Kazama88 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Ηρθε και το δικο μου, σε λιγες μερες εντυπωσεις...
argiris623 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) παιδιά εγώ έχω μία άλλη απορία...νόμιζα ότι όλα αυτά τα fitbands κλείνουν το bluetooth όταν δεν είναι συνδεδεμένα με το κινητό (για να διατηρήσουν και την μπαταρία στα ύψη)...προς μεγάλη μου απογοήτευση, δεν έχει κάποιο τρόπο για να κλείνει το bluetooth αλλά μάλιστα εκπέμπει συνέχεια...και όσο χαμηλή εκπομπή να έχει το ΒΤ ....δεν παύει να είναι μονίμως πάνω μας...εσείς τι πιστεύετε?! ποσο επιβλαβές μπορεί να είναι για εμάς?! Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2016 από argiris623
alex2539 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Ποια εφαρμογη ειναι καλυτερη το tools & Mi Band ή το notfy & Fitness for Mi Band? Και οι δυο την ιδια τιμη εχουν στις paid εκδοσεις αλλα η tools & Mi band δεν εχει free εκδοση ώστε να τη δοκιμασω
Agathoklis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Τηνε τελευταία εβδομάδα το φορτισα δύο φορές και σήμερα θέλει πάλι φόρτιση... Εχει κανείς το ίδιο πρόβλημα?
dimand Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Τηνε τελευταία εβδομάδα το φορτισα δύο φορές και σήμερα θέλει πάλι φόρτιση... Εχει κανείς το ίδιο πρόβλημα? Η μπαταρία εξαντλείται πολύ γρήγορα όταν λειτουργεί η δόνηση στο band. Μπορείς και σε 2 μέρες να την αδειάσεις. Οπότε αν για κάθε mail, μύνημα, ειδοποίηση κλπ. έχεις notification με δόνηση, το βρίσκω λογικό. Δοκίμασε να περιορίσεις λίγο τη χρήση της δόνησης και δες πως πάει.
Agathoklis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Δόνηση έχω μόνο τηλέφωνα μυνήματα και ξυπνητήρι... Δεν δικαιολογείται... παλιότερα με τα ίδια κρατούσε τρεις εβδομάδες... ούτε να χάλασε ή μπαταρία σε οχτω-δεκα φορτίσεις...Έστειλα στο μαγαζί μειλ _________________________________ Μου απάντησαν να το γυρίσω πίσω και να το φτιάξουν... Ή να πάρω 5$ επιστροφή... 43 το αγόρασα... Τι τους λες τώρα? Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2016 από Agathoklis
stelios18120 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Τίποτα Το κρατάς ή το πουλάς λέγοντας στον υποψήφιο αγοραστή τι παίζει. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2016 από stelios18120
kodorevi8ulis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Δόνηση έχω μόνο τηλέφωνα μυνήματα και ξυπνητήρι... Δεν δικαιολογείται... παλιότερα με τα ίδια κρατούσε τρεις εβδομάδες... ούτε να χάλασε ή μπαταρία σε οχτω-δεκα φορτίσεις...Έστειλα στο μαγαζί μειλ _________________________________ Μου απάντησαν να το γυρίσω πίσω και να το φτιάξουν... Ή να πάρω 5$ επιστροφή... 43 το αγόρασα... Τι τους λες τώρα? από που το είχες πάρει ; επίσης ποιο app είχες ; το κινέζικο ή του play ; (είχε αναβαθμιστεί το firmware υ.γ. περιμένω το δικό μου Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2016 από kodorevi8ulis
Agathoklis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 GeekBuying το είχα πάρει... Καλά δεν παίζει να το κρατήσω και να μην δουλεύει... Θα το στείλω πίσω να το φτιαξουν αφού μου αποδείξουν ότι η στεγανοποίηση θα είναι όπως αρχικα... Ή αλλιώς paypal...
kodorevi8ulis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 GeekBuying το είχα πάρει... Καλά δεν παίζει να το κρατήσω και να μην δουλεύει... Θα το στείλω πίσω να το φτιαξουν αφού μου αποδείξουν ότι η στεγανοποίηση θα είναι όπως αρχικα... Ή αλλιώς paypal... μου φαίνεται δύσκολο να το ανοίγουν για φτιάξιμο (τουλάχιστον στο 1 έτσι ήταν)
Agathoklis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δε ξέρω τι θα κάνουν αλλά πως αλλιώς θα φτιαχτεί κάτι χαλασμένο? "I confirmed with our supplier, and there is no other ways except return it to us for repairing."
Agathoklis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 χτες το μεσημερι 13:08 ---> 100% σημερα το πρωι 09:55 ---> 72% σημερα το απογευμα 19:20--> 54%
stelios18120 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μάλλον έχει θέμα ή μπαταρία του...
kodorevi8ulis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δε ξέρω τι θα κάνουν αλλά πως αλλιώς θα φτιαχτεί κάτι χαλασμένο? "I confirmed with our supplier, and there is no other ways except return it to us for repairing." δεν ξέρω , υποθέτω θα το στείλουν πίσω στο εργοστάσιο/xiaomi το θέμα είναι είναι σίγουρο ότι είναι αυθεντικό ; (δε θυμάμαι αν απάντησες )
stelios18120 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Το geekbuying που αγόρασε ο agathoklis δεν πουλάει μουφιες Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2016 από stelios18120
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα