Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
HcLiu2d.jpg

10+ προγραμματιστές λογισμικού από όλο τον κόσμο προσφέρουν δώρα για τη γιορτή του Πάσχα!

Μπορείτε να κατεβάσετε όλες τις εφαρμογές που υπάρχουν στη σελίδα του Giveaway εντελώς δωρεάν.

Η συνολική τους αξία μέχρι σήμερα  φτάνει τα 860 δολάρια.

Η προσφορά ισχύει μέχρι τις 1 του Αυγούστου, 2016 και μπορείτε να κατεβάσετε άδειες χρήσης για τα παρακάτω προϊόντα:

Γύρω από έναν (Ιούλιος 18 - Ιούλιος 24)

- WonderFox DVD Ripper Pro

- IObit Advanced SystemCare 9 PRO

- BurnAware

- EaseUS Todo PCTrans Pro

- AOMEI Partition Assistant Pro

- TotalMailConverter

- Soda PDF

- Sticky Password Premium

- Easy Audio Mixer

Γύρος Δύο (25 του Ιουλίου - 1η του Αυγούστου)

- και πιο

• Like 9
Δημοσ.

Πάντως στο site φαίνεται να ισχύει γιατί υπάρχουν σχόλια. Και δοκίμασα 2 προγράμματα, μια χαρά δούλεψαν..

• Like 1
Δημοσ.

Το Sticky Password Premium στο site λέει ότι είναι δωρεάν και ότι κανονική η αξία είναι $149, τιμή που αντιστοιχεί στο lifetime licence του προγράμματος. Εγκατέστησα το πρόγραμμα, έβαλα το licence key και μου ήρθε ειδοποίηση ότι θα έχω τα premium features μέχρι 20/7/17, δηλαδή μόνο για ένα έτος, στο οποίο όμως αντιστοιχεί συνδρομή $29 και όχι $149. Κοροϊδία με λίγα λόγια.

Δημοσ.

Το Sticky Password Premium στο site λέει ότι είναι δωρεάν και ότι κανονική η αξία είναι $149, τιμή που αντιστοιχεί στο lifetime licence του προγράμματος. Εγκατέστησα το πρόγραμμα, έβαλα το licence key και μου ήρθε ειδοποίηση ότι θα έχω τα premium features μέχρι 20/7/17, δηλαδή μόνο για ένα έτος, στο οποίο όμως αντιστοιχεί συνδρομή $29 και όχι $149. Κοροϊδία με λίγα λόγια.

Το WonderFox DVD Ripper pro και το AOMEI Partition Assistant πάντως δε μου βγάλανε κάτι. Δοκιμάζω το sticky τώρα.

EDIT: Ναι όντως 20/7/2017 τελικά.  Ίσως αυτό μόνο να είναι για χρόνο. Τα 2 που δοκίμασα εγώ φαίνεται να είναι εφ' όρου ζωής.

Δημοσ.

Το Wonderfox νομίζω το βλέπω συχνά δεξιά και αριστερά να δίνεται ως προσφορά δωρεάν. Δεν ξέρω για τα άλλα προγράμματα, αλλά κάποια πιθανόν λειτουργούν με την λογική "βάζουμε μια τιμή και κάθε τρεις και λίγο τα προμοτάρουμε ως τζαμπέ προσφορές από διάφορα sites". Τώρα τον λόγο δεν τον ξέρω, αλλά αν είχα firewall θα τους έκοβα κάθε πρόσβαση προς τα έξω.

Δημοσ.

Εννοώ ότι μπορεί να είναι full στα adware. Μην πατάτε στην τύχη "yes - yes - yes" κατά το installation. Μπορεί να κάνω και λάθος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...