ τους δεν εχουν τεραστια ζωη σε σχεση με του suzuki πχ αλλα αν εισαι λιγο προσεκτικος 

και δεν το ριχνεις μεσα στις γουβες απο κομμητες που εχει η ελλαδα, θα εισαι μια χαρα !!!!

Δημοσ.

Το θεμα ειναι αυτο που ειπες φιλε οι λακουβες ειναι κρατηρες.Μια φτυαρια ασφαλτο κοστιζει χρυσο ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑΡΑ!!!

• Like 1
Δημοσ.

Το c2 σε καμία περίπτωση δεν είναι πιο γρήγορο από το swift (ίσως στρίβει καλύτερα αλλά δεν έχει πιο δυνατό κινητήρα) και από άποψη αξιοπιστίας και γενικότερης ποιότητας είναι μαύρο χαλί, μακριά

Βέβαια είμαι από τους λίγους που λατρεύω το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αλλά δε το προτείνω σε κανένα (το έχω 11 χρόνια και το έχω πληρώσει σχεδόν άλλη μία φορά σε συνεργεία)

Σε αυτή τη κατηγορία θα προτιμούσα το swift και το Punto θα το προτιμούσα αν ήθελα γενικά πιο μεγάλης κατηγορίας αυτοκίνητο με όσα σημαίνει αυτό.

Αν μπορείς πάντως να δεις μικρό τούρμπο δες, γιατί οι ατμοσφαιρικοί κινητήρες που αποδίδουν ψηλά και θέλουν ένα σκασμο βενζίνη για να πάνε αξιοπρεπώς είναι ξεπερασμένη ιδέα γενικά

Βέβαια το colt δε βλέπεται ακόμα και σε σχέση με το c2

Δημοσ.

Για τις βλαβες που λες ισχυει και για τα καινουρια μοντελα?Επισης απο ανταλλακτικα τι λεει?

Δημοσ.

EP3? τζάμπα τα βρίσκεις τώρα 

το τσαμπα ειναι σχετικο. σοβαρο ep3 κατω απο 10Κ δυσκολο να βρεις.

επισης, δεν το συντηρεις τσαμπα και δεν ειναι μονο το τεκμηριο του 2λιτρου.

Δημοσ.

Mπα για ep3 δεν παιζει παμε αρκετα ψιλα.Εγω θελω κατι σχετικα απλο για πολη και κανα ταξιδακι τιποτα περρισοτερο τιποτα λιγοτερο το πολυ που μπορω να διαθεσω 4.900.

Δημοσ.

Δεν μπορω να πω οτι με ξετρελαινει κιολας το ford ασε που αυτο που λεει και ο φιλος για τα ανταλλακτικα ισχυει.

Δημοσ.

Να σε πω μ'αρεσε η fabia πιο πολυ απο ολα.Ειναι και vw group.

Αυτό μόνο θετικό δε το λες. :P

Αλλά ντάξει με τα skoda και τα seat δεν είναι και τόσο εκμεταλλευτές.  

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...