cris41 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Για χρήση σε φοιτητικό cu, πρέπει κατα την εγγραφή στην σελίδα της κάρτας νέων να δηλώσεις το νούμερο που θα χρησιμοποιείς για να λάβεις την προσφορά με τα +10€ ή μπορείς να δηλώσεις άλλο νούμερο(π.χ. wind) και μετά από τον cu αριθμό(που δεν έχεις δηλώσει κατα την εγγραφή) να στείλεις με sms τον αριθμό της κάρτας νέων και να εκμεταλευτείς την προσφορά; Δε παιζει ρολο. Τον κωδικο της καρτας θες. Και με καρτα τριτου ενεργοποιεις την προσφορα. 1
iznodur Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Είναι καλή φάση με την κάρτα νέων σε συνδιασμό με την Wind
MontzOlee Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 ερωτηση : προχθες παρελαβα την καρτα και χθες πηγα στο καταστημα ΟΤΕ , μου εβγαλε φωτοτυπια την καρτα και την ταυτοτητα με τον αριθμο τηλεφωνου και εφυγα . Ποτε καταλαβαινω οτι εχει ενεργοποιηθει η προσφορα σε whats up? θα λαβω ενημερωτικο μνμ ή κατι τετοιο ? μηπως να παρω να ρωτησω στην εξυπηρετηση τι και πως? Οποιος γνωριζει ας μου απαντησει Ευχαριστω
George! Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δε παιζει ρολο. Τον κωδικο της καρτας θες. Και με καρτα τριτου ενεργοποιεις την προσφορα. Σε ευχαριστώ πολύ! Αν έχεις και what's up και cu μπορείς να χρησιμοποιήσεις την κάρτα για να εκμεταλλευτείς την προσφορά και στα δύο νούμερα;
fonzi Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Με αντικαταβολή η χρέωση είναι 10 ευρώ ή έχει και πρόσθετη χρέωση; Μετά τον 1ο χρόνο λήγει αυτόματα ή θεωρείται ότι ανανεώνεται και ότι χρωστάς;
demolition23 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Με αντικαταβολή η χρέωση είναι 10 ευρώ ή έχει και πρόσθετη χρέωση; Δεν έχει πρόσθετη χρέωση, πηρα τηλ και ρώτησα. 1
cris41 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Με αντικαταβολή η χρέωση είναι 10 ευρώ ή έχει και πρόσθετη χρέωση; Μετά τον 1ο χρόνο λήγει αυτόματα ή θεωρείται ότι ανανεώνεται και ότι χρωστάς; Απλά λήγει. Την είχα βγάλει πριν 3 χρόνια πάλι. Έληξε και ούτε που ενόχλησαν. ΑΝ θες κάνεις ανανέωση. 1
panira Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Καλησπερα, Μιας και προκειται να γινω φοιτητης και εγω (οποτε θα εχω τα διαφορα πακετα που προσφερουν οι εταιρειες) , υπαρχει καποιο πρβλημα εαν θα εχω και τα δυο ενεργοποιημενα(δηλ. και το φοιτητικο πακετο και την προσφορα απο την καρτα νεων)?
demolition23 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Cosmote φοιτητικό και κάρτα νέων δεν συνδυάζεται νομίζω. Στην cu μπορείς.
kaktos77 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Παρηγγειλα προχθές σήμερα μου ήρθε, ενεργοποίησα αμέσως σε cu φοιτητικό και όλα κομπλέ, ευχαριστώ τον ts...
fonzi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Σήμερα παραλαμβάνω την κάρτα νέων και έχω CU που το ανανεώνω στις 25 κάθε μήνα. Συμφέρει να στείλω το μήνυμα για την κάρτα νέων τώρα, να το αργήσω για τις 24 ή δεν παίζει ρόλο; (ώστε να εκμεταλλευτώ το μέγιστο των 12 μηνών που δίνει την έκπτωση) Πολλά ευχαριστώ στον ts!
kek Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Στη θέση σου θα το ενεργοποιούσα την προηγούμενη της ανανέωσης, για το λόγο που ήδη έγραψες.
demolition23 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Ευχαριστώ ts! Σήμερα παρέλαβα και ενεργοποίησα σε cu. Αν κάποιος έχει ενεργοποιήσει και το whats up να είναι σε διαφορετικό όνομα από την κάρτα ας γράψει την διαδικασία.
taslikos Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2016 Πόσες μέρες θελει να έρθει; Επίσης αν βάλω τώρα κάρτα και ενεργοποιήσω αφού την κανω σε cu θα πάρω τα 10€ η τιποτα; Εδιτ: δεν θα ισχύσει τώρα το είδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από panos-,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση