GENESIS122 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 xaotikos, α) ΔΕΝ ειναι centrino άρα δεν με ενδιαφέρουν β) εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο την ACER παρά την genesis θα μου πεις το γιατι;και τι ακριβως ειναι το (centrino) επειδη δεν γνωριζω. εαν εμπιστευεσαι την acer τοτε δεν χρειαζετε να σου πω τα προβληματα που εχει ενας φιλος μου με τον φορητο του. κανε οτι γνωριζεις το σωστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaotikos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2003 GENESIS122, centrino είναι πλατφόρμα της intel με νέο,σχεδιασμένο εξολοκλήρου για notebooks,επεξεργαστή-pentium M- (με 1mb cache) motherboard και υποστήριξη wireless lan. Το βασικό στοιχείο είναι η πολύ καλύτερη αυτονομία (5-6h σε cpu με αρκετά μεγάλες ταχύτητες) καθώς και η καλύτερη λειτουργία της cpu (αναλογει από όσο ξέρω περίπου 1GHz ενός pentium M σε 1.5GHz pentium 4). Επίσης από όσο ξέρω οι απλοί P4 και AMD δεν αποδίδουν τα μέγιστα λόγω θερμότητας και μπαταρίας και μειώνουν την αυτονομία του συστήματος (και εδώ που τα λέμε είναι λίγο σπαστικό να δουλεύει πολύ συχνά το ανεμιστηράκι). Για όλες τις εταιρίες (αυτής της κατηγορίας-μην μου πει κανένας για DELL και toshiba που κοστίζουν τα διπλάσια) έχω ακούσει διάφορα. Για την ACER τουλάχιστον κάπως λιγότερα (από ότι την MITAC πχ) και μιας και την βλέπω και στην Ελλάδα να έχει αρκετές πωλήσεις αλλά και έχει παρουσία σε μεγάλα sites του εξωτερικού με notebooks την θεωρώ κάπως πιο σοβαρή. Έχω δουλέψει πάντως με ACER και έμεινα ικανοποιημένος (σε μικρότερης κατηγορίας notebook) Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον anyway Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sidarta Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2003 perisotero me Marketing exei na kanei para me ousia kai kala einai Optimized gia XP kai bebaia boreis na peraseis opoiadipote Language Version (alimono) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotisl Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2003 Gia to toshiba pou exw egw den eixa kanena prob me to leitourgiko. Auti ti stigmi exw linux+xp kai mou douleuei polu kala. An den itan kai kapoia sigkekrimena programmata tha evgaza kai ta xp Gia to pliktrologio omws tha exeis 99% diaforetiko layout apo auto pou tha eixe an to epernes edw. Fotis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joykiller Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2003 ta laptop einai kanonika pc,kaneis oti thes...twra gia germaniko layout einai alli istoria...kales giortes.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.