Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες καλημέρα. Έχω τον desktop HP Pavilion 500-550nv (link) και θα ήθελα να μου πει κάποιος αν έχει παρόμοιο υπολογιστή, εάν υπάρχει θέση να τοποθετήσω έναν καινούργιο 2.5άρι SSD. Πρόκειται για microtower, όχι slimcase, αλλά και πάλι είναι σχετικά μικροί οι χώροι. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Σε αντίστοιχα τέτοια κουτάκια εγώ όταν χρειάζεται να βάλω ssd το βάζω με πατέντα. Ή το δένω με κάποια δεματικά να μη κουνιέται σε κάποιο σημείο ή σε κάποια που έχει θέση παίρνω ένα αντάπτορα από 2,5 σε 3,5 και το τοποθετώ. Αυτό που θα ήταν καλό να τσεκάρεις είναι ανοίγοντας το να δεις αν έχει έξτρα τροφοδοσία sata για να βάλεις δεύτερο δίσκο, γιατί σε κάτι τέτοια κουτιά χρησιμοποιούν τροφοδοτικά που στάνταρ για το κουτί αυτό και καμιά φορά δεν έχει δυνατότητα για δεύτερο δίσκο. Ο μόνος τρόπος για να το τσεκάρεις είναι να το ανοίξεις να δεις τι γίνεται πριν κάνεις αγορά.

Δημοσ.

Σε αντίστοιχα τέτοια κουτάκια εγώ όταν χρειάζεται να βάλω ssd το βάζω με πατέντα. Ή το δένω με κάποια δεματικά να μη κουνιέται σε κάποιο σημείο ή σε κάποια που έχει θέση παίρνω ένα αντάπτορα από 2,5 σε 3,5 και το τοποθετώ. Αυτό που θα ήταν καλό να τσεκάρεις είναι ανοίγοντας το να δεις αν έχει έξτρα τροφοδοσία sata για να βάλεις δεύτερο δίσκο, γιατί σε κάτι τέτοια κουτιά χρησιμοποιούν τροφοδοτικά που στάνταρ για το κουτί αυτό και καμιά φορά δεν έχει δυνατότητα για δεύτερο δίσκο. Ο μόνος τρόπος για να το τσεκάρεις είναι να το ανοίξεις να δεις τι γίνεται πριν κάνεις αγορά.Έ

Έτσι κι αλλιώς, μαζί με τον ssd θα αγοράσω τροφοδοτικό καινούργιο, άρα φαντάζομαι θα έχει καλώδιο για τον hdd μου και για τον ssd που θα πάρω...Το κουτί με ενδιαφέρει αν τον χωράει..Ο SSD έχει ανάγκη από ανεμιστήρα κοντά του.???

Σιγουρα θα χωράει εδω εγω έχω τον http://h20564.www2.hp.com/hpsc/doc/public/display?docId=emr_na-c02030590-2 και του εχω βάλει και ssd με αγοράζωντας την θηκουλα για ssd απο Plaisio

Έχει θέση ξεχωριστά για ssd ή το κούμπωσες εσύ,π.χ. κάτω από την θέση του dvd-rw? γιατί το δικό μου κουτί μου φαίνεται πως λίγο χώρο τον έχει εκεί...άν έπαιρνα έναν αντάπτορα δηλαδή ίσως εκεί χωρούσε.

Δημοσ.

Φίλε μου, η ποιο ασφαλής και ανέξοδη λύση, για τη στήριξη του ssd, είναι η τοποθέτηση με velctro. Το έχω εφαρμόσει σε τρεις ssd, που έχω. Αρκεί να έχεις εξασφαλισμένη τροφοδοσία και σύνδεση με τη motherboard. Από θέμα ψύξης δεν τίθεται κάποιο ιδιαίτερο θέμα, θεωρώ ότι το κουτί σου διαθέτει ανεμιστήρες.

Δημοσ.

Έτσι κι αλλιώς, μαζί με τον ssd θα αγοράσω τροφοδοτικό καινούργιο, άρα φαντάζομαι θα έχει καλώδιο για τον hdd μου και για τον ssd που θα πάρω...Το κουτί με ενδιαφέρει αν τον χωράει..Ο SSD έχει ανάγκη από ανεμιστήρα κοντά του.???

Έχει θέση ξεχωριστά για ssd ή το κούμπωσες εσύ,π.χ. κάτω από την θέση του dvd-rw? γιατί το δικό μου κουτί μου φαίνεται πως λίγο χώρο τον έχει εκεί...άν έπαιρνα έναν αντάπτορα δηλαδή ίσως εκεί χωρούσε.

Οπως το λες, κατω απο το dvd το εβαλα αφου αγορασα αυτο http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/apothikeusi/ssd-skliros-diskos/Turbo-X-SSD-Bracket-2-5-to-3-5-TURBO-X_BRKT.htm και τον βιδωσα πανω του, μια χαρα θα χωρεσει

Δημοσ.

Σώπα... απο 10€ το πήγαν 5€ το bracket;  :-D  Ρε τους άτιμους...

Ούτε ευρώ δεν δίνω για την στήριξη του ssd, τον πετάω μέσα όπως είναι, κι αν μπορώ τον στηρίζω πρόχειρα. 

• Like 1
Δημοσ.

Σώπα... απο 10€ το πήγαν 5€ το bracket;  :-D  Ρε τους άτιμους...

Ούτε ευρώ δεν δίνω για την στήριξη του ssd, τον πετάω μέσα όπως είναι, κι αν μπορώ τον στηρίζω πρόχειρα. 

Η αληθεια ειναι οτι δεν εχεις αδικο, δεν ειναι και απαραιτητο, δεν θα παει βολτα το πισι ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...