Προς το περιεχόμενο

Smartphone 120

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.kimovil.com/el/khoro-agora-letv-s13gb-32gb

Νομιζω κατεληξα σε αυτο γιατι δυστηχως το mi4c δεν εχει επεκταση μνημης και τα 32 gb ειναι 190 ευρω,επισης εχει 2 gb ραμ εναντι του letv με 3 + οτι η ταχυτητα cpu του letv ειναι 2ghz εναντι του των 6 πυρηνων με 1,8 ghz 

το μονο κακο που βρηκα στο letv ειναι οτι δεν νομιζω οτι εχει τοσο καλη υποστηριξη οσο τα xiaomi 

Δημοσ.

ο επεξεργαστής του letv είναι χειρότερος όπως και η gpu

Νομιζω κατεληξα σε αυτο γιατι δυστηχως το mi4c δεν εχει επεκταση μνημης και τα 32 gb ειναι 190 ευρω,επισης εχει 2 gb ραμ εναντι του letv με 3 + οτι η ταχυτητα cpu του letv ειναι 2ghz εναντι του των 6 πυρηνων με 1,8 ghz 

το μονο κακο που βρηκα στο letv ειναι οτι δεν νομιζω οτι εχει τοσο καλη υποστηριξη οσο τα xiaomi 

Δημοσ.

Ειδα και το xiaomi redmi note 2 που και αυτο φαινετε καλη λυση γι αυτο που ψαχνω αλλα ειναι λιγο πιο ακριβο.Και εχω ακουσει καλα λογια και γι αυτο

Δημοσ.

Ειδα και το xiaomi redmi note 2 που και αυτο φαινετε καλη λυση γι αυτο που ψαχνω αλλα ειναι λιγο πιο ακριβο.Και εχω ακουσει καλα λογια και γι αυτο

Εντάξει 9€ πιο ακριβό το δίνει το Kimovil (129€) στο Geekbuying που είναι από τα αξιόπιστα το πιο φθηνό, ε δεν θα την έλεγα και φοβερή διαφορά....

Δημοσ.

Οποτε μαλλον κατελεξη στο redmi note 2 αφου εχει αποδειχθει το καλυτερο σε αυτην την τιμη

Δημοσ.

Οποτε μαλλον κατελεξη στο redmi note 2 αφου εχει αποδειχθει το καλυτερο σε αυτην την τιμη

Εγώ έχω Redmi Note 2! Λοιπόν:

Θετικά: Γρήγορος επεξεργαστής

Αρκετή μνήμη ram

Αρκετά καλή οθόνη(για εμένα τουλάχιστον)

Καλό GPS

Αρκετά καλό Wi-FI

Πάρα πολύ καλή κάμερα(πάλι ίσως φταίει ότι ήμουν συνηθισμένος με πολύ χειρότερη)

Σηκώνει τα περισσότερα παιχνίδια

Πολύ ανθεκτικό

Αρνητικά: Σχετικά άσχημο εμφανισιακά(αν και τώρα πια δεν το βλέπω τόσο χάλια, όσο όταν το αγόρασα)

Το MIUI δε μου αρέσει(ίσως φταίει που το έχω βαρεθεί)

Κάποια παιχνίδια δεν είναι συμβατά(π.χ. NBA 2K16)

Κάποιες φορές κρασάρει ο launcher και μου βγάζει φόρτωση launcher...

Κακή μπαταρία(μερικές φορές το φορτίζω και δύο φορές τη μέρα)

Σχετικά κακό ηχείο(παραμορφώνει τον ήχο σε υψηλές εντάσεις)

Ουδέτερα: Μεγάλη οθόνη

• Like 1
Δημοσ.

Εάν θέλει την καλύτερη δυνατή μπαταρία και πιο καλά χαρακτηριστικά, πρέπει να πάει στα 140$ που βλέπω έχει το Banggood το Xiaomi Redmi Note 3 Pro, βάση το Kimovil.

Δημοσ.

Να ξερεις οτι ο επεξεργαστης του mia4c ειναι περιπου 2 φορες πιο γρηγορος απο αυτον του letv και του redmi note 2.

Μην κοιτας το πληθος των πυρηνων και την συχνοτητας τους, ειναι αρκετα διαφορετικης αρχιτεκτονικης και ειναι πολυ πιο γρηγοροι του mi4c.

Αν λοιπον σε νοιαζει η ταχυτητα,ο επεξεργαστης και ως εκ τουτου η αντοχη στο χρονο, τοτε πας σε mi4c.

Δημοσ.

Φιλε πραγματικα το mi4c θα το ειχα διαλεξει πρωτο πρωτο αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι η χωρητικοτητα και μονο ,αν υπαρχει καποιος τροπος να την αυξησω τοτε ευχαριστως να το παρω.

Δημοσ.

Φιλε πραγματικα το mi4c θα το ειχα διαλεξει πρωτο πρωτο αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι η χωρητικοτητα και μονο ,αν υπαρχει καποιος τροπος να την αυξησω τοτε ευχαριστως να το παρω.

Οχι, δυστυχως δεν γινεται.

Εσυ ξερεις τις προτεραιοτητες σου, απλα με βαση το τι εγραψες στην αρχη, το mi4c δεν ειναι απλα λιγο πιο γρηγορο απο το redmi note 2(πχ 10-20%), αλλα πολυ πιο γρηγορο, διαφορα 50-100%.

Καλησπερα στο φορουμ 

Ψαχνω για αγορα κινητου με 120ευρω

Με ενδιαφερει παρα πολυ ο επεξεργαστης...

Δημοσ.

Πρεπει να κατσω να παρω χαρτι και μολυβι και να σκεφτω ολα τα υπερ και τα κατα καθε κινητου μονο τοτε θα αποφασισω  ευχαριστω ολους για τις προτασεις !!

Δημοσ.

Κι εγώ έχω το note 2 και είναι όπως το λέει ο μακεραν. Εμένα μου κρατάει 1+ μέρα αλλά δε το σκίζω.

Δημοσ.

Κι εγώ έχω το note 2 και είναι όπως το λέει ο μακεραν. Εμένα μου κρατάει 1+ μέρα αλλά δε το σκίζω.

Εντάξει, εγώ έχω ~40 apps και παίζω και αρκετά παιχνίδια. Είναι όντως ανάλογα και με τη χρήση.

Δημοσ.

Φυσιολογικό είναι (έχει και 5,5 οθόνη εξάλλου), εγώ δεν έχω ούτε το wifi μόνιμα ανοιχτό να φανταστείς για να πιάσω αυτή τη διάρκεια.

Είμαι πάντως ευχαριστημένος από xiaomi. Αν ξαναέπαιρνα θα προτιμούσα αυτό με την 4000+ ΜΑΗ μπαταρία και τη 5άρα οθόνη για να μην έχω άγχος με το θέμα. Είναι λίγο πάνω από το μπάτζετ αλλά αξίζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...