Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, πηρα στα χερια μου μια κονσολα και δυο ηχεια για να τα χρησιμοποιησω και διαπιστωσα οτι το ενα ηχειο ειναι καμμενο.

Συγκεκριμένα, προκειται για το Proel smart 153p το οποιο εχει 3 μεγαφωνα (μια κορνα, ενα midrange και ενα woofer). Απο αυτα, το woofer και το midrange εχουν καει (μαλλον) και δεν δουλευουν. Τα ξεβιδωσα και τα δοκιμασα μεμονωμενα και ειναι σαν νεκρα (οτι και να συνδεσω πανω δεν βγαζουν καθολου ηχο). Το προβλημα ειναι οτι τα ηχεια πανω δεν γραφουν ποσα Watt ειναι για να ψαξω για ανταλλακτικα, παρα μονο την αντισταση τους. 

Εχετε καμια ιδεα για το τι να κανω;

Αν φτιαχνονται να τα φτιαξω (αν και δεν το νομιζω) αλλιως να βρω με καποιον τροπο ανταλλακτικα για να τα αλλαξω (εαν αξιζει οικονομικα).

Οι κωδικοι που εγραφαν πανω τα μεγαφωνα ειναι οι εξης:

Mid-range: 98SMT1538 (16 Ω) (μαλλον 8")

Woofer: 98SMT15SW8 (8 Ω) (μαλλον 15")

(το μονο σαιτ που βρηκα που αναφερει τα χαρακτηριστικα καποιας μεταγενεστερης εκδοσης του ηχειου ειναι αυτο: http://www.proelmusic.ro/smtv153p8.php )

Δημοσ.

Των 15 ιντζών αξίζει να το πας σε κάποιον να σου αλλάξει πηνίο, το μεσαίο δεν ξέρω αν αξίζει περιέλιξη ή αν συμφέρει καλύτερα να πάρεις ένα άλλο καινούργιο

Δημοσ.

Των 15 ιντζών αξίζει να το πας σε κάποιον να σου αλλάξει πηνίο, το μεσαίο δεν ξέρω αν αξίζει περιέλιξη ή αν συμφέρει καλύτερα να πάρεις ένα άλλο καινούργιο

Το 15αρι αν αλλαξω πηνιο θα ειναι κομπλε πιστευεις; Απλα καηκε το πηνιο; Μονος μου δεν μπορω να το αλλαξω;

Για το αλλο παιρνω και καινουργιο δεν εχω προβλημα, απλα δεν ξερω τι να παρω επειδη δεν λεει Watt πανω.

Δημοσ.

Αν κάνεις αλλαγή πηνίου πάρε μαζί σου και το μεσαίο να σου πει ο μάστορας πως watt είναι, όχι μόνος σου δεν μπορείς να κάνεις περιέλιξη

Δημοσ.

Αν κάνεις αλλαγή πηνίου πάρε μαζί σου και το μεσαίο να σου πει ο μάστορας πως watt είναι, όχι μόνος σου δεν μπορείς να κάνεις περιέλιξη

Ωραια θα ψαξω να βρω καναν μαστορα να μου αλλαξει το πηνιο και να δω ποσο θα κοστισει.

Για τι μαστορα ψαχνω ; :P (επειδη δεν ειμαι Αθηνα)

Δημοσ.

Μπορω με καποιον τροπο να βρω ή να υποθεσω τα Watt των καμμενων μεγαφωνων για να ψαξω για ανταλλακτικα; Το ηχειο λεει οτι ειναι 350 W και εχει μια κορνα, ενα μεσαιο και ενα woofer.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...