Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σαν κακή συνέχεια όμως θα είναι η ανεργία

Ναι ρε γμτ, πάμε να σπάσουμε τις μηχανές κλωστοϋφαντουργίας γιατί με την βιομηχανοποίηση σε λίγο θα εξαφανιστούν οι πεταλωτές, οι γανωματάδες και πάμε για πόλεμο.  :-D

Δημοσ.

Οκ να το καταλάβω ότι υπάρχει hype με την αυτόνομη οδήγηση αλλά πραγματικά τόσοι άνθρωποι εδώ βαριούνται να οδηγούν;

Δεν είναι ωραίο αίσθημα όταν οδηγάς; Το autopilot δε θα βγάλει προωθητήρες για να φτάσετε πιο γρήγορα στη βαρέτη και σάπια δουλειά σας(αν είναι κάτι από αυτά). Ίσα-ίσα που στην ελλάδα που σε δρόμους όπως η θηβών δεν υπάρχουν λωρίδες κυκλοροφορίας, δεν υπάρχουν τόσοι ευσυνείδητοι οδηγοί,υπάρχουν ταξί που νομίζουν ότι ο δρόμος τους ανήκει το αυτόματο θα παραχωρεί προτεραιότητα σε ΌΛΟΥΣ οπότε πάλι εσείς θα το έχετε υπό τον έλεγχο σας. Και στην Εθνική Οδό δεν έχει εμπόδια για να είναι κουραστική η οδήγηση. Αν πηγαίνεις Καλαμάτα-Αλεξανδρούπολη και γενικά μεγάλα ταξίδια τότε ναι αξίζει. Θεωρώ το σύστημα αυτό για αυτοκίνητα εντός πόλης ΑΧΡΗΣΤΟ και ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ και ΤΕΡΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟ σε φορτηγά και υπεραστικά ΚΤΕΛ.

Έχει ο πατέρας μου ένα Volvo FH460 euro 5 μόνο το τιμόνι κουνάει στην εθνική οδό.

Αυτά τα πράγματα απεύθυνονται σε άλλες χώρες όχι στην Ελλάδα.

Δημοσ.
Σίγουρα τέτοια οχήματα είναι πολύ καλύτερα να υπάρχουν σε πόλεις σχεδιασμένες εξ αρχής να τα εχουν στην υπηρεσία τους, και όχι για ηδη υπάρχουσες πόλεις με χαοτικό σύστημα κυκλοφορίας και δρόμων. 
  • Like 2
Δημοσ.

Οκ να το καταλάβω ότι υπάρχει hype με την αυτόνομη οδήγηση αλλά πραγματικά τόσοι άνθρωποι εδώ βαριούνται να οδηγούν;

Δεν είναι ωραίο αίσθημα όταν οδηγάς; Το autopilot δε θα βγάλει προωθητήρες για να φτάσετε πιο γρήγορα στη βαρέτη και σάπια δουλειά σας(αν είναι κάτι από αυτά). Ίσα-ίσα που στην ελλάδα που σε δρόμους όπως η θηβών δεν υπάρχουν λωρίδες κυκλοροφορίας, δεν υπάρχουν τόσοι ευσυνείδητοι οδηγοί,υπάρχουν ταξί που νομίζουν ότι ο δρόμος τους ανήκει το αυτόματο θα παραχωρεί προτεραιότητα σε ΌΛΟΥΣ οπότε πάλι εσείς θα το έχετε υπό τον έλεγχο σας. Και στην Εθνική Οδό δεν έχει εμπόδια για να είναι κουραστική η οδήγηση. Αν πηγαίνεις Καλαμάτα-Αλεξανδρούπολη και γενικά μεγάλα ταξίδια τότε ναι αξίζει. Θεωρώ το σύστημα αυτό για αυτοκίνητα εντός πόλης ΑΧΡΗΣΤΟ και ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ και ΤΕΡΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟ σε φορτηγά και υπεραστικά ΚΤΕΛ.

Έχει ο πατέρας μου ένα Volvo FH460 euro 5 μόνο το τιμόνι κουνάει στην εθνική οδό.

Αυτά τα πράγματα απεύθυνονται σε άλλες χώρες όχι στην Ελλάδα.

Αντιθέτως, θεωρώ ότι το αυτόνομο όχημα έχει την μεγαλύτερη θέση μεσ'στα αστικά κέντρα. Είναι η πιο κουραστική διαδρομή που μπορείς να κάνεις σαν οδηγός(κίνηση, συνεχη σταματά-ξεκινά κ.α.) και η αναζήτηση παρκιγκ ταλαιπωρία. Κάνεις δεν νομίζω να εννοεί αυτή την οδήγηση σαν απόλαυση.

Ένα αυτόνομο όχημα θα αφαιρέσει το μεγαλύτερο μερίδιο από όλη αυτή την αγγαρεία.

Σύμφωνο όμως ότι για να λειτουργήσει αποτελεσματικά, θα πρέπει η συντριπτική πλειοψηφία των οχημάτων να είναι αυτόνομα.

• Like 1
Δημοσ.
Αντε γ@μησου μερσεντε με το πιο πουστικο τρειλερ που εχω δει.

Να μη αναλυσω καρε καρε τι δειχνει,οποιος εχει μυαλο ας κατσει να σκεφτει.

Γέροντα μιλάς με γρίφους.. Κάτι βλέπεις (6η αίσθηση) που δε βλέπω.

• Like 2
Δημοσ.

