Προς το περιεχόμενο

Inside Review (Xbox One)

Ocelote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν χρειάζεται να έχει κανείς μνήμη ελέφαντα για να καταλάβει το στούντιο που βρίσκεται πίσω από το Inside, το τελευταίο “διαμάντι” της indie σκηνής: λίγη κοινή λογική είναι αρκετή. “Θύτης” η Playdead, αυτό η ομάδα των χαρισματικών Δανών που μας συστήθηκε πριν από έξι χρόνια με το Limbo.

Τότε, το 2010 ήταν που έχοντας καταθέσει τα διαπιστευτήριά της, άρχισε να δουλεύει το επόμενό της πόνημα, έναν τίτλο ικανό να προσφέρει μια εξίσου αξιομνημόνευτη και ξεχωριστή εμπειρία όπως το πρώτο, ασπρόμαυρο platformer της –έστω κι αν αυτή σε πρώτη φάση αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο των κατόχων Xbox One και PC.

Το Inside μοιάζει αρκετά στο Limbo. Δεν “κοπιάρει” το κόνσεπτ του, αλλά το χρησιμοποιεί για να βασιστεί, να ξεκινήσει από κάπου και να φτάσει εκεί που δεν τα κατάφερε αυτό. Πράγματι, σαν στυλ τα δύο παιχνίδια έχουν αρκετές ομοιότητες: διαδραματίζονται αμφότερα σε μελαγχολικούς, επιβλητικούς κόσμους, διαθέτουν νεαρούς πρωταγωνιστές που παλεύουν με νύχια και με δόντια να ξεφύγουν απ’ τα όσα δεινά τους κατατρέχουν και αναγκάζουν τον παίκτη όχι να “κάψει” αλλά να γυμνάσει, να παιδέψει το μυαλό του με μια σειρά έξυπνων, εμπνευσμένων γρίφων.

https://youtu.be/E0V2rPVQWfM

Link.png Site: Inside Review (Xbox One)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό το πράγμα πάλι εγώ ποτέ δε το κατάλαβα. Γιατί να δω ένα παιχνίδι στο YouTube. Η ουσία είναι να το παίξεις αν είναι να δω κάτι καλύτερα να δω καμία ταινία ή σειρά. Να δω για κάπου που έχω κολλήσει το καταλαβαίνω. Να δω ολόκληρο το παιχνίδι,πραγματικαμε ξεπερνάει.

• Like 15

Αυτό το πράγμα πάλι εγώ ποτέ δε το κατάλαβα. Γιατί να δω ένα παιχνίδι στο YouTube. Η ουσία είναι να το παίξεις αν είναι να δω κάτι καλύτερα να δω καμία ταινία ή σειρά. Να δω για κάπου που έχω κολλήσει το καταλαβαίνω. Να δω ολόκληρο το παιχνίδι,πραγματικαμε ξεπερνάει.

Γαι αυτό λέγεται calculator, γιατί τα μετράει όλα :P

Ακριβώς. Ο μόνος λόγος για να το δεις είναι αν δεν μπορείς να το παίξεις. Για αυτό και εγώ και εγώ δεν βλέπω ποτέ walkthroughs από gaming κανάλια παρά μόνο vlogs και κριτικές.

Το βλεπεις στο youtube ολο και γλιτωνεις και τα 20 ευρω.

Έτσι... Και άμα θες να μαμήσεις, βάλε μια τσόντα.... που να τρέχεις να κυνηγάς γκόμενες...

• Like 8

Έτσι είναι η ανθρώπινη φύση ορισμένων. Ως γνωστόν, σε κάθε παρτούζα πάντα υπάρχει και κάποιος που κάθεται στη γωνία, κοιτάζει και παίζει μόνος του...

• Like 2

Ναι αστον κοτρονα πεταξε.

Εγω το τερματισα στο Xbox One. Παρα πολυ ωραιο απλα τελειωνει αποτομα και μενεις με την απορια.

Παντως αξιζε τα λεφτα του.

Έτσι... Και άμα θες να μαμήσεις, βάλε μια τσόντα.... που να τρέχεις να κυνηγάς γκόμενες...

αν κατσεις και σκεφτεις ολες τις επιπτωσεις μενεις με την τσοντα,κουκλα,ρομποτ :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...