Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kάτοχος meizu mx5 μπορω να πω ότι κοιταζει στα ματια πολλα ακριβότερα μοντέλα. Του flyme δεν του λειπει τιποτα. Οπως ολα τα λογισμικα θελει να τα μαθεις(θεμα συνηθειας).

Απλα ειμαστε προβατακια και οτι μας πουνε αγοραζουμε(marketing). samsung lg iphone κλπ...Ειμαι σιγουρος οτι το meizu mx6 θα ειναι κορυφη!! ενα test οταν ερθει με το καλο με τα "κορυφαια" τηλεφωνα θα πεισει και τους πιο δυσπιστους.

Δεν θα υπαρχει συγκριση μεταξυ ΜΧ6 και lg g4...μαλλον για G5 ίσως. Καλα ειναι ομως παντα να λεμε την γνωμη μας με αποδειξεις.

Οσο για το bootloop της LG...ΨΑΞΤΕ ΛΙΓΟ...ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ...SERIAL NUMBER 505.506.507.508&509...ΟΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ!!!!!!

Εγω ειχα στην κατοχη μου LG g4 με το προβλημα αυτο!!!!

Και μη νομιζετε οτι τα SAMSUNG ειναι καλυτερα...καθε 6 μηνες αλλαζα μπαταρια γιατι φουσκωνε...

Τις αποδείξεις για τις φουσκωμένες μπαταρίες των samsung σου πότε ευκαιρείς να τις ανεβάσεις;;;

Επίσης μου αρέσει που λέτε για πρόβατα τους άλλους και επειδή πήρατε ένα κινέζικο το παίζετε και μύστες της κινητής....το πως από πρόβατα ξυπνήσατε μετά δεν μας λέτε μιας και όλοι έχετε περάσει από apple, samsung, τώρα ακούω lg κοκ...

Τώρα στα του θέματος...Τα 299$ για Κίνα δεν μου λένε κάτι. Επίσημα στην πόρτα μας πόσο έχει είναι που μετράει. Το op3 έχει 400€, το g5 έχει 380€ και το s7 490€, σήμερα.

Η μπαταρία θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη για το μέγεθος της οθόνης ώστε να είναι πραγματικά καλή. Σίγουρα δεν θα είναι κακή με τα 1080p αλλά απομένει να αποδειχθεί. Όπως και το πόσο θα βελτιωθεί η κάμερα στα νυχτερινά χωρίς ois.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...