Lampos21 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Γειά σε όλους,θέλω να αγοράσω το xiaomi redmi note 3 pro που κοστίζει 165 μ.ο στην Κίνα και θέλω να μου πείτε αν έχει μεγάλη διαφορά από το lenovo k3 note εξαίροντας μπαταρία,ram και rom.Και κάτι άλλο πριν κάτι μήνες είχα δει το k3 note σε τιμή 150-160 και τώρα έχει πέσει στα 90-100 είναι το ίδιο κινητό;(όχι δηλαδή κάποιο άλλο με την ίδια ονομασία και κατώτερα χαρακτηριστικά).Ευχαριστώ
2.1Ohm Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Μέρα με νύχτα! Όπου και να το δείς μα όπου για πλάκα το χιαομι είναι χιλιόμετρα μπροστά! Άμα έχεις τα λεφτά μην το σκέφτεσαι
Lampos21 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Τόσο πολύ δηλαδή εε;Το lenovo μου άρεσε πιο πολύ εξωτερικά από ότι το redmi και παραξενεύτηκα και με την τιμή που έπεσε τόσο πολύ,για τα χαρακτηριστικά του που είναι καλά.
@topos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Το k3 ηταν λιγο χειροτερο απο xiaomi note 2 και ειναι σαφεστατα πολυ πισω σε σχεση με το 3 pro. Ομως, εαν το θελεις για απλη χρηση κ δεν σε απασχολουν οι υπερυθρες/μεγαλυτερη μπαταρια/λιγοτερες custom rom που θα βγουν για αυτο, παραμενει αριστη αγορα στα χρηματα που πλεων κανει. 1
Harris2001 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 One plus 3 Το καλύτερο κινητό αυτί την στιγμή . Επειδή το έχω μπορώ να σου πω πως έχω τήν καλύτερη εμπειρία σε surfing gaming ακόμα και σε εργασία . Είναι το καλύτερο αυτή την. Κανένα άλλο με μπορεί να συγκριθεί μαζί του 1
Duck Dodgers Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Αυτή την περίοδο είναι πολύ vfm το note 3 pro!
@topos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 One plus 3 Το καλύτερο κινητό αυτί την στιγμή . Επειδή το έχω μπορώ να σου πω πως έχω τήν καλύτερη εμπειρία σε surfing gaming ακόμα και σε εργασία . Είναι το καλύτερο αυτή την. Κανένα άλλο με μπορεί να συγκριθεί μαζί του Μα σοβαρα τωρα...? Εδω συζηταει το παιδι για το k3 που κοστιζει ~100ευρω κ συ του προτεινεις κατι στα 4πλασια?
georgeklo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Απο που λες να τ αγορασεις τ note 3 pro ; από gearbeat; ειναι αξιόπιστο; παίζει να υπάρχει κανα θέμα με ταιλωνειο η με τ cc;
newsformobiles Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Απο που λες να τ αγορασεις τ note 3 pro ; από gearbeat; ειναι αξιόπιστο; παίζει να υπάρχει κανα θέμα με ταιλωνειο η με τ cc;Xiaomi και gearbest δεν κολλάνε, διαβάστε τι γράφουν στο site τους εάν πειράξεις/αναβαθμίσεις/βάλεις ελληνική ρομ στο κινητό! Χάνεις την εγγύηση. Δες από το kimovil ένα αξιόπιστο φθηνό μαγαζί
georgeklo Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 όσον αφορα το λογισμικό τους που είναι MIUI V7 τι διαφορά έχει με το android;
Lampos21 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 georgeklo το παράγγειλα χτες από vickmall από την ευρωπαϊκή αποθήκη που είναι στην Ελλάδα 200€ γιατί το χρειαζόμουν άμεσα.Από Κίνα 150-160 στο ίδιο σάιτ, τελωνείο δεν νομίζω να έχει κανένα πρόβλημα εκτός αν επιλέξεις κούριερ, με ταχυδρομείο δεν ζητάνε από ότι έχω μάθει.
41ex Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 όσον αφορα το λογισμικό τους που είναι MIUI V7 τι διαφορά έχει με το android; Είναι λίγο διαφορετικό στις ρυθμίσεις και στην εμφάνιση. Γνώμη μου για κάποιον που δεν έχει ξαναπαίξει με android είναι πιο εύχρηστο, αν όμως το έχεις συνηθίσει είναι μερικές ρυθμίσεις που ψάχνεις για να τις βρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα