stelios18120 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ε τώρα με συσκευή τέτοιας τιμής δεν περιμένεις και 100% ακρίβεια στις μέτρησεις Πάντως κατα προσέγγιση και στο περίπου τα βγάζει. Τώρα 10 πάνω 10 κάτω κάνε εναν υπολογισμό μέσο όρο και τόσους παλμούς θα έχεις Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2016 από stelios18120
jonkyr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Καλημερα. Οπως τα λεει ο Στελιος. Ακριβεια μην περιμενεις, στο runtastic βλεπεις στο κινητο σου την μετρηση των παλμων, αλλα οσο εχω παρατηρησει η εφαρμογη ΧΑΝΕΙ την επαφη της με το mi band και σταματαει η καταμετρηση. Αν ψαχνεις λοιπον κατι 100% επαγγελματικο, ψαξου σε ακριβα πραγματα. Αν θελεις να παρεις μια ιδεα (οπως εγω) του πώς γυμναζεσαι, προχωρα αφοβα. Φευγω απο το σπιτι αυτη τη στιγμη, αν σου χρειαζεται μπορω να φτιαξω μερικα σκριν αργοτερα για να δεις πώς περιπου φαινεται στο runtastic μου η καταγραφη. Υπαρχουν κενα, δεν γνωριζω τον λογο. 1
haHa Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δυστυχώς απο οτι φαίνεται προσπαθεί να κανει πολλα, αλλα λιγα τα καταφερνει καλα. Υπαρχουν παλμογραφοι με 20€ που μετράνε με ακρίβεια , αλλά οχι το xiaomi mi band που προσπαθεί να κανει πολλα πράγματα μετρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα