Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν ftp server στο ρουτερ μου και θέλω το περιεχόμενο να αποθηκεύεται απευθείας σε cloud, κατά προτίμηση google drive. Είναι εφικτό;

Δημοσ.

Μπορεί δλδ να διαβάσει το λινκ από τον ftp σέρβερ; Να δώσω το λινκ από noip και να ξεκινήσει το ανέβασμα;

Ο ftp δεν είναι στο pc για να ανεβάσει τα αρχεία από την εφαρμογή drive

Δημοσ.
  Στις 19/7/2016 στις 2:13 ΜΜ, BELL είπε

Μπορεί δλδ να διαβάσει το λινκ από τον ftp σέρβερ; Να δώσω το λινκ από noip και να ξεκινήσει το ανέβασμα;

Ο ftp δεν είναι στο pc για να ανεβάσει τα αρχεία από την εφαρμογή drive

Περιέγραψε λίγο πιο αναλυτικά που είναι ο ftp και σε τι σύστημα τρέχει.

Δημοσ.

Έχω ένα ρουτερ TPlink με ενσωματωμένο ftp και συνδεδεμένο επάνω του ένα σκληρό δίσκο. Αυτό είναι όλο. Τα δεδομένα λοιπόν του δίσκου μπορούν να ανεβαινουν στο drive; Με κλειστό φυσικά το pc

Δημοσ.

Με κλειστό το pc πως πιστεύεις οτι θα ανέβουν τα αρχεία σε υπηρεσία cloud? οχι δεν γίνετε

Θα ανεβαίνουν(στον πρώτο συγχρονισμό) οσο είναι ανοιχτό τo pc και μέχρι να πάνε ολα όσα έχεις ορίσει μέσα απο τα settings της εφαρμογής της google, όταν ανέβουν όλα τότε πλέον θα ειναι  διαθέσιμα και με κλειστό το pc.

Δημοσ.
  Στις 19/7/2016 στις 6:15 ΜΜ, NikosKallithea είπε

Με κλειστό το pc πως πιστεύεις οτι θα ανέβουν τα αρχεία σε υπηρεσία cloud? οχι δεν γίνετε

Πραγματικά περιττό να σχολιαζεις την ερώτηση κάποιου. Λίγη ευγένεια δεν βλάπτει
Δημοσ.
  Στις 19/7/2016 στις 6:03 ΜΜ, BELL είπε

Έχω ένα ρουτερ TPlink με ενσωματωμένο ftp και συνδεδεμένο επάνω του ένα σκληρό δίσκο. Αυτό είναι όλο. Τα δεδομένα λοιπόν του δίσκου μπορούν να ανεβαινουν στο drive; Με κλειστό φυσικά το pc

Θα πρέπει έιτε το router να συνδέεται με google και να ανεβάζει τα αρχεία είτε το googleνα συνδέεται με το router και να τα τραβάει.

Εκ πρώτης δεν μου φαίνεται δυνατό. Αν το router είχε πχ openwrt και του έτρεχες κάποιο script, τότε ναι. Οι περισσότερες λύσεις νομίζω είναι προγράμματα σε Η/Υ.

Δημοσ.
  Στις 19/7/2016 στις 7:24 ΜΜ, aposporis είπε

Θα πρέπει έιτε το router να συνδέεται με google και να ανεβάζει τα αρχεία είτε το googleνα συνδέεται με το router και να τα τραβάει.

Εκ πρώτης δεν μου φαίνεται δυνατό. Αν το router είχε πχ openwrt και του έτρεχες κάποιο script, τότε ναι. Οι περισσότερες λύσεις νομίζω είναι προγράμματα σε Η/Υ.

Οκ σ'ευχαριστω, κατατοπιστικότατος
Δημοσ.
  Στις 19/7/2016 στις 6:39 ΜΜ, BELL είπε

Πραγματικά περιττό να σχολιαζεις την ερώτηση κάποιου. Λίγη ευγένεια δεν βλάπτει

Το είπε πάρα πολύ ευγενικά γιατι Είναι λογικος.

Στο θέμα μας όμως, εφόσον έχεις εξοπλισμό συμβατό με OpenWRT γίνεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...