Προς το περιεχόμενο

Δίλημμα για επιτραπέζιο dvdrw ή όχι

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Epeidh 8elw na grafw programmata apo thn tv alla kai diaforous agwnes skeftomai na agorasw ena dvdrw.Nomizw pws yparxoun 2 lyseis.Mia einai na parw ena epitrapezio dvdrw opws einai ayto http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000093US1/104-0496672-1638321?v=glance , eite na parw ena dvdrw gia to pc mazi me mia karta tv.Apo oikonomikhs apopshs poly kalyterh lysh alla den xerw ti paizei me to capture thn poiothta kai posa gb painei px ena 2wro programma.Ti mou proteinetai?

Δημοσ.

Λοιπόν, έχω TV κάρτα και αν κάνω capture σε ποιότητα DVD, δηλαδή MPEG-2 codec για συμπίεση και ανάλυση , θέλει 6Μbit/sec δηλαδή περίπου 5.5GBytes (5470Μbytes) για 2 ώρες. Η ποιότητα όμως εξαρτάται πολύ από το τηλεοπτικό σήμα, δεν έχω δει τόσο καλή εικόνα με την κάρτα όσο βλέπω με την τηλεόραση με την ίδια κεραία, θέλει να έχεις πολύ καλό σήμα (με ενίσχυση). Για να γράφεις σε DVD-RW η χωρητικότητα είναι κάπου 4.4Gbytes άρα χωράνε περίπου 100λεπτά διάρκεια εγγραφής. Εκτός και αν ρίξεις την ποιότητα χαμηλώνοντας το bitrate αλλά δεν ξέρω πως θα δείχνει στο DVD μετά, εγώ συνήθως γράφω σε DivX και δεν το χω δοκιμάσει να σου πω. Α, θέλει αρκετά γρήγορο σκληρό (έχω ένα 120άρη/8mb cache/7200rpm) για να μη σου σπάει την κίνηση, δε ξέρω τι σύστημα έχεις. Μάλλον είναι καλύτερη λύση το επιτραπέζιο recorder που σκέφτεσαι αν και ασύμφορο οικονομικά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...