polinerios Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Eχω ενα λαπτοπ το HP Stream - 13-c010nv (ENERGY STAR) και μου βγαζει το παραπανω δεν μπορω να μπω στο recovery δεν μπορω να κανω φορματ ,καμια λυση ¨?
nikos903 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Γιατί δεν βάζεις το CD με το λειτουργικό να κάνεις ένα repair? Απο όσο είδα έτσι φτιάχνει αυτό. Βάζεις το CD μέσα, πατάς F12 ή μπαίνεις στο bios και βάζεις πρώτο το cd και ξεκινάει απο εκεί. Αλλιώς αν δεν βλέπει το CD φτιάξε ένα φλασάκι με το λειτουργικό και μπούταρε απο εκεί.
ss13 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Ίσως βρεις κάτι , σου το έκανε ξαφνικά ; Τι λειτουργικό έχεις ; http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows8_1-update/the-boot-configuration-data-for-your-pc-is-missing/7078bdf8-4396-46f1-97a6-7b7f4aaedab8?auth=1
polinerios Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 ευχαριστω για της απαντησεις... το συγκεκριμενο λαπτοπ δεν εχει θηκη cd , δοκιμασα να περασω τα 8,1 και τα δεκαρια αλλα τζιφος και μαλλον απο οτι διαβασα το προβλημα το εχει ο σκληρος δισκος.
ss13 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Βγάλε τον δίσκο από το φορητό , συνδεσέ τον σε σταθερό υπολογιστή να δεις αν παίζει
pita_kontosouvli Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Βγάλε τον δίσκο από το φορητό , συνδεσέ τον σε σταθερό υπολογιστή να δεις αν παίζει Μου αρέσει που το παιδί αναφέρει ποιο λαπτοπ έχει και ο Νικόλας (ερωτευμενάκι είσαι ωρέ;; ) λέει για dvd, ενώ εσύ του λες να βάλει τον 32gb eMMC δίσκο σε desktop . Κολλημένος στην πλακέτα είναι ο δίσκος αδερφέ. Στείλε το για σερβις - αλλαγή πλακέτας θες.
ss13 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μου αρέσει που το παιδί αναφέρει ποιο λαπτοπ έχει και ο Νικόλας (ερωτευμενάκι είσαι ωρέ;; ) λέει για dvd, ενώ εσύ του λες να βάλει τον 32gb eMMC δίσκο σε desktop . Κολλημένος στην πλακέτα είναι ο δίσκος αδερφέ. Στείλε το για σερβις - αλλαγή πλακέτας θες. Απρόσεχτος , λάθος έκανα
nikos903 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μου αρέσει που το παιδί αναφέρει ποιο λαπτοπ έχει και ο Νικόλας (ερωτευμενάκι είσαι ωρέ;; ) λέει για dvd, ενώ εσύ του λες να βάλει τον 32gb eMMC δίσκο σε desktop . Κολλημένος στην πλακέτα είναι ο δίσκος αδερφέ. Στείλε το για σερβις - αλλαγή πλακέτας θες. Σωστόοος χαχαχα Όπως και να έχει, αν είχε κλατάρει τελείως ο δίσκος δεν θα τον έχανε τελείως; Τώρα τον διαβάζει απο όσο είδα αλλά δεν μπουτάρει, χαλασμένο boot? Κάτι Software μπορεί να είναι. Αν βέβαια κάνει repair και φορμάτ και πάλι δεν βγάζει άκρη τον πάει να τον δούνε, τι άλλο να κάνει... Αλλά το Λειτουργικό μπαίνει και σε φλασάκι, δεν έχει θέμα και χωρίς cd, με ένα RUFUS τα φτιάχνει όλα... BTW TS: Τι σου έβγαλε όταν πήγες να περάσεις απο πάνω άλλο λειτουργικό;
pita_kontosouvli Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μπορεί να κάνει bootable το hd sentinel και να τσεκάρει υγεία δίσκου ή hirens boot για τεσταρίσματα δίσκου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα