BELL Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Έχω έναν ftp server στο ρουτερ μου και θέλω το περιεχόμενο να αποθηκεύεται απευθείας σε cloud, κατά προτίμηση google drive. Είναι εφικτό;
NikosKallithea Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Αυτό το κάνει η ίδια ή εφαρμογή της google
BELL Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Μπορεί δλδ να διαβάσει το λινκ από τον ftp σέρβερ; Να δώσω το λινκ από noip και να ξεκινήσει το ανέβασμα; Ο ftp δεν είναι στο pc για να ανεβάσει τα αρχεία από την εφαρμογή drive
aposporis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Στις 19/7/2016 στις 2:13 ΜΜ, BELL είπε Μπορεί δλδ να διαβάσει το λινκ από τον ftp σέρβερ; Να δώσω το λινκ από noip και να ξεκινήσει το ανέβασμα; Ο ftp δεν είναι στο pc για να ανεβάσει τα αρχεία από την εφαρμογή drive Περιέγραψε λίγο πιο αναλυτικά που είναι ο ftp και σε τι σύστημα τρέχει.
BELL Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Έχω ένα ρουτερ TPlink με ενσωματωμένο ftp και συνδεδεμένο επάνω του ένα σκληρό δίσκο. Αυτό είναι όλο. Τα δεδομένα λοιπόν του δίσκου μπορούν να ανεβαινουν στο drive; Με κλειστό φυσικά το pc
NikosKallithea Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Με κλειστό το pc πως πιστεύεις οτι θα ανέβουν τα αρχεία σε υπηρεσία cloud? οχι δεν γίνετε Θα ανεβαίνουν(στον πρώτο συγχρονισμό) οσο είναι ανοιχτό τo pc και μέχρι να πάνε ολα όσα έχεις ορίσει μέσα απο τα settings της εφαρμογής της google, όταν ανέβουν όλα τότε πλέον θα ειναι διαθέσιμα και με κλειστό το pc.
BELL Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Στις 19/7/2016 στις 6:15 ΜΜ, NikosKallithea είπε Με κλειστό το pc πως πιστεύεις οτι θα ανέβουν τα αρχεία σε υπηρεσία cloud? οχι δεν γίνετεΠραγματικά περιττό να σχολιαζεις την ερώτηση κάποιου. Λίγη ευγένεια δεν βλάπτει
aposporis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Στις 19/7/2016 στις 6:03 ΜΜ, BELL είπε Έχω ένα ρουτερ TPlink με ενσωματωμένο ftp και συνδεδεμένο επάνω του ένα σκληρό δίσκο. Αυτό είναι όλο. Τα δεδομένα λοιπόν του δίσκου μπορούν να ανεβαινουν στο drive; Με κλειστό φυσικά το pc Θα πρέπει έιτε το router να συνδέεται με google και να ανεβάζει τα αρχεία είτε το googleνα συνδέεται με το router και να τα τραβάει. Εκ πρώτης δεν μου φαίνεται δυνατό. Αν το router είχε πχ openwrt και του έτρεχες κάποιο script, τότε ναι. Οι περισσότερες λύσεις νομίζω είναι προγράμματα σε Η/Υ.
BELL Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Στις 19/7/2016 στις 7:24 ΜΜ, aposporis είπε Θα πρέπει έιτε το router να συνδέεται με google και να ανεβάζει τα αρχεία είτε το googleνα συνδέεται με το router και να τα τραβάει. Εκ πρώτης δεν μου φαίνεται δυνατό. Αν το router είχε πχ openwrt και του έτρεχες κάποιο script, τότε ναι. Οι περισσότερες λύσεις νομίζω είναι προγράμματα σε Η/Υ. Οκ σ'ευχαριστω, κατατοπιστικότατος
panos- Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Στις 19/7/2016 στις 6:39 ΜΜ, BELL είπε Πραγματικά περιττό να σχολιαζεις την ερώτηση κάποιου. Λίγη ευγένεια δεν βλάπτει Το είπε πάρα πολύ ευγενικά γιατι Είναι λογικος. Στο θέμα μας όμως, εφόσον έχεις εξοπλισμό συμβατό με OpenWRT γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα