jgeorgiou Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 υπάρχουν NUC με τετραπύρηνους 1.4 και σε boost 1.9 που παίζουν ΑΝΕΤΑ , video 4K , office , internet στα win 10 με 200ευρώ και θέλουν μόνο μια 8αρα μνήμη και 1 ssd ή 2.5" hd αν κάποιος θέλει μεγάλη χωρητικότητα αυτό είναι ΑΠΙΑΣΤΟ όνειρο για τις κινεζιές που αν τα ζορίσεις σε 1080 ζεσταίνονται.
lagman Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Όποτε σκέφτομαι αγορά nuc, διαβάζω τα προβλήματα που δημοσιεύει καθημερινά ο κόσμος, και μου περνάει. Τα nuc απευθύνονται σε beta testers δεν εξηγήτε αλλιώς, έχουν πάρα πολλά προβλήματα.
vaggelhs4 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Οτι και καλά τώρα διέρρευσαν φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης και η Intel δεν ξέρει τίποτα που έχει νουμ ο,τι πιο σύγχρονο σε anti-hacking σύστημα. Η Intel διέρρευσε είναι το σωστό να λέμε!
freegr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Νομίζω ότι με προνομιακή τιμή θα είναι κάτοχοι όλοι όσοι έχουν οικιακό υπολογιστή και θέλουν να τον αλλάξουν..
eliask Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Εχώ 3 στο γραφείο και είναι super. Δεν ακούγετε τίποτα , δεν πιάνει χώρο , πάνε σφαίρα ( για τις δουλειες που κάνουμε ¨-) ) πολύ εξυπηρετικά για το γραφείο! 1
Fmtrx Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Αυτά τα μηχανηματάκια είναι ότι πρέπει για να αντικαταστήσουν παλιά workstation μηχανήματα σε εταιρείες... Για consumer μόνο σαν HTPC βλέπω χρησιμότητα, γιατί ένα hybrid 2-1 είναι σε όλες τις άλλες περιπτώσεις πιο χρήσιμο... χαλαρωσε, σιγα μην αντικαταστησουν workstation. Τα workstation μηχανηματα ειναι ανοιχτα 24/7 και ειναι μελετημενα για τετοια χρηση ωστε να γινεται αποτελεσματικη απαγωγη θερμοτητας, και να μην φθειρονται με την ΣΥΝΕΧΗ χρηση και τρελα cpu utilization, οπως θα φθείρονταν ενα απλο μηχανακι σαν απο αυτα που εχουμε σπιτι μας, η αν θες οπως αυτο εδω που παρουσιαζεται στο αρθρο.Το μηχανημα του αρθρου ειναι καθαρα για χρηση σπιτιου και normal εργασιας γραφειου. Τιποτα παραπανω. 1
amveria Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 υπάρχουν NUC με τετραπύρηνους 1.4 και σε boost 1.9 που παίζουν ΑΝΕΤΑ , video 4K , office , internet στα win 10 με 200ευρώ και θέλουν μόνο μια 8αρα μνήμη και 1 ssd ή 2.5" hd αν κάποιος θέλει μεγάλη χωρητικότητα αυτό είναι ΑΠΙΑΣΤΟ όνειρο για τις κινεζιές που αν τα ζορίσεις σε 1080 ζεσταίνονται. Καλησπέρα σε όλους, Μάλλον εννοείς το INTEL NUC KIT BOXNUC5PPYH QUAD CORE N3700 MINI PCτο οποίο μηχάνημα στα 200 ευρώ έρχεται "γυμνό" χωρίς μνήμη, δίσκο και win10. Tο συγκεκριμένο λοιπόν μηχάνημα έχει Intel Pentium Quad core N3700 στα 2.4 GHz (παράθεση από γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα) και ο συγκεκριμένος επεξεργαστής δεν ενδείκνυται για αναπαραγωγή 4k video παρότι η ίδια η Intel το αναφέρει στις δυνατότητες του μηχανήματος. Δηλαδή μπορεί να αναπαράγει HEVC 4k 30fps αλλά με αρκετή δυσκολία, αφού αυτό είναι και το μέγιστο όριο των δυνατοτήτων του. Για FHD δεν το συζητάμε καν, είναι βούτυρο στο ψωμί του. Έτσι θα χρειαστεί κάποιος να πάει σε μεγαλύτερο μοντέλο και σίγουρα θα πρέπει να συνυπολογίσει και το κόστος μνήμης, δίσκου, λειτουργικού (αν αποφασίσει για windows). Δυστυχώς το συγκεκριμένο μηχάνημα εκτός από το εξαίρετα μικρό του μέγεθος δεν προσφέρει τίποτα άλλο και άποψή μου είναι ότι θα το αγοράσουν μόνο όσοι αναζητούν το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό ή όσοι δεν τους ενδιαφέρει πόσα παραπάνω θα ξοδέψουν. Φιλικά Θανάσης.
