Sheogorath Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Καλησπέρα, Λοιπόν έχω ένα αρχειάκι 2GB κλειδωμένο με truecrypt, και κατάληξη SGRG. Τον κωδικό τον έχω ξεχάσει γιατί είναι αρκετά παλιό αρχείο. Είχα δοκιμάσει σε λάπτοπ παλιότερα ένα πρόγραμμα brute force αλλά το σταμάτησα γιατί θα το έκαιγα στην πορεία. Σήμερα ξαναέπιασα στα χέρια μου το στικάκι με το αρχείο και είπα μπας και το κάνω στο σταθερό. Το πρόγραμμα δεν θυμάμαι πιο είναι, ήταν ειδικά για truecrypt, μάλλον το truecrack, αλλά πλέον το βρίσκω μόνο για linux, και ένα αντίστοιχο για windows λέει error 404 στο server. Προφανώς είναι δικό μου αρχείο, αλλιώς δεν θα ζητούσα δημόσια βοήθεια. Ιδανικά ψάχνω κάτι να τρέχει σε CUDA γιατί έχω μια GTX590 που ξύνεται EDIT: Έβαλα και τρέχει αυτό, https://www.passware.com/kit-forensic/ Θα δείξει το αποτέλεσμα. Αν όχι θα γράψω τίποτα εγώ να τρέξει αλγοριθμικά.
xaerialtwistx Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 πολυ ωραιο προγραμμα, δεν το ειχα ξαναπετυχει παροτι ασχολουμαι σχετικά συχνα με την συγκεκριμενη κατηγορια. μου εσπασε Excel 2007 σε 20 δευτερολεπτα δοκιμαζοντας 25.000+ κωδικους (χωρις gpu acceleration, μου ζηταει downgrade σε drivers). η τιμη κλασσικά απλησιαστη.
Sheogorath Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Ναι, αποτελεσματικό φαίνεται. Και εμένα downgrade στους 327 ζητάει, ίσως το κάνω.
defacer Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δεδομένου ότι δε θυμάσαι το password υποθέτω πως είναι κάτι που μπορεί να θυμηθεί νορμάλ άνθρωπος. Στην οποία περίπτωση θα σου συνιστούσα να προετοιμάσεις μια λίστα passwords με κάποιο κατάλληλο εργαλείο, και μετά να κάνεις dictionary attack μ' αυτό. Το brute forcing το θεωρώ αδύνατο εκτός αν το password που είχες ήταν τελείως τραγελαφικό.
Sheogorath Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Ναι, και εγώ δεν περιμένω πολλά, αλλά you never know. Θα το αφήσω κανα τριωρο ακόμα και μετά με CUDA, μπας και. Λίστα δεν μπορώ να κάνω γιατί δεν έχω ιδέα τι είχα βάλει. Είναι αρκετά παλιό.
Leokatana Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2016 συμφωνω με αυτο που εγραψε ο defacer απλα να προσθεσω οτι υπαρχουν ετοιμες λιστες με πιθανα password.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα