Προς το περιεχόμενο

Διαφορετικα Windows σε laptop [Επείγον]

xaotikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν,μιας και έχω σκοπό να παραγγείλω notebook από Γερμανία αυτές τις μέρες (αφού βρήκα αρκετά καλές τιμές) έχω την εξής απορία.

Τα notebooks είναι με προεγκατεστημένα XP German version. Θα μπορέσω να περάσω τα αγγλικά?Έχω ακούσει ότι ίσως σε μερικά μπορεί να έχεις προβλήματα και να μην δέχονται άλλα windows.Σε μια εταιρία (νομίζω ACER) διάβασα ότι παίρνουν μόνο XP (δεν με χαλάει αλλά υπάρχει κάποιο πρόβλημα με άλλα?).

Ενδιαφέρομαι περισσότερο για ACER, HP-compaq ,SIEMENS, TOSHIBA

Plz τα φώτα σας!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ALEXANDER!, ενδεικτικά πχ το ACER 2001wlmi Ελλάδα ~2000+ από εκεί 1770 τελική (μεταφορικά όλα)

http://www.notebooksbilliger.de/product_info.php/notebooks/acer_26/aspireserie/acer_aspire_2001wlmi_lxa1405053

The_MentorΟπότε κατά πάσα πιθανότητα (αφού έχεις το 17άρι) και τα υπόλοιπα δεν έχουν πρόβλημα

Για τις άλλες μάρκες κανένας άλλος?? Το μόνο που φοβάμαι είναι μην μου μείνουν με γερμανικά win και κλαίω το notebook :(

Έννοείς με γερμανικούς χαρακτήρες? Νομίζω μόνο λατινικά έχουν πανω απλά δεν έχουν τις αντιστοιχίες σε ελληνικά που εχουμε εδώ...κάνω λάθος?

xaotikos, γιατι αγορακι μου δεν περνεις απο εδω laptop με 1522 euro χωρις ομως λειτουργικο μεσα του;εγω εχω ενα laptop μαρκας GENESIS και μοντελο d410s.πηγαινε να δεις μεσα στην ιστοσελιδα του big city.

http://www.bigcity.gr

α) ΔΕΝ ειναι centrino άρα δεν με ενδιαφέρουν

β) εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο την ACER παρά την genesis

Υ.Γ thanx για τις απαντήσεις,τελικά μάλλον υθα χτυπήσω το 2003LMi της ACER από Αθήνα (το cash παίζει ακόμα το ρόλο του)

Re paidia giati to ntabatziliki ths M$ prepei na pernaei? Kaneis den upoxrewnei ton agorasth na pairnei ena upologisth kai ma exei opwsdhpote windows panw. Parto xwris win kai balta monos sou. Xwris na plhrwseis posa eurw den kserw gia thn kopia

Φιλε xaotike κοιτα να δεις τι γινεται. Τα Compaq εχουνε ενα cd οπου επαναφερεις λειτουργικο και drivers μεσω μιας εφαρμογης που εχουνε. Εκει ειναι λιγο δυσκολο να αλαξεις το λειτουργικο αλλα γινεται με λιγη ταλαιπωρια. Τα toshiba και τα Siemens εχουν τους drivers σε αλλο cd οποτε κανεις οτι θες και μετα περνας τους drivers. Επισης μια φορα ενας φιλος μου ζητησε να περασω τα XP Pro στο Toshiba του και για να μπορεσω να μπω στο BIOS για να ρυθμισω το boot να γινεται απο CD rom εκανα μια ωρα να το βρω. Οι κεραταδες για να μπεις στο BIOS επρεπε να ξεκινας το φορητο με πατημενο το πληκτρο escape.

ALEXANDER!, 1900 μετρητοίς. Με ξαναρώτησες αλλά pm δεν πήρα ποτέ...

Fotis_Greece, ναι το ξέρω και εγώ τι παίζει με τους drivers και με το recovery cd. Έχω δει όμως και notebooks που ενώ έκαναν boot από cd σε κάποιο σημείο του install σταματούσαν. Μόνο με το cd που ερχόταν με το notebook συνέχιζαν σωστά

xaotikos: prosekse, tha exei germaniko pliktrologio pou exei diaforetiki topothetisi koubiwn kai isws na se xalasei. Tha blepeis ala dalon sta koubia pou den tha exoun kamia sxesi me to aggliko i to latiniko mapping.

http://www.funet.fi/pub/cbm/b/documents/de/keyboard-layout.gif

Stin IBM pou kserw toulaxiston edw stin germania, me 30 peripou eurw parapanw to pairneis me aggliko layout.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...