Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρεπει λογικα,να μην εχεις προβλημα. Θελει 285w η καρτα σε full load. Γιατι πηρες τοσο παλια και ενεργοβορα καρτα,κακη αγορα ειναι.

Δημοσ.

Nαι αντέχει άνετα.

Μπα μέχρι 225 τραβάει μόνη της η κάρτα, 2 εξάπινα έχει. Δεν φαντάζομαι να ξεπερνούσε τα specs για 60watt. Μάλλον είδες πουθενά όλο το σύστημα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν δεν έχεις υπερχρονίσει τίποτα,θα είσαι οκ.Οριακά αλλά οκ.

Το τροφοδοτικό σου είναι 80plus ,ένα τυπικό της κατηγορίας σου βγάζει 85% απόδοση σε 50 % φόρτο,επειδή θα πάιζεις κοντά στα όρια του (400w) θα λειτουργεί με μειωμένη απόδοση που σημαίνει οτι η αποτελεσματικότητα θα πέσει και κάτω απο 80% .

Η διαφορά θα είναι θερμότητα! Θα παρατηρήσεις οτι θα βγαίνει κατά πολύ περισσότερος ζεστός αέρας απο το τροφοδοτικό σου.

Για να πεις οτι δε πιέζεις το τροδοφοτικό σου και δε του μειώνεις την απώλεια (ανεβάζεις τη παραγώμενη θερμότητα) πρέπει να κινήσαι σε περίπου 50-60 % φόρτο ή έστω κοντά σε αυτό( εξαρτάται και απο τη κατασκευή).

Σε πελάτη μου θα πρότεινα 650-750w επώνυμο τροφοδοτικό με αντίστοιχης κατανάλωσης υποσυστήματα.

Αν δεν έχεις λεφτά να δώσεις για ένα τέτοιο τροφοδοτικό συνέχισε να χρησιμοποιείς αυτό που έχεις χωρίς υπερχρονισμούς και όσο αντέξει :-)

καλή συνέχεια

Δημοσ.

Αν δεν έχεις υπερχρονίσει τίποτα,θα είσαι οκ.Οριακά αλλά οκ.

Το τροφοδοτικό σου είναι 80plus ,ένα τυπικό της κατηγορίας σου βγάζει 85% απόδοση σε 50 % φόρτο,επειδή θα πάιζεις κοντά στα όρια του (400w) θα λειτουργεί με μειωμένη απόδοση που σημαίνει οτι η αποτελεσματικότητα θα πέσει και κάτω απο 80% .

Η διαφορά θα είναι θερμότητα! Θα παρατηρήσεις οτι θα βγαίνει κατά πολύ περισσότερος ζεστός αέρας απο το τροφοδοτικό σου.

Για να πεις οτι δε πιέζεις το τροδοφοτικό σου και δε του μειώνεις την απώλεια (ανεβάζεις τη παραγώμενη θερμότητα) πρέπει να κινήσαι σε περίπου 50-60 % φόρτο ή έστω κοντά σε αυτό( εξαρτάται και απο τη κατασκευή).

Σε πελάτη μου θα πρότεινα 650-750w επώνυμο τροφοδοτικό με αντίστοιχης κατανάλωσης υποσυστήματα.

Αν δεν έχεις λεφτά να δώσεις για ένα τέτοιο τροφοδοτικό συνέχισε να χρησιμοποιείς αυτό που έχεις χωρίς υπερχρονισμούς και όσο αντέξει :-)

καλή συνέχεια

Ε όχι ρε παιδιά, σιγά μην θέλει και χιλιάρι.

Μια χαρά είναι αυτό, και ούτε οριακά είναι. Εδώ μια GTX590 έχω και στο wattόμετρο δεν έχω δει πάνω απο 480watt στην πρίζα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...