Στην Ελλάδα σαν να το βλέπω...

Να κατεβαίνει την Ιπποκράτους και ο οδηγός με στο δεξί χέρι κομπολόϊ και στο άλλο προγνωστικά πάω στοίχημα..

Είναι κάτι τέτοιες στιγμές που τεχνολογία και παράδοση μπορούν να συνυπαρξουν ...Είναι συγκινητικό!

Δημοσ.

Αντιθέτως, θεωρώ ότι το αυτόνομο όχημα έχει την μεγαλύτερη θέση μεσ'στα αστικά κέντρα. Είναι η πιο κουραστική διαδρομή που μπορείς να κάνεις σαν οδηγός(κίνηση, συνεχη σταματά-ξεκινά κ.α.) και η αναζήτηση παρκιγκ ταλαιπωρία. Κάνεις δεν νομίζω να εννοεί αυτή την οδήγηση σαν απόλαυση.

Ένα αυτόνομο όχημα θα αφαιρέσει το μεγαλύτερο μερίδιο από όλη αυτή την αγγαρεία.

Σύμφωνο όμως ότι για να λειτουργήσει αποτελεσματικά, θα πρέπει η συντριπτική πλειοψηφία των οχημάτων να είναι αυτόνομα.

Δε σου βρίσκει να παρκάρεις ούτε σε βγάζει από την κίνηση. Οι ελληνικές πόλεις είναι λίγο ζούγκλες. Όταν το ταξιτζής/ασυνείδητος οδηγός/ο τύπος που βιάζεται γιατί έχει αργήσει σου χωθεί απο δεξιά το όχημα θα αντιληφθεί κίνδυνο και θα σταματήσει και θα δώσει πρωτεραιότητα. Μόνο αν οι ταξιτζίδες πάρουν όλοι αυτόνομα οχήματα γλυτώνουμε.

Καλό είναι αλλά δε βοηθάει σε κάτι αν δεν υπάρχει σήμανση ικανή να διαβαστεί από τα οχήματα ή δεν προγραμματιστούν αποκλειστικά για την Ελλάδα και τους κινδύνους από δρόμους οδηγους κλπ.

Δημοσ.

Δε σου βρίσκει να παρκάρεις ούτε σε βγάζει από την κίνηση. Οι ελληνικές πόλεις είναι λίγο ζούγκλες. Όταν το ταξιτζής/ασυνείδητος οδηγός/ο τύπος που βιάζεται γιατί έχει αργήσει σου χωθεί απο δεξιά το όχημα θα αντιληφθεί κίνδυνο και θα σταματήσει και θα δώσει πρωτεραιότητα. Μόνο αν οι ταξιτζίδες πάρουν όλοι αυτόνομα οχήματα γλυτώνουμε.

Καλό είναι αλλά δε βοηθάει σε κάτι αν δεν υπάρχει σήμανση ικανή να διαβαστεί από τα οχήματα ή δεν προγραμματιστούν αποκλειστικά για την Ελλάδα και τους κινδύνους από δρόμους οδηγους κλπ.

Δεν θα σε ενδιαφέρει το παρκιγκ, κατεβαίνεις ακριβώς εκεί που θέλεις και ας πάει να βρει μόνο του μετά και ας είναι 10 χλμ μακρυά από εκεί που σε άφησε.

Φυσικά ούτε με τα αυτόνομα δεν θα γλυτώνεις την κίνηση αλλά θα μπορείς αντί να χάνεις τον χρόνο μέσα σε αυτή, να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί, να διαβάσεις, να βλέπεις ταινίες, σειρές  ή να πίνεις χαλαρά τον καφέ σου.

Έχω την εντυπώσει πάντως ότι η κίνηση και ο χρόνος μετακίνησης θα μειωθεί γιατί ούτε θα διπλοπαρκαρει, ούτε θα κλείνει τον δρόμο για να κατέβει "1 λεπτό φιλαράκι" κτλ.

Στα υπόλοιπα συμφωνώ

• Like 2
Δημοσ.

Γέροντα μιλάς με γρίφους.. Κάτι βλέπεις (6η αίσθηση) που δε βλέπω.

Οχι δεν μιλαω καθολου με γριφους,ουτε καποια εξτρα αισθηση εχω.

Αλλα πχ οταν βλεπεις οτι μπαινεις στο λεωφορειο και ενω απο εξω ειναι τιγκα στο μπετον και στην κινηση,αλλα εσυ απο το παραθυρο βλεπεις λιβαδια, λουλουδακια ,γαλανο ουρανο κλπ, τι ονειρο σου πουλανε;που σε κατευθυνουν;ποσο μ@λ@κ@ σε θελουν;

Δημοσ.

Αλλα πχ οταν βλεπεις οτι μπαινεις στο λεωφορειο και ενω απο εξω ειναι τιγκα στο μπετον και στην κινηση,αλλα εσυ απο το παραθυρο βλεπεις λιβαδια, λουλουδακια ,γαλανο ουρανο κλπ, τι ονειρο σου πουλανε;που σε κατευθυνουν;ποσο μ@λ@κ@ σε θελουν;

Επειδή ίσως η διαφήμιση δεν γυρίστηκε στο Ελλαδιστάν. 

• Like 1
Δημοσ.

Κάνε κανά ταξίδι στην Β. Ευρώπη και μπες ξανά να σχολιάσεις.  :-( Επιπλέον είναι προφανές ότι το λεωφορείο βγήκε προάστια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...