LL_NEO Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Ρε παιδιά έχω το απόσπασμα απο ένα λαϊκό τραγούδι και ψάχνω βοήθεια για να το βρω τον τίτλο του. Here we go... νάτο
LL_NEO Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Γιατί σου πετάχτηκαν (και εσένα) τα μάτια βρε Χριστίνα μου; Το τραγούδι έχει αποκτήσει ΚΑΡΓΑ συναισθηματική αξία
dim_b Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Αν φας κανένα ban γιά να στρώσεις, ποιός θα φταίει; btw, μάντεψε τι δείχνει τώρα το Supersport και εγώ ο μαζόχας το ξαναβλέπω...
LL_NEO Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Προσέχω τις εκφράσεις μου φίλτατε dim_b, και δεν παρανομώ. Τον τίτλο του τραγουδιού ζήτησα ο χριστιανός, όχι link για να το κατεβάσω. (ναι ξέρω ότι δεν εννοούσες αυτό, αλλά είναι ωραίο να κάνω το κορόιδο) Χωρίς πλάκα τώρα, πραγματικά θέλω το τίτλο του τραγουδιού και τον καλλιτέχνη που το ερμήνευσε.
dim_b Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Νομίζω ότι λέγεται "Τα παιδιά του Πειραιά" (θά 'θελα να έχω 1 και 2 ..... και 6 και 7 παιδιά). Αν μερικά απο αυτά μάλιστα ήξεραν να παίζουν σε κάποιες θέσεις όπως σέντερ μπακ ή σέντερ φορ, θα ήταν ευχής έργο. Όπως βλέπεις, διατηρώ την ψυχραιμία και το χιούμορ μου και γιά να είμαι ειλικρινής, λυπήθηκα που ήταν μόνο 7 γιατί δεν κατάφεραν τα παλικάρια να σπάσουν το ρεκόρ της Κορούνια.
LL_NEO Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2003 Έλα να τα πούμε αυτά στο mplampla και ας αφήσουμε να δούμε μπας και ξέρει κανένας χριστιανός το τραγούδι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.