Arxon3000 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Καλησπερα σαςΤι προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το εξης, λογω πολλων εφαρμογων προσπαθω να μεταφερω ορισμενες απο τον εσωτερικο αποθηκευτικο χωρο του κινητου στη καρτα microSD που εχω βαλει. Σε παλαιοτερα κινητα οταν πηγαινα στο section Ρυθμισεις>Εφαρμογες>Εφαρμογη υπηρχε η επιλογη Move to SD CARD ,εδω δεν υπαρχει σε αυτο το κινητο. Δοκιμασα διαφορες εφαρμογες οπως το App2SD,All in one Toolbox,Clean Master και ενω σε ορισμενες μου λεει 54 εφαρμογες μπορουν να μετακινηθουν στη SD Card οταν παταω τη επιλογη αυτη ,μου λεει να πατησω στην επιλογη "Μετακινηση στην SD Card" για να ολοκληρωθει η διαδικασια,ωστοσο δεν βλεπω καμια τετοια επιλογη πουθενα.Επισης στο Link2Sd μου λεει οτι το λογισμικο που εχει το κινητο δεν υποστηριζει το τροπο μεταφορας που χρησιμοποιει το Apps2SD.Επισης Το κινητο ειναι rootarismeno και δοκιμασα και ροοταρισμενες εφαρμογες οπως το Link2Sd και το Folder Mount (Μαζι με το Super SU ,το οποιο ομως ηταν απαραιτητο για να δωσει super user access στη παραπανω εφαρμογη αλλα δεν δουλευει και δεν δινει access με αποτελεσμα να μην δουλευει η ολη διαδικασια) νομιζω, ωστοσο τπτ ολο σφαλματα και καμια επιτυχια. Παρακαλω αν καποιος μπορει να με βοηθησει θα του ημουν υποχρεος. Παρακαλω καποιος να μου εξηγησει βημα βημα τι να κανω για να μεταφερω εφαρμογες στην Sd απο το internal storage και στο τελος να λειτουργουν κιολας (το πιο σημαντικο) .Ευχαριστω για το χρονο σας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα