Προς το περιεχόμενο

xiaomi miband 2- review

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν λεμε παρακολουθηση υπνου,τι ακριβως εννοουμε?τι μας δειχνει?

ποσο κοιμασαι και τον τυπο του υπνου... ελαφρυς - βαθυς

• Απαντ. 137
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το έχω και εγώ, αλλά έχω βάλει την ελληνική έκδοση από το φόρουμ της MIUI. Διαβάζω στη παρουσίαση δίπλα, ότι το 2 είναι πολύ καλύτερο από τα προηγούμενα. Εγώ πάντως του έχω βάλει και το προστατευτικό φίλμ μην μου γρατζουνιστεί η οθόνη. Αδιάβροχο είναι 100%. Περιμένω τώρα να δω και το smartwatch που είπε η εταιρεία ότι θα βγάλει, πως θα είναι σε σχέση με το Mi Band 2.

Δημοσ.

Εγώ μπαίνω στη θάλασσα εδώ και 1 εβδομάδα. Ρισκάρω βέβαια το ξέρω. Μέχρι και κατάδυση στα 4 μέτρα έκανα. Όλα καλά για την ώρα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά, ενδιαφέρομαι να αγοράσω το mi band 2. Από που προτείνετε gearbest, geekbuying ή banggood; Δεν έχει τελωνείο για 36$ να φανταστώ έτσι; Θα είναι γνήσιο ή καμιά απομίμηση;

Επεξ/σία από kaktos77
Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, ενδιαφέρομαι να αγοράσω το mi band 2. Από που προτείνετε gearbest, geekbuying ή banggood; Δεν έχει τελωνείο για 36$ να φανταστώ έτσι; Θα είναι γνήσιο ή καμιά απομίμηση;

Τελωνείο είναι απίθανο να πετύχεις. Εγώ είχα πάρει την έκδοση του geekbuying που είχε λουράκι έξτρα+φιλμ προστασίας για την οθόνη γιατί λέει γρατζουνιέται. Πάντως μια χαρά δουλεύει μετά τόσα μπάνια στη θάλασσα...
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελωνείο ούτε κατά διάνοια φίλε μου μην ανησυχείς

Επίσεις γνήσιο θα είναι από οποίο απο τα 3 καταστήματα το πάρεις που ανέφερες.

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιστρέφω για νεότερες εντυπώσεις:

Λοιπόν, από θάλασσα δεν καταλαβαίνει τίποτα. 15 ημέρες κάθε μέρα στη θάλασσα και 2 ημέρες ψαροντούφεκο στα 5-6 μέτρα.

Όσο για το Mi fit, κατέληξα τελικά σε αυτό που υπάρχει στο google play και ας είναι παλιότερο, γιατί βρήκα τρόπο μέσω μιας άλλης εφαρμογής (Tools & Mi Band) να έχω διαρκές heart rate και να μπορώ να το συνδέσω ως heart rate monitor στο runtastic app.

Στην "κινέζικη" εφαρμογή και σε αυτή που έχουν εξελληνίσει στο xiaomi-miui.gr για να τρέξω με heart rate monitor, θα έπρεπε να χρησιμοποιώ τη δικής τους επιλογή για τρέξιμο και επίσης δεν παρέχεται σύνδεση με Google fit.

Επίσης με το Tools & Mi Band, έχω προσθέσει πολλά περισσότερα alerts απ'ότι με τη βασική εφαρμογή.

Η αυτονομία με αυτές τις επιλογές βέβαια και με ενεργοποιημένο το sleep assistant (που προσφέρει όπως λέει βελτιωμένη ανάλυση ύπνου), έχει πέσει στο 10ήμερο αντί για μήνα με τις βασικές ρυθμίσεις.

Γενικά δηλώνω αρκετά ικανοποιημένος.

Επεξ/σία από nikgl
  • Like 3
Δημοσ.

Το δικό μου εδώ και δέκα μερες, δεν μετρά τους παλμούς... έλεγα να τελειώσει ή μπαταρία και μήπως επανέλθει, αλλά τζιφος...

Δημοσ.

Το δικό μου εδώ και δέκα μερες, δεν μετρά τους παλμούς... έλεγα να τελειώσει ή μπαταρία και μήπως επανέλθει, αλλά τζιφος...

Για να τους μετρήσεις πρέπει να μείνεις ακίνητος,σωστά ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...