leo066 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 για media player δεν χρειάζεται να παίζει 30,50,60fps,ταινίες και σειρές είναι στα 24fps, οπότε δεν έχεις πρόβλημα, το μόνο θέμα που θα έχεις είναι αν το αρχείο είναι 10bit και όχι 8bit αφού δεν παίζει με h/a τα 10bit αρχεία Καλησπέρα σε όλους, Μάλλον εννοείς τοINTEL NUC KIT BOXNUC5PPYH QUAD CORE N3700 MINI PCτο οποίο μηχάνημα στα 200 ευρώ έρχεται "γυμνό" χωρίς μνήμη, δίσκο και win10. Tο συγκεκριμένο λοιπόν μηχάνημα έχει Intel Pentium Quad core N3700 στα 2.4 GHz (παράθεση από γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα) και ο συγκεκριμένος επεξεργαστής δεν ενδείκνυται για αναπαραγωγή 4k video παρότι η ίδια η Intel το αναφέρει στις δυνατότητες του μηχανήματος. Δηλαδή μπορεί να αναπαράγει HEVC 4k 30fps αλλά με αρκετή δυσκολία, αφού αυτό είναι και το μέγιστο όριο των δυνατοτήτων του. Για FHD δεν το συζητάμε καν, είναι βούτυρο στο ψωμί του. Έτσι θα χρειαστεί κάποιος να πάει σε μεγαλύτερο μοντέλο και σίγουρα θα πρέπει να συνυπολογίσει και το κόστος μνήμης, δίσκου, λειτουργικού (αν αποφασίσει για windows). Δυστυχώς το συγκεκριμένο μηχάνημα εκτός από το εξαίρετα μικρό του μέγεθος δεν προσφέρει τίποτα άλλο και άποψή μου είναι ότι θα το αγοράσουν μόνο όσοι αναζητούν το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό ή όσοι δεν τους ενδιαφέρει πόσα παραπάνω θα ξοδέψουν. Φιλικά Θανάσης.
jgeorgiou Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 amveria το συγκεκριμένο NUC το έχω στο γραφείο με φθηνό SSD 240GB των 60ευρώ & φθηνή μνήμη 8GB/1600 και πάει σφαίρα έχω δοκιμάσει 4Κ video και παίζει χωρίς σπασίματα ορατά , επίσης λειτουργεί ERP-client για τιμολογηση , MS OFFICE , internet σε πληροφορώ ότι στο μέλλον όταν αλλάξω και τα άλλα μηχανάκια γραφείου θα πάρω NUC αφού για την δική μου χρήση είναι υπεραρκετα. Οχι δεν παίζω GTAV και δεν το θέλω για server/gaming ή χρήση εξειδικευμένων βαριών εφαρμογών. Το είδα να παίζει ακόμη και σε αρχιτεκτονικό γραφείο σε χρήστη που κάνει μόνο σχεδίαση.
life is music Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Μία χαρά από specs περιμένουμε ν τ Δουμε κιόλας!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα