Προς το περιεχόμενο

xiaomi miband 2- review

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδιά εγώ έχω μία άλλη απορία...νόμιζα ότι όλα αυτά τα fitbands κλείνουν το bluetooth όταν δεν είναι συνδεδεμένα με το κινητό (για να διατηρήσουν και την μπαταρία στα ύψη)...προς μεγάλη μου απογοήτευση, δεν έχει κάποιο τρόπο για να κλείνει το bluetooth αλλά μάλιστα εκπέμπει συνέχεια...και όσο χαμηλή εκπομπή να έχει το ΒΤ ....δεν παύει να είναι μονίμως πάνω μας...εσείς τι πιστεύετε?! ποσο επιβλαβές μπορεί να είναι για εμάς?!

Επεξ/σία από argiris623
Δημοσ.

Ποια εφαρμογη ειναι καλυτερη το tools & Mi Band ή το notfy & Fitness for Mi Band?

Και οι δυο την ιδια τιμη εχουν στις paid εκδοσεις αλλα η tools & Mi band δεν εχει free εκδοση ώστε να τη δοκιμασω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τηνε τελευταία εβδομάδα το φορτισα δύο φορές και σήμερα θέλει πάλι φόρτιση...

Εχει κανείς το ίδιο πρόβλημα?

Η μπαταρία εξαντλείται πολύ γρήγορα όταν λειτουργεί η δόνηση στο band. Μπορείς και σε 2 μέρες να την αδειάσεις. Οπότε αν για κάθε mail, μύνημα, ειδοποίηση κλπ. έχεις notification με δόνηση, το βρίσκω λογικό. Δοκίμασε να περιορίσεις λίγο τη χρήση της δόνησης και δες πως πάει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δόνηση έχω μόνο τηλέφωνα μυνήματα και ξυπνητήρι... Δεν δικαιολογείται... παλιότερα με τα ίδια κρατούσε τρεις εβδομάδες... ούτε να χάλασε ή μπαταρία σε οχτω-δεκα φορτίσεις...Έστειλα στο μαγαζί μειλ

Μου απάντησαν να το γυρίσω πίσω και να το φτιάξουν... Ή να πάρω 5$ επιστροφή... 43 το αγόρασα... Τι τους λες τώρα?

Επεξ/σία από Agathoklis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δόνηση έχω μόνο τηλέφωνα μυνήματα και ξυπνητήρι... Δεν δικαιολογείται... παλιότερα με τα ίδια κρατούσε τρεις εβδομάδες... ούτε να χάλασε ή μπαταρία σε οχτω-δεκα φορτίσεις...Έστειλα στο μαγαζί μειλ

Μου απάντησαν να το γυρίσω πίσω και να το φτιάξουν... Ή να πάρω 5$ επιστροφή... 43 το αγόρασα... Τι τους λες τώρα?

από που το είχες πάρει ; 

επίσης ποιο app είχες ; το κινέζικο ή του play ;

(είχε αναβαθμιστεί το firmware ;)

υ.γ. περιμένω το δικό μου 

Επεξ/σία από kodorevi8ulis
Δημοσ.

GeekBuying το είχα πάρει...

Καλά δεν παίζει να το κρατήσω και να μην δουλεύει... Θα το στείλω πίσω να το φτιαξουν αφού μου αποδείξουν ότι η στεγανοποίηση θα είναι όπως αρχικα... Ή αλλιώς paypal...

Δημοσ.

GeekBuying το είχα πάρει...

Καλά δεν παίζει να το κρατήσω και να μην δουλεύει... Θα το στείλω πίσω να το φτιαξουν αφού μου αποδείξουν ότι η στεγανοποίηση θα είναι όπως αρχικα... Ή αλλιώς paypal...

μου φαίνεται δύσκολο να το ανοίγουν για φτιάξιμο (τουλάχιστον στο 1 έτσι ήταν)

Δημοσ.

Δε ξέρω τι θα κάνουν αλλά πως αλλιώς θα φτιαχτεί κάτι χαλασμένο?

"I confirmed with our supplier, and there is no other ways except return it to us for repairing."

δεν ξέρω , υποθέτω θα το στείλουν πίσω στο εργοστάσιο/xiaomi 

το θέμα είναι είναι σίγουρο ότι είναι αυθεντικό ; (δε θυμάμαι αν απάντησες :) )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...