paparovic Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Το νήμα ναι μεν ξεκίνησε, αλλά κανείς δεν αναγκάστηκε να απαντήσει... Έγραψα εγώ "όταν μπορείς να εξαναγκάσεις να σου το λύσουν δωρεάν" ή εσύ έχεις ένα τσιτάτο και η κατανόηση κειμένου έχει ξεμείνει από μπαταρία;
Moderators Kercyn Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μην τσακώνεστε ρε παιδιά. Ο OP πιθανότατα είχε 2 ασκήσεις ΑΕΠΠ για την προετοιμασία του φροντιστηρίου και βαριόταν να τις λύσει. Σε καμιά βδομάδα πάλι εδώ θα είναι με καινούρια άσκηση...
Dracon.74 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Έγραψα εγώ "όταν μπορείς να εξαναγκάσεις να σου το λύσουν δωρεάν" ή εσύ έχεις ένα τσιτάτο και η κατανόηση κειμένου έχει ξεμείνει από μπαταρία; Δεν ξέρω αν έχω τσιτάτο, εσύ πάντως "τσίμπησες" αμέσως, καταδεικνύοντας το σύμπλεγμά σου (και δικαιολογώντας το nickname σου). Δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω, συνεπώς αφήνω "την τελευταία λέξη" σε εσένα.
paparovic Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δεν ξέρω αν έχω τσιτάτο, εσύ πάντως "τσίμπησες" αμέσως, καταδεικνύοντας το σύμπλεγμά σου (και δικαιολογώντας το nickname σου). Δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω, συνεπώς αφήνω "την τελευταία λέξη" σε εσένα. Πράγματι, τσιμπάω στην ανοησία. Και επιπλέον έχω σύμπλεγμα ενάντια στην ψευτο-υπερηφάνια. Αντί να πεις "έκανα λάθος", το παίζεις. Ε, παίξτο.
Dracon.74 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Πράγματι, τσιμπάω στην ανοησία. Και επιπλέον έχω σύμπλεγμα ενάντια στην ψευτο-υπερηφάνια. Αντί να πεις "έκανα λάθος", το παίζεις. Ε, παίξτο. To παίξιμο το αφήνω στους ειδήμονες -όπως εσύ.
paparovic Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 To παίξιμο το αφήνω στους ειδήμονες -όπως εσύ. Βλέπω, ο λόγος σου διαμάντι, ανταγωνίζεται την ικανότητά σου στην κατανόηση κειμένου. Εσύ δεν ήσουνα που δεν θα ξαναασχολιόσουν; Βεβαίως και είμαι ειδικός στο παίξιμο. Εμείς οι γαμάτοι τα κάνουμε όλα γαμάτα. Έχεις ακούσει σόλο μαντολίνο σε Λα Ματζόρε από paparovic στο Μέγαρο;
Dracon.74 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Βλέπω, ο λόγος σου διαμάντι, ανταγωνίζεται την ικανότητά σου στην κατανόηση κειμένου. Εσύ δεν ήσουνα που δεν θα ξαναασχολιόσουν; Βεβαίως και είμαι ειδικός στο παίξιμο. Εμείς οι γαμάτοι τα κάνουμε όλα γαμάτα. Έχεις ακούσει σόλο μαντολίνο σε Λα Ματζόρε από paparovic στο Μέγαρο; Είσαι γλοιώδης.
paparovic Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Είσαι γλοιώδης. Παιχταράς δίχως λίπανση δεν γίνεται μικρούλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα