Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ευχαριστώ ts.

μιας κ είμαι χρόνια χωρίς εκτυπωτή (τυπώνω στη δουλειά τα ελάχιστα που χρειάζομαι), αυτός είναι τόσο φθηνός που τον τσίμπησα να υπάρχει.

Δημοσ.

Ψάχνω εδώ και καιρό εκτυπωτή για οικιακή χρήση και εκτύπωση απλών εγγράφων, λέτε να το τσιμπήσω; Δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερο πολυμηχανημα σε τέτοια τιμή. Αν είχε και wifi...

Δημοσ.

Ψάχνω εδώ και καιρό εκτυπωτή για οικιακή χρήση και εκτύπωση απλών εγγράφων, λέτε να το τσιμπήσω; Δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερο πολυμηχανημα σε τέτοια τιμή. Αν είχε και wifi...

Αν ειχε και wifi μπορει να ηταν κανα 10ευρω ακριβοτερο. Νομιζω ειναι πολυ καλη τιμη.

Δημοσ.

Για τα "χοντρά" έχω έναν ασπρόμαυρο laser. Νομίζω πως για κάτι κουπόνια και άλλα έντυπα που χρειάζομαι αυτό είναι ο,τι πρέπει! Έπεσε μια παραγγελία. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Επειδή ψηνομουν πριν καιρο για το συγκεκριμένο εκτυπωτη αν θυμάμαι καλά πρέπει να τον είχε βγάλει ο κωτσο στα 49 ευρώ με 2 μελάνια δώρο.

Αν θυμάται κάνεις ας το επιβεβαιώσει.

Δημοσ.

Παντως ειναι αστειο, εχουμε φτασει σε σημειο να πεταμε πολυμηχανηματα των 100ε οταν τελειωνουν τα μελανια γιατι τα αυθεντικα κοστιζουν οσο ενα νεο πολυμηχανημα :P

• Like 4
Δημοσ.

Για 35ε είναι μια χαρά, ούτε τα μελάνια δεν στοιχίζουν τόσο λίγο. Όμως εγώ προσωπικά δεν έδινα για κανένα λόγο 60ε για το συγκεκριμένο.

Έχοντας ένα πολυμηχάνημα hp σχεδόν 10ετίας(2570) το οποίο δεν εκτύπωνε εδώ και πολύ καιρό έχω να πω τα εξής:

Πολύ χειρότερη ποιότητα κατασκευής, δηλαδή για 60ε το θεωρώ τελείως ψεύτικο.

Σχετικά αργό και ποιότητα εκτύπωσης μέτρια.

Όμως για εμένα το σημαντικότερο μειονέκτημα του δεν είναι η έλλειψη wifi αλλά μιας μικρής οθόνης. Αν δηλαδή πωλείται κανονικά 60ε και δεν έχει μια οθονίτσα για να κάνεις τι δουλεία σου, τι να το κάνεις...Ίσως είχα συνηθίσει με το παλιό και μου κακοφαίνεται αλλά για να βγάλεις ένα απλό φωτοαντίγραφο με δικές σου ρυθμίσεις χρειάζεσαι και τον υπολογιστή. Αν φυσικά είχε μια οθόνη θα το ρύθμιζες από εκεί.

Με λίγα λόγια είναι για ΑΠΛΗ οικιακή χρήση και μέχρι εκεί. Αν είχε σκοπό να το πάρει κανείς με 60ε δεν θα το πρότεινα, καλύτερα να δώσει κάτι παραπάνω και να πάρει κάτι πιο ποιοτικό. Αν βέβαια παιχτεί πάλι παρόμοια προσφορά αξίζει και με το παραπάνω. Άλλωστε αν σου τελειώσουν τα μελάνια, το πετάς που λέει ο λόγος...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...