kaktos77 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Καλημέρα παιδιά, Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα MacBook Pro και ψάχνοντας τις τιμές που υπάρχουν στην αγορά εντόπισα το 13αρι μοντέλο του 2015 στις 855 λίρες στο Amazon Αγγλίας (https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B00UY2U93W/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1468880925&sr=8-1&pi=SY200_QL40&keywords=macbook+pro&dpPl=1&dpID=51iVJ7RiKXL&ref=plSrch). Αξίζει να προχωρήσω στην αγορά του μέσω Amazon; Υπάρχει ασφαλεία κατα την αγορά, δεδομενου οτι δεν μεσολαβεί PayPal... Έχω δει και τιμές που παίζουν στον electronic King αλλά σε 13αρια δεν γλιτώνεις και τίποτα σε σχέση με το Amazon. Εσείς τι λέτε Amazon ή eBay, για Ελλάδα δεν το συζητώ καν οι διάφορες ειναι τεράστιες. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω για την εγγύηση που θα υπάρχει ειναι τελικά έναν χρόνο; Καλύπτεται πλήρως στην Ελλάδα κατα αυτόν τον χρόνο, σαν να το πήρα απο εδώ; Τέλος, μια ερώτηση ως προς την χρηστικότητα του 13αριου. Εγώ δουλεύω όλα τα χρόνια σε 15αρια λαπτοπ, θέλω αφενός να πάρω το 13αρι λόγω χαμηλης τιμής σε σχέση με το 15αρι και αφετερου λόγω του οτι θα το μεταφέρω αρκετά. Θα προσαρμοστώ εύκολα γενικά στην 13αρα ή θα έχω θέματα. Η χρήση θα ειναι πλοήγηση Ίντερνετ και λίγο web developing για τη σχολή.
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Καλημέρα . Για το πρώτο κομμάτι της ερώτησης σου δεν μπορώ να σου απαντήσω καθώς δεν γνωρίζω . Για το θέμα της οθόνης είχα ακριβώς το ίδιο θεματάκι με εσένα πριν αγοράσω το δικό μου . Για να καταλάβεις πάντα δούλευα σε 15άρια λάπτοπ και το τελευταίο διάστημα με το 17άρι αν θυμάμαι κάλα τις κοπέλας μου το οποίο είναι πραγματικά σαν τηλεόραση . Η μετάβαση στο 13άρι δεν με πείραξε καθόλου . Ίσα Ίσα που έπαθα πλάκα με την ποιότητα τα χρώματα και την ευκρίνεια της οθόνης που φοράνε τα ΡΕ ΤΙΝΑ . Ακόμα και τώρα μερικές φορές χρησιμοποιώ της κοπέλας μου άλλα δεν με χαλάει η μετάβαση μετά στο δικό μου 13 Άρι . Όσες φορές το σύνδεσα σε εξωτερική οθόνη δεν ήταν απαραίτητο άπλα το έκανα για το χαβαλέ η άπλα επειδή ήθελα να κάνω κάποια δουλειά και ταυτόχρονα να το έχω συνδεμένο με την οθόνη για να βλέπει κάτι από ίντερνετ η κοπέλα μου. Επειδή έχω μακρηγορήσει εγώ δεν το μετάνιωσα δεν δυσκολεύτηκα και δεν με χάλασε τίποτα που πήγα στο 13. Ίσα ίσα ου κέρδισα σε βάρος και φορητότητα και αυτό είναι που μετράει πολύ για έμενα σε ένα φόρτι μηχάνημα άλλωστε μην τρελαθούμε 13 με 15 ίντσες δεν είναι και καμιά ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά που καθιστά το ένα μη λειτουργικό και άλλο κομπλέ . Ότι θέλεις ρωτάς. 1
kaktos77 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τις χρήσιμες πληροφορίες, θα πάρω τελικά το 13αρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα