nikolaos89 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Θέλω απο τα Windows 8 που έχει το λαπτοπ μου να κάνω καθαρή εγκατάσταση τον Windows 10, αλλα εχο τα drivers στην D: camera bluetooth κτλ. Εαν κανω καθαρή εγκατάσταση στην c: Θα μου τα εγκαταστήσει μονο του τα drivers ξανα απο την D: ?
SPANK Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Λογικά οταν περάσεις τα 10 θα σου περάσουν ολους τους drivers απο μόνα τους , απο εκει και πέρα αν δεν βρεί καποιον driver θα μπεις στο site του laptop σου και θα κατεβάσεις drivers για τα 10
tsofras Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Έτσι και αλλιώς φαντάζομαι ότι έχεις drivers για τα 8αρια και όχι για τα 10αριά σωστά? Οπότε και να μην τα χάσεις θα είναι άχρηστα. Αλλά άσχετα απο αυτό θα κάνεις εγκατάσταση στο C: οπότε το D: δεν θα στο πειράξει
nikolaos89 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Όποτε θα προσπαθήσω άλλη Μία φορά μήπως Και τα περάσω upgrade κανονικά, εαν δεν γίνει έτσι θα του κάνω καθαρή εγκατάσταση.
nikolaos89 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 εκανα διαγραφη την C και την D, και τωρα δεν εχο ουτε την D με τα drivers , εαν περασω τα 10αρια θα μου κατεβασει μονο του τα drivers η πρεπει να τα κατεβασω εγω ?
micos000 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2016 Αφού δεν έχεις τίποτα στο λάπτοπ τι κάθεσαι και το σκέφτεσαι; Η καθαρή εγκατάσταση του λειτουργικού είναι μονόδρομος πλέον και ότι δε βρει θα το κατεβάσεις από το site του κατασκευαστή του λάπτοπ. Αν δεν έκανες όμως αναβάθμιση τα 8άρια πριν τα διαγράψεις τότε θα πρέπει να ενεργοποιήσεις τα 10άρια μόνος σου καθότι το κλειδί που έχεις είναι μόνο για 8άρια. Εκτός αν η ms αποφάσισε να αναβαθμίζει τα κλειδιά από τα 8άρια χωρίς να χρειαστεί να γίνει upgrade πρώτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα