kodorevi8ulis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2016 Το geekbuying που αγόρασε ο agathoklis δεν πουλάει μουφιες κι εγώ αυτό ξέρω , αλλάαα ένας έλεγχος δεν βλάπτει 1
Agathoklis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Λογικά γνήσιο είναι, δύσκολα σε band παίζει μουφα και να συνδέεται με το app Γενικά βρήκα αρκετά παράπονα για την μπαταρία... Υποθέτω ότι είναι ελλατωματικη παρτίδα... Θα πέσω και αν δεν... Θα πάω μέσω παυπαλ
stelios18120 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Βασικά αφού έχεις ακούσει πολλά για την μπαταρία πήγαινε για μέσω paypal απευθείας
Agathoklis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 ε βασικα λες... τοσα εχω ακουμπησει σε 2-3 μαγαζια... δεν θα επρεπε να εχω καλυτερη αντιμετωπιση? για αυτο προσπαθω στα mails...
stelios18120 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2016 Και εγώ μία από τα ίδια. Όταν έχω θέμα με κάτι τους υπενθυμίζω τα ατέλειωτα orders που έχω μπας και κάνουν καλύτερη εξυπηρέτηση
Da_rudakos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά οσοι το έχετε,αν χάσει για 10 λεπτα πχ συνδεση με το τηλεφωνο,αυτο το 10λεπτο δείχνει την ωρα; Η αν το βραδυ κοιμασαι με airplane mode και θες ξυπνητήρι στο ρολόι,κραταει την ωρα;
Agathoklis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι φίλε μου. Όλα τα κάνει και μακρυά από το τηλέφωνο 1
kodorevi8ulis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Παιδιά οσοι το έχετε,αν χάσει για 10 λεπτα πχ συνδεση με το τηλεφωνο,αυτο το 10λεπτο δείχνει την ωρα; Η αν το βραδυ κοιμασαι με airplane mode και θες ξυπνητήρι στο ρολόι,κραταει την ωρα; δεν μου έχει έρθει ακόμα αλλά θα σου απαντήσω με βάση το 1 που έχω ο μόνος λόγος που πρέπει να είναι ενεργή η σύνδεση με το τηλ είναι αν θες να έχεις τις ειδοποιήσεις κλήσεων/μηνυμάτων κλπ (και αν έχεις βάλεις π.χ. τρέξιμο με κάποιο πρόγραμμα) γενικά η καταγραφή των βημάτων είναι ανεξάρτητη (ρολόι και παλμών υποθέτω) , απλά κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει ο συγχρονισμός με το κινητό γιατί δεν μπορεί να τα κρατάει για πάντα στην μνήμη του (στο 1 μπορούσες να το αφήσεις και μέρες χωρίς συγχρονισμό) 1
jonkyr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μια ερωτηση απο εμενα (δεν βρηκα απαντηση στο γκουγκλαρισμα): μπορει να χρησιμοποιηθει απο δυο διαφορετικους χρηστες; Μπορω να το μοιραστω με τη συζυγο για διαφορετικες δραστηριοτητες μεσα στην ημερα; Ευχαριστω. Διεγραφη απο το τοπικ των προσφορων, ευτυχως βρηκα οτι υπαρχει εδω νημα. Δε με ενδιαφερει για κατι παραπανω απο απλο "ελεγχο" (παλμων, υπνου) οποτε θα το μοιραζομαι με τη συζυγο για τον ιδιο λογο. Η μονη περιπτωση να παρω και δευτερο μαραφετι ειναι αν εντατικοποιησουμε την αθληση μας, αν και ως τωρα σπανια γυμναζομαστε ταυτοχρονα (συνεπως θα μπορουμε και παλι να το μοιραζομαστε αν ειναι δυνατον). Μαλιστα, σαν σκεψη εχω το ενδεχομενο να παρω το 1 (καθοτι πιο φτηνο) αφου δεν βλεπω να το πολυχρησιμοποιω, αλλα στην τιμη προσφορας που παιζει τωρα με εβαλε σε σκεψεις επειδη παιζει και σαν ρολοι.
kodorevi8ulis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Διεγραφη απο το τοπικ των προσφορων, ευτυχως βρηκα οτι υπαρχει εδω νημα. Δε με ενδιαφερει για κατι παραπανω απο απλο "ελεγχο" (παλμων, υπνου) οποτε θα το μοιραζομαι με τη συζυγο για τον ιδιο λογο. Η μονη περιπτωση να παρω και δευτερο μαραφετι ειναι αν εντατικοποιησουμε την αθληση μας, αν και ως τωρα σπανια γυμναζομαστε ταυτοχρονα (συνεπως θα μπορουμε και παλι να το μοιραζομαστε αν ειναι δυνατον). Μαλιστα, σαν σκεψη εχω το ενδεχομενο να παρω το 1 (καθοτι πιο φτηνο) αφου δεν βλεπω να το πολυχρησιμοποιω, αλλα στην τιμη προσφορας που παιζει τωρα με εβαλε σε σκεψεις επειδη παιζει και σαν ρολοι. sync θα το κάνεις με μια συσκευή όμως (Γιατί pair γίνεται σε μια συσκευή , δεν μπορεί να γίνει και σε άλλη) αν το θες μόνο για παλμούς υποθέτω υπάρχουν και φθηνότερες λύσεις 1
jonkyr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Οκ, μου λυθηκε η απορια. Ενταξει, δεν το θελω για τους παλμους μονο. Οπως ειπα, το θελω επισης για stats στο τρεξιμο/ποδοσφαιρο/κολυμβηση, καθως και για τον υπνο (κυριως απο περιεργεια αυτο). Αλλα με pairing σε μια μονο συσκευη, τελειωνει η ιστορια. Ισως τελικα κινηθω για το 1 που βγαινει φθηνοτερα. Θα το σκεφτω. Ευχαριστω πολυ.
kodorevi8ulis Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Οκ, μου λυθηκε η απορια. Ενταξει, δεν το θελω για τους παλμους μονο. Οπως ειπα, το θελω επισης για stats στο τρεξιμο/ποδοσφαιρο/κολυμβηση, καθως και για τον υπνο (κυριως απο περιεργεια αυτο). Αλλα με pairing σε μια μονο συσκευη, τελειωνει η ιστορια. Ισως τελικα κινηθω για το 1 που βγαινει φθηνοτερα. Θα το σκεφτω. Ευχαριστω πολυ. στην κολύμβηση μη περιμένεις και πολλά φυσικά (δε το δοκίμασα αλλάααα μη περιμένεις ) ποδόσφαιρο , μπασκετ οκ (ειδικά στο μπάσκετ εγώ το βάζω στο πόδι για να μην με ενοχλει , και περισσότερα/λιγότερα να γράφει δε με απασχολεί ιδιαίτερα , απλά θέλω μια μέτρηση) 1
stelios18120 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Πάντως το 1s που είναι σε προσφορά στο gearbest βγαίνει στα 10€ περίπου Τσαμπα πραμα 1
jonkyr Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Πάντως το 1s που είναι σε προσφορά στο gearbest βγαίνει στα 10€ περίπου Τσαμπα πραμα Θεωρεις οτι για τη δουλεια που θελω (βλεπε παραπανω) ειναι οκ αυτο; Δεν ειχα ξανα τετοιο μαραφετι, οποτε δεν ξερω τι να περιμενω απο αυτο Heart rate αν καταλαβα καλα δεν εχει, ουτε φυσικα ρολοι και display screen τελος παντων. Δε με ενδιαφερουν ομως οι ειδοποιησεις, θα το φοραω/βγαζω μονο οταν το χρειαζομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα