thodoris1985 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Καλημέρα, είδα αυτό στο ebay και έστειλα μήνυμα στον πωλητή για να ρωτήσω αν περιλαμβάνει LCD display αλλά και το touch panel. Μου απάντησε (το κορυφαίο) ότι το αντικείμενο είναι όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Από τον τίτλο φαίνεται ότι έχει μόνο το πλαστικό περίβλημα (bezel κτλ) Από τη φωτογραφία φαίνεται ότι έχει και οθόνη, έτσι δεν είναι; Έτσι δε φαίνεται η οθόνη από πίσω; Δύσκολο σε αυτήν την τιμή να έχει και οθόνη και παραξενεύτηκα. Του έστειλα να μου δώσει και μια φωτογραφία από μπροστά και περιμένω (όχι ότι θα στείλει, αλλά λέμε τώρα)
nikos903 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Όχι, δεν περιλαμβάνει LCD. Δες εδώ μπρος πίσω τι είναι αυτό που δείχνεις: link Με LCD ανεβαίνει η τιμή, μην περιμένεις να είναι τόσο κάτω, και να βρεις τόσο χαμηλή τιμή με LCD μην πάρεις γιατί βρωμάει η δουλειά. 20ρικο+ θα σου πάει η LCD. Απο την άλλη το γράφει, housing, δεν λέει οτι έχει lcd. 1
thodoris1985 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Άρα έχει το μεταλλικό προστατευτικό από πίσω για να τοποθετηθεί η οθόνη. Περίπου στα 28 ευρώ είναι η οθόνη, το ξέρω. Απλά νόμιζα ότι το μεταλλικό προστατευτικό από πίσω πάει πακέτο με την οθόνη, τελικά μάλλον πάει και ξεχωριστά. Ευχαριστώ πάντως 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα