tzioros Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Καλησπερα θελω τις γνωμες σας για αυτα τα 3 αμαξια οι τιμες πανω κατω ειναι ιδιες.Το καθε αμαξι εχει τα δικα του βεβαια γιαυτο το σκεφτομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Εγω θα ελεγα με "κλειστα ματια" το τελευταιο !!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzioros Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Ναι σαν τον Ιαπωνα δεν εχει σε θεμα μοτερ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Suzuki swift sport!! Το εοχα το συγκεκριμενο και ειναι φοβερο, δυνατο μοτερ, σκυλι, στριβει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Το γαλλικό δεν στρίβει άραγε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Το γαλλικό δεν στρίβει άραγε; Αν κρινω από ένα Peugeot 206cc του 2006 μαλλον στριβει πιο καλα από όλα αλλα είναι το μοναδικο του θετικο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzioros Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Και το Γαλλικο πρεπει να στριβει :-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Χρονολογιες δεν μας λες. Καλα για το c2 φανταζομαστε πιο αλλα για το φιατακι; Αν ημουν στην θεση σου θα επελεγα ετσι. Suzuki Fiat Citroen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Το γαλλικό δεν στρίβει άραγε; αν δεν έχει χώρα παράγωγης ιταλια δεν στρίβει με τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Το Citroën πιο γρήγορο. Το Suzuki πιο ισορροπημένο. Το Fiat απλά δεν υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 αν δεν έχει χώρα παράγωγης ιταλια δεν στρίβει με τίποτα Όντως άμπαλοι οι Γάλλοι με το στρίψιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 C2 vts, για την πληθωρα ανταλλακτικων + τις δυνατοτητες αναβαθμισης με νορμαλ οικονομικες απαιτησεις. Tο κακο ειναι οτι δεν ακολουθει τα χναρια του saxo..κ αν εχεις οδηγησει αυτο, θα απογοητευτεις. Tο swift sport ήταν σπορ μονο κατα την παλια εκδοση που φανταζομαι δε σε ενδιαφερει Aπο το ηλεκτρογκαζο και μετα εχασε την απολυτη σπιρταδα αλλα ειναι τιμιο αμαξακι κ χωρις προβληματα οπως το παραπανω. Φιατ γκρουπ δε θα αγοραζα, εκτος αν ηταν φερραρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Eγω για το suzuki θα πηγαινα φιλε μου,με κλειστα ματια (βεβαια θα κοιτουσα και το fiesta 120hp) Eχω αδυναμια στα Γαλλικα αυτοκινητα, αλλα το c2 δεν μου γεμισε ποτε το ματι Αν σε ενδιαφερει κατι με turbo,υπαρχει και το colt czt με 150 αλογα Υπαρχει και το yaris ts αλλα ξεφευγεις λιγο σε κυβικα (1800cc)..Δεν νομιζω οτι στριβει οπως τα υπολοιπα ,αλλα ειναι ποιοτικο αμαξακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Eγω για το suzuki θα πηγαινα φιλε μου,με κλειστα ματια (βεβαια θα κοιτουσα και το fiesta 120hp) Eχω αδυναμια στα Γαλλικα αυτοκινητα, αλλα το c2 δεν μου γεμισε ποτε το ματι Αν σε ενδιαφερει κατι με turbo,υπαρχει και το colt czt με 150 αλογα Υπαρχει και το yaris ts αλλα ξεφευγεις λιγο σε κυβικα (1800cc)..Δεν νομιζω οτι στριβει οπως τα υπολοιπα ,αλλα ειναι ποιοτικο αμαξακι Σε σχεση με το czt καλυτερα θα στριβει φανταζομαι.Βασικα υπαρχει αμαξι που να στριβει χειροτερα απο το czt; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Σε σχεση με το czt καλυτερα θα στριβει φανταζομαι. Βασικα υπαρχει αμαξι που να στριβει χειροτερα απο το czt; NAι ε;; Δεν το ηξερα φιλε μου ,μου κανει λιγο εντυπωση η αληθεια ειναι ,δεν το περιμενα τοσο χαλια !!! Παντως υπαρχει ενα yaris στο car στα 6500 συζητησιμη..Πιστευω ειναι καλη περιπτωση,αν θελει ας ριξει μια ματια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα