Προς το περιεχόμενο

xiaomi miband 2- review

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έχω και εγώ πάνω από 1 μήνα, είμαι ποδηλάτης. Ο βασικός λόγος που το πήρα είναι το heart rate monitor και μου έχει σπάσει τα νεύρα κυριολεκτικά. Όταν κάνω ανάβαση δεν έχω 15 δεύτερα για να βλέπω την οθόνη. Μετάνιωσα που δεν έδωσα ακόμα 60Ε να πάρω αυτό της garmin για να το συνδέσω με το 500αρι μου. Overall το θεωρώ κακή αγορά.

• Like 1
  • Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όντως αν πρέπει να περιμένεις πόση ώρα γ να δεις παλμούς δεν λέει.

Το θέμα είναι ή άμεση και επιτόπου ενημέρωση που θέλεις. Αν είναι μετά από 15sec να σ πει αστο καλύτερα.

Οπότε garmin καλύτερα,βεβαια ακριβότερο αλλά κανείς την δουλειά σου.

Δημοσ.

Όντως αν πρέπει να περιμένεις πόση ώρα γ να δεις παλμούς δεν λέει.

Το θέμα είναι ή άμεση και επιτόπου ενημέρωση που θέλεις. Αν είναι μετά από 15sec να σ πει αστο καλύτερα.

Οπότε garmin καλύτερα,βεβαια ακριβότερο αλλά κανείς την δουλειά σου.

Έχω ήδη το Edge 500 μαζί με cadence& speed sensor. Φάνηκα τυχερός το βρήκα refurbish στο wiggle με 110Ε και εγγύηση 1 χρόνο.

• Like 1
Δημοσ.

Το έχω και εγώ πάνω από 1 μήνα, είμαι ποδηλάτης. Ο βασικός λόγος που το πήρα είναι το heart rate monitor και μου έχει σπάσει τα νεύρα κυριολεκτικά. Όταν κάνω ανάβαση δεν έχω 15 δεύτερα για να βλέπω την οθόνη. Μετάνιωσα που δεν έδωσα ακόμα 60Ε να πάρω αυτό της garmin για να το συνδέσω με το 500αρι μου. Overall το θεωρώ κακή αγορά.

δεν το έχω το 2 αλλά δεν είπε κανείς ότι το app ότι είναι καλό :) (ίσως το κάνουν για λόγους εξοικονόμησης μπαταρίας)

οπότε δοκιμάζεις αυτό 

https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.zdenekhorak.mibandtools

ή αυτό 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mc.miband1

παιδιά μη κάνετε σα μερικούς συγκρίσεις άσχετες :) 

αν θες "ζώνη" πάρε ζώνη , προφανώς είναι διαφορετικά πράγματα και με διαφορετική τιμή 

(δεν μιλάω για την αρχική τιμή που είχε προφανώς γιατί πάντα "βαράνε" τα καταστήματα στην αρχή)

Δημοσ.

Το δικό μου εδώ και δέκα μερες, δεν μετρά τους παλμούς... έλεγα να τελειώσει ή μπαταρία και μήπως επανέλθει, αλλά τζιφος...

Φίλε μου το το Teclast H30 το παρέλαβες-δοκίμασες?

Δημοσ.

Φίλε μου το το Teclast H30 το παρέλαβες-δοκίμασες?

Ήρθε ακριβώς πριν φύγω διακοπές...

Λίγο που έπαιξαν μαζί του δεν ξετρελαθηκα

Μες την εβδομάδα θα γυρίσω Αθήνα και θα το δοκιμασω πλήρως... πάντως το app του είναι χαοτικό

Δημοσ.

Μες την εβδομάδα θα γυρίσω Αθήνα και θα το δοκιμασω πλήρως... πάντως το app του είναι χαοτικό

Άρα αναμένω αναλυτικές εντυπώσεις! :)

Δημοσ.

To app του,ποιό-πού είναι ? Έψαξα έτσι από περιέργεια να το δω λίγο και δεν το βρίσκω πουθενά να το εγκαταστήσω...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To app του,ποιό-πού είναι ? Έψαξα έτσι από περιέργεια να το δω λίγο και δεν το βρίσκω πουθενά να το εγκαταστήσω...

Άστα να πάνε με το app του h30... έχει ένα qr code το μανιουαλ που κατεβάζει ένα μάρκετ κινέζικο που κατεβάζει κάτι άλλο κινεζικο που τελικά κατεβάζει το αγγλικό app. Ασ είναι καλά το miui που έκοβε όλες άδειες και δεν κατέβασα και τίποτε άλλο μαζί. Εννοειται ότι έπεσε διαγραφή στα ενδιάμεσα μετα

post-271388-0-64902500-1471999822_thumb.png

post-271388-0-44324200-1471999838_thumb.png

Επεξ/σία από Agathoklis
Δημοσ.

Γράφω  και εδώ την ιδία ερώτηση που  έκανα σε λάθος μέρος

-------

Ξέρει κανένας αν υπάρχει εφαρμογή που να αλλάζει ή να προσθέτει

επιπλέον εικονίδια στο  mi band 2 ? 

Γιατί στην εφαρμογή mi fit μπορούμε να βάλουμε μέχρι 5 notifications εφαρμογών

και στο band εμφανίζει σε όλες το εικονίδιο "app"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή το Mi Band 2 το έχει ένας φίλος (εγώ έχω το Mi Band V1) και έχω καλή εικόνα του τι κάνει,

θα ήθελα μια διευκρίνηση σχετικά με το Teclast H30.

Υπάρχει η δυνατότητα να παίρνεις ειδοποιήσεις από άλλες εφαρμογές; :mellow:

Πέρα από τα What's App, Facebook που γράφεται επίσημα ότι υποστηρίζει...

Προσωπικά με έχει βολέψει πολύ το ότι μπορώ και ξεχωρίζω ειδοποιήσεις, τόσο από What's App, όσο και από:

Viber

Outlook Mail

Life Reminders (πολύ σημαντικό για μένα),

Web2SMS

Alert.me

Τα παραπάνω τα έχω βάλει ορίζοντας διαφορετικά χρώματα ανά εφαρμογή, κάνοντας χρήση των πολύ καλών

Notify & Fitness for Mi Band ή/και Tools & Mi Band, τα οποία έχω αγοράσει γιατί αξίζουν...

Κι ένα Screenshot για να καταλάβετε καλύτερα τι εννοώ...

24w8tgm.jpg

Με το Teclast H30 από την άλλη, τι παίζει με αυτό το κομμάτι;

Υποστηρίζονται τρίτες εφαρμογές της επιλογής μας για ειδοποιήσεις

ή αυτές έχουν να κάνουν συγκεκριμένα με τις κλήσεις, τα μηνύματα, το What's App και το Facebook;

Δε θα με πείραζε να αγοράσω κάποια εφαρμογή για να έχω αυτό που ζητάω.

Απλά να ξέρω ότι λειτουργεί...

Επεξ/σία από corduroy27
Δημοσ.

Παιδιά εγώ παρέλαβα το Teclast H30 μπορείτε ότι θέλετε να με ρωτήσετε...το έχω βέβαια εδώ και 2 μέρες οπότε μπορώ να σας πω λίγα πράγματα!

Σε γενικές γραμμές είναι οκ... αλλά η εφαρμογή είναι για τον....(δεν λέω) ίσα ίσα την χρησιμοποιείς για να κάνεις ένα βασικό σετάρισμα και έπειτα το λειτουργείς πιο πολύ ως stand alone (τουλ εγώ!)

Δημοσ.

Με λίγα λόγια το First Generation ήταν καλύτερο και για τα παραπάνω υποσχόμενα χαρακτηρίστικά καλύτερα να αγοράσει κάποιος κάτι επώνυμο Garmin, FitBit

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...