xristosxaza Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 αγορασα ολο το hardware επιτελους αλλα μου βγαζει αυτο το blue screen δυστυχως...παει να φορτωσει τα windows και τοτε βγαινει αυτο..δοκιμασα boot απο usb για format αλλα προς το τελος λεει οτι δεν βρεθηκε usb/cd ή δισκετα επισης ουτε στο safe mode με αφηνει να μπω τι φταιει??ο δισκος δεν νομιζω γιατι το μεσημερι με το παλιο συστημα εμπαινα μια χαρα στο pc :/(η φωτο ειναι απο το internet αλλα ειναι ιδια με το error που βγαινει και σε μενα)http://prntscr.com/buiru0
Ogil Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Κάνε backