Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, σορρυ αν το βαζω σε λάθος σημείο, αλλα δεν ημουν σιγουρος που να το βάλω. Θελω να αλλάξω την μπαταρια στο κινητο της γυναίκας μου. Ειδα οτι στο ebay έχει γυρω στα 10-11 ευρώ πακέτο με κάτι εργαλειάκια , προφανώς για να κανεις την αλλαγή μονος σου. 

Εδω στην Αττική ξέρουμε κανέναν που να αναλαμβάνει την αλλαγή? Δλδ να πάρω την μπαταρία απο ebay Και να του την παω να την βάλει? Η στην καλύτερη περίπτωση αν καποιος εχει κανει την αλλαγή εξολοκλήρου εδώ? Αγορα μπαταρίας δλδ απο το μαγαζι και αλλαγή? Για να μην περιμένω 1 μηνα τουλάχιστον να μου έρθει.

Ξερω θα μου πειτε να την κάνω μονος μου, ειδα video κυκλοφορουν στο youtube , αλλα ελεγα να μην μπω στην διαδικασία, εκτος αν μου ζητήσουν εδω κανα τρελό νουμερο.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

BTW ειδα και οτι απο εδώ έχει 12.36 http://www.parts-shop.gr/p.Mpataria-LG-BL-T7-Original-D802-G2-Li-Ion-3000mAh.1078523.html οποτε δεν ειναι μεγάλη η διαφορά, αρα ψαχνουμε καποιον που να κανει την αλλαγή.

Δημοσ.

Φίλε δες βιντεακια στο youtube είναι αρκετά εύκολο!

Σε όποιο μα οποίο τεχνικο κινητον να το πας θα μπορεί να στι κάνει δουλειά ρουτίνας που λέν!

Απλά ψάξε τον πιο φθηνό στην περιοχή σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...