Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 21/7/2016 στις 1:37 ΜΜ, Dracon.74 είπε

Το νήμα ναι μεν ξεκίνησε, αλλά κανείς δεν αναγκάστηκε να απαντήσει...

Έγραψα εγώ "όταν μπορείς να εξαναγκάσεις να σου το λύσουν δωρεάν" ή εσύ έχεις ένα τσιτάτο και η κατανόηση κειμένου έχει ξεμείνει από μπαταρία; :D

• Moderators
Δημοσ.

Μην τσακώνεστε ρε παιδιά. Ο OP πιθανότατα είχε 2 ασκήσεις ΑΕΠΠ για την προετοιμασία του φροντιστηρίου και βαριόταν να τις λύσει. Σε καμιά βδομάδα πάλι εδώ θα είναι με καινούρια άσκηση...

Δημοσ.
  Στις 21/7/2016 στις 4:20 ΜΜ, paparovic είπε

Έγραψα εγώ "όταν μπορείς να εξαναγκάσεις να σου το λύσουν δωρεάν" ή εσύ έχεις ένα τσιτάτο και η κατανόηση κειμένου έχει ξεμείνει από μπαταρία; :D

Δεν ξέρω αν έχω τσιτάτο, εσύ πάντως "τσίμπησες" αμέσως, καταδεικνύοντας το σύμπλεγμά σου (και δικαιολογώντας το nickname σου). Δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω, συνεπώς αφήνω "την τελευταία λέξη" σε εσένα.

:-)

Δημοσ.
  Στις 21/7/2016 στις 5:52 ΜΜ, Dracon.74 είπε

Δεν ξέρω αν έχω τσιτάτο, εσύ πάντως "τσίμπησες" αμέσως, καταδεικνύοντας το σύμπλεγμά σου (και δικαιολογώντας το nickname σου). Δεν θα ασχοληθώ περαιτέρω, συνεπώς αφήνω "την τελευταία λέξη" σε εσένα.

:-)

Πράγματι, τσιμπάω στην ανοησία. Και επιπλέον έχω σύμπλεγμα ενάντια στην ψευτο-υπερηφάνια. Αντί να πεις "έκανα λάθος", το παίζεις. Ε, παίξτο. :D

Δημοσ.
  Στις 21/7/2016 στις 6:34 ΜΜ, paparovic είπε

Πράγματι, τσιμπάω στην ανοησία. Και επιπλέον έχω σύμπλεγμα ενάντια στην ψευτο-υπερηφάνια. Αντί να πεις "έκανα λάθος", το παίζεις. Ε, παίξτο. :D

To παίξιμο το αφήνω στους ειδήμονες -όπως εσύ.

Δημοσ.
  Στις 21/7/2016 στις 9:45 ΜΜ, Dracon.74 είπε

To παίξιμο το αφήνω στους ειδήμονες -όπως εσύ.

Βλέπω, ο λόγος σου διαμάντι, ανταγωνίζεται την ικανότητά σου στην κατανόηση κειμένου. Εσύ δεν ήσουνα που δεν θα ξαναασχολιόσουν; :D

Βεβαίως και είμαι ειδικός στο παίξιμο. Εμείς οι γαμάτοι τα κάνουμε όλα γαμάτα. Έχεις ακούσει σόλο μαντολίνο σε Λα Ματζόρε από paparovic στο Μέγαρο;

Δημοσ.
  Στις 21/7/2016 στις 9:51 ΜΜ, paparovic είπε

Βλέπω, ο λόγος σου διαμάντι, ανταγωνίζεται την ικανότητά σου στην κατανόηση κειμένου. Εσύ δεν ήσουνα που δεν θα ξαναασχολιόσουν; :D

Βεβαίως και είμαι ειδικός στο παίξιμο. Εμείς οι γαμάτοι τα κάνουμε όλα γαμάτα. Έχεις ακούσει σόλο μαντολίνο σε Λα Ματζόρε από paparovic στο Μέγαρο;

Είσαι γλοιώδης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...