Ocelote Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δεν χρειάζεται να έχει κανείς μνήμη ελέφαντα για να καταλάβει το στούντιο που βρίσκεται πίσω από το Inside, το τελευταίο “διαμάντι” της indie σκηνής: λίγη κοινή λογική είναι αρκετή. “Θύτης” η Playdead, αυτό η ομάδα των χαρισματικών Δανών που μας συστήθηκε πριν από έξι χρόνια με το Limbo. Τότε, το 2010 ήταν που έχοντας καταθέσει τα διαπιστευτήριά της, άρχισε να δουλεύει το επόμενό της πόνημα, έναν τίτλο ικανό να προσφέρει μια εξίσου αξιομνημόνευτη και ξεχωριστή εμπειρία όπως το πρώτο, ασπρόμαυρο platformer της –έστω κι αν αυτή σε πρώτη φάση αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο των κατόχων Xbox One και PC.Το Inside μοιάζει αρκετά στο Limbo. Δεν “κοπιάρει” το κόνσεπτ του, αλλά το χρησιμοποιεί για να βασιστεί, να ξεκινήσει από κάπου και να φτάσει εκεί που δεν τα κατάφερε αυτό. Πράγματι, σαν στυλ τα δύο παιχνίδια έχουν αρκετές ομοιότητες: διαδραματίζονται αμφότερα σε μελαγχολικούς, επιβλητικούς κόσμους, διαθέτουν νεαρούς πρωταγωνιστές που παλεύουν με νύχια και με δόντια να ξεφύγουν απ’ τα όσα δεινά τους κατατρέχουν και αναγκάζουν τον παίκτη όχι να “κάψει” αλλά να γυμνάσει, να παιδέψει το μυαλό του με μια σειρά έξυπνων, εμπνευσμένων γρίφων. https://youtu.be/E0V2rPVQWfM Site: Inside Review (Xbox One) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Σε καμιά έκπτωση του XBOX GOLD μπορεί να το τσιμπίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
calculator Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Το βλεπεις στο youtube ολο και γλιτωνεις και τα 20 ευρω. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Αυτό το πράγμα πάλι εγώ ποτέ δε το κατάλαβα. Γιατί να δω ένα παιχνίδι στο YouTube. Η ουσία είναι να το παίξεις αν είναι να δω κάτι καλύτερα να δω καμία ταινία ή σειρά. Να δω για κάπου που έχω κολλήσει το καταλαβαίνω. Να δω ολόκληρο το παιχνίδι,πραγματικαμε ξεπερνάει. 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Αυτό το πράγμα πάλι εγώ ποτέ δε το κατάλαβα. Γιατί να δω ένα παιχνίδι στο YouTube. Η ουσία είναι να το παίξεις αν είναι να δω κάτι καλύτερα να δω καμία ταινία ή σειρά. Να δω για κάπου που έχω κολλήσει το καταλαβαίνω. Να δω ολόκληρο το παιχνίδι,πραγματικαμε ξεπερνάει. Γαι αυτό λέγεται calculator, γιατί τα μετράει όλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris21gr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Αυτό το πράγμα πάλι εγώ ποτέ δε το κατάλαβα. Γιατί να δω ένα παιχνίδι στο YouTube. Η ουσία είναι να το παίξεις αν είναι να δω κάτι καλύτερα να δω καμία ταινία ή σειρά. Να δω για κάπου που έχω κολλήσει το καταλαβαίνω. Να δω ολόκληρο το παιχνίδι,πραγματικαμε ξεπερνάει. Ακριβώς. Ο μόνος λόγος για να το δεις είναι αν δεν μπορείς να το παίξεις. Για αυτό και εγώ και εγώ δεν βλέπω ποτέ walkthroughs από gaming κανάλια παρά μόνο vlogs και κριτικές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Χαχαχ σωστό και αυτό... Αλλά το μήνυμα μου δεν ήταν μόνο για τον φίλο πιο πάνω. Το βλέπω πολύ συχνά αυτό το φαινόμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Το βλεπεις στο youtube ολο και γλιτωνεις και τα 20 ευρω. Έτσι... Και άμα θες να μαμήσεις, βάλε μια τσόντα.... που να τρέχεις να κυνηγάς γκόμενες... 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
abdulah Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Αυτό το πράγμα πάλι εγώ ποτέ δε το κατάλαβα. Γιατί να δω ένα παιχνίδι στο YouTube. Η ουσία είναι να το παίξεις αν είναι να δω κάτι καλύτερα να δω καμία ταινία ή σειρά. Να δω για κάπου που έχω κολλήσει το καταλαβαίνω. Να δω ολόκληρο το παιχνίδι,πραγματικαμε ξεπερνάει. Έτσι είναι η ανθρώπινη φύση ορισμένων. Ως γνωστόν, σε κάθε παρτούζα πάντα υπάρχει και κάποιος που κάθεται στη γωνία, κοιτάζει και παίζει μόνος του... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cr3sp0 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 έπαιξα το Limbo όταν το 'δινε τσάμπα το Steam. Απίστευτο παιχνιδάκι. Αν κρίνω απ' αυτό, το Inside τότε πρεπει να 'ναι αριστούργημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad_apo Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Αυτό το πράγμα πάλι εγώ ποτέ δε το κατάλαβα. Γιατί να δω ένα παιχνίδι στο YouTube. Η ουσία είναι να το παίξεις αν είναι να δω κάτι καλύτερα να δω καμία ταινία ή σειρά. Να δω για κάπου που έχω κολλήσει το καταλαβαίνω. Να δω ολόκληρο το παιχνίδι,πραγματικαμε ξεπερνάει. Ναι αστον κοτρονα πεταξε. Εγω το τερματισα στο Xbox One. Παρα πολυ ωραιο απλα τελειωνει αποτομα και μενεις με την απορια. Παντως αξιζε τα λεφτα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Πολύ ωραίο παιχνιδάκι,η ατμόσφαιρα και το ολο εικαστικό κομμάι του τα σπάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Έτσι... Και άμα θες να μαμήσεις, βάλε μια τσόντα.... που να τρέχεις να κυνηγάς γκόμενες... αν κατσεις και σκεφτεις ολες τις επιπτωσεις μενεις με την τσοντα,κουκλα,ρομποτ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 αν κατσεις και σκεφτεις ολες τις επιπτωσεις μενεις με την τσοντα,κουκλα,ρομποτ χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freegr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Αρκετά ατμοσφαιρικό παιχνίδι πραγματικά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα