zio10 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 έτσι να αβγατίζουν οι πυρήνες να δούμε και τι σκορ θα βγαζει.Αλλα το λουπ τζάκετ μάλλον είναι της μόδας και το g3 νομίζω είχε τέτοια θήκη Στο antutu; Νομίζω γύρω στις 120 χιλιάδες βγάζουν άλλα με παρόμοια χαρακτηριστικά.
PanosGolf Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Επειδή έχω το mx5 δεν βλέπω και μεγάλες διαφορές. Προφανώς είναι μια αναβάθμιση αλλά τίποτα παραπάνω. Παρατηρηση:Η οθόνη είναι lcd ips γιατί στο mx5 έχει amoled.. Αν είναι έτσι ούτε για πλάκα. Έχω καλομάθει με το απόλυτο μαύρο.
ikaros21 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 αυτο ρε φιλε που κ να κλασεις θα πεταχτει ο μηλαρας να σου πει οτι αντεγραψες το αιφον (αν ηξερε κ περα απο το σχεδιο θα ελεγε κ αλλα) Χαχαχα έχεις μεγάλη πλάκα μεγάλε!! Μηλάρας και χρήστης Lumia χμμμμ δεν θέλει πολύ μυαλό εξυπνάκια για να καταλάβεις ορισμένα πράγματα... Κάθε χρόνο γίνεται χαμός με τα iPhone που πρόκειται να βγουν με τις φήμες για το πως θα βγουν και πάντα κάποιος κινέζος θα προλάβει να βγάλει ένα κινητό ακριβώς όπως είναι οι φήμες. είναι κακό δηλαδή να παραδεχτείτε μερικοί ότι όντως οι κινέζοι ακολουθάνε την apple; κι επειδή έχεις μνήμη ελέφαντα δεν είναι η πρώτη φορά που η meizu βγάζει συσκευή ακριβώς όπως δείχνουν οι φήμες για τα iPhone και μετά δήθεν η apple τους αντέγραψε. http://blog.gsmarena.com/meizu-says-apple-copied-design-oppo-impressed-new-retina-screen/
subcode Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Επειδή έχω το mx5 δεν βλέπω και μεγάλες διαφορές. Προφανώς είναι μια αναβάθμιση αλλά τίποτα παραπάνω. Παρατηρηση:Η οθόνη είναι lcd ips γιατί στο mx5 έχει amoled.. Αν είναι έτσι ούτε για πλάκα. Έχω καλομάθει με το απόλυτο μαύρο. Και στο ανύπαρκτο άσπρο να προσθέσω...
panos2000gr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Τα έχεις συγκρίνει και είναι καλύτερο το G4? Πόσο νόημα έχει η σύγκριση τιμής ανάμεσα σε ένα κινητό που δεν έχει βγει ακόμα και σε ένα που έχει αντικατασταθει? Πόσο είχε το G4 όταν βγήκε? <off topic mode ON> Να παρέμβω και εγώ στην συζήτηση και να πω ότι καλώς ή κακώς το G4 συνεχίζει και πωλείται επίσημα , οπότε γιατί όχι να είναι και συγκρίσιμο. Αν μάλιστα λάβουμε υπόψη ότι με κάτω από 300 ευρώ αγοράζεις καινούργιο το DUAL SIM LG G4 H818P με 2 χρόνια εγγύηση από την επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία, μία από τις καλύτερες κάμερες που κυκλοφορούν ακόμη και σήμερα και τεχνικά χαρακτηριστικά που δεν πρόκειται να ξαναδούμε στο κοντινό μέλλον από επώνυμο flagship (ir, fmradio, αποσπώμενη μπαταρία, ταυτόχρονη λειτουργία 2 sim και microsd κτλ) τότε σίγουρα αποτελεί άξιο αντίπαλο για κάθε συσκευή που πρόκειται να κυκλοφορήσει. Σίγουρα υστερεί σε κάποια benchmarks αλλά στην καθημερινότητα οι διαφορές με άλλα κορυφαία μοντέλα (iphone 6s plus, s7 edge) είναι μικρές και σίγουρα δεν δικαιολογούν τις τεράστιες διαφορές που αποτυπώνονται σε benchmarks τύπου antutu. Το λέω επειδή τυχαίνει να έχω και τα τρία . Την στιγμή που μιλάμε μακράν το τιμιότερο τηλέφωνο στον πλανήτη. <off topic mode OFF> 1
ff7lucas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Επειδή έχω το mx5 δεν βλέπω και μεγάλες διαφορές. Προφανώς είναι μια αναβάθμιση αλλά τίποτα παραπάνω. Παρατηρηση:Η οθόνη είναι lcd ips γιατί στο mx5 έχει amoled.. Αν είναι έτσι ούτε για πλάκα. Έχω καλομάθει με το απόλυτο μαύρο. βρυκολακας;
ff7lucas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Και στο ανύπαρκτο άσπρο να προσθέσω... χιονάνθρωπος;
PanosRoula Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Και στο ανύπαρκτο άσπρο να προσθέσω... Αν το είχες θα ηξερες ότι μπορείς να αλλάξεις τα χρώματα ανάλογα με τα γούστα σου. Και για να σου απαντήσω όχι δεν είναι ανύπαρκτο το άσπρο απλά δεν είναι σίγουρα όπως σε μία lcd. Αυτό εμένα δεν με πειράζει αλλά είναι θέμα γούστου..
enigma84 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Αν το είχες θα ηξερες ότι μπορείς να αλλάξεις τα χρώματα ανάλογα με τα γούστα σου. Και για να σου απαντήσω όχι δεν είναι ανύπαρκτο το άσπρο απλά δεν είναι σίγουρα όπως σε μία lcd. Αυτό εμένα δεν με πειράζει αλλά είναι θέμα γούστου.. Από burn in πως πάνε οι amoled των meizu;εμένα μόνο αυτό θα με έκανε σκεπτικό παρά τα χρώματα μιας και κραταω χρόνια τις συσκευές μου.
subcode Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Αν το είχες θα ηξερες ότι μπορείς να αλλάξεις τα χρώματα ανάλογα με τα γούστα σου. Και για να σου απαντήσω όχι δεν είναι ανύπαρκτο το άσπρο απλά δεν είναι σίγουρα όπως σε μία lcd. Αυτό εμένα δεν με πειράζει αλλά είναι θέμα γούστου.. Προφανως και το εχω δει απο κοντά και οοοτι ρυθμιση και να κανεις δεν φτανει τα επιπεδα lcd σε αποδοση ασπρου. Οι μονες amoled που μπορουν να αποδωσουν πολυ καλα το ασπρο ειναι οι τελευταιας γενιας samsung (s6/s7). Επισης η οθονη του meizu ειναι και pentile αν θυμαμαι καλά που στις 5.5" με 1080 αναλυση αν τη βαλεις διπλα σε ips ιδιας αναλυσης δεν εχει ιδια ευκρινεια. Επισης με δεδομενο οτι καποιος κανει περισσοτερο browsing σε κινητό παρα να βλεπει ταινιες θεωρώ οτι η σωστη αποδοση του ασπρου ειναι σημαντική. Το ιδανικο θα ηταν amoled τελευταιας γενιας samsung.
NickTG Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 <off topic mode ON> Να παρέμβω και εγώ στην συζήτηση και να πω ότι καλώς ή κακώς το G4 συνεχίζει και πωλείται επίσημα , οπότε γιατί όχι να είναι και συγκρίσιμο. Αν μάλιστα λάβουμε υπόψη ότι με κάτω από 300 ευρώ αγοράζεις καινούργιο το DUAL SIM LG G4 H818P με 2 χρόνια εγγύηση από την επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία, μία από τις καλύτερες κάμερες που κυκλοφορούν ακόμη και σήμερα και τεχνικά χαρακτηριστικά που δεν πρόκειται να ξαναδούμε στο κοντινό μέλλον από επώνυμο flagship (ir, fmradio, αποσπώμενη μπαταρία, ταυτόχρονη λειτουργία 2 sim και microsd κτλ) τότε σίγουρα αποτελεί άξιο αντίπαλο για κάθε συσκευή που πρόκειται να κυκλοφορήσει. Σίγουρα υστερεί σε κάποια benchmarks αλλά στην καθημερινότητα οι διαφορές με άλλα κορυφαία μοντέλα (iphone 6s plus, s7 edge) είναι μικρές και σίγουρα δεν δικαιολογούν τις τεράστιες διαφορές που αποτυπώνονται σε benchmarks τύπου antutu. Το λέω επειδή τυχαίνει να έχω και τα τρία . Την στιγμή που μιλάμε μακράν το τιμιότερο τηλέφωνο στον πλανήτη. <off topic mode OFF> Δεν διαφωνώ σε αυτά. Αυτό που λέω είναι ότι πρέπει να πάρουμε και το άλλο στα χέρια μας να κάνουμε τη σύγκριση και να δούμε ποιο είναι καλύτερο.
DrFreeman Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Τα έχεις συγκρίνει και είναι καλύτερο το G4? Πόσο νόημα έχει η σύγκριση τιμής ανάμεσα σε ένα κινητό που δεν έχει βγει ακόμα και σε ένα που έχει αντικατασταθει? Πόσο είχε το G4 όταν βγήκε? Προφανώς μιλάει επί της παρούσης. Τι σημασία έχει το κόστος "όταν βγήκε"; Μας ενδιαφέρει το σημερινό κόστος.
rumo74 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Kάτοχος meizu mx5 μπορω να πω ότι κοιταζει στα ματια πολλα ακριβότερα μοντέλα. Του flyme δεν του λειπει τιποτα. Οπως ολα τα λογισμικα θελει να τα μαθεις(θεμα συνηθειας). Απλα ειμαστε προβατακια και οτι μας πουνε αγοραζουμε(marketing). samsung lg iphone κλπ...Ειμαι σιγουρος οτι το meizu mx6 θα ειναι κορυφη!! ενα test οταν ερθει με το καλο με τα "κορυφαια" τηλεφωνα θα πεισει και τους πιο δυσπιστους. Δεν θα υπαρχει συγκριση μεταξυ ΜΧ6 και lg g4...μαλλον για G5 ίσως. Καλα ειναι ομως παντα να λεμε την γνωμη μας με αποδειξεις. Οσο για το bootloop της LG...ΨΑΞΤΕ ΛΙΓΟ...ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ...SERIAL NUMBER 505.506.507.508&509...ΟΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ!!!!!! Εγω ειχα στην κατοχη μου LG g4 με το προβλημα αυτο!!!! Και μη νομιζετε οτι τα SAMSUNG ειναι καλυτερα...καθε 6 μηνες αλλαζα μπαταρια γιατι φουσκωνε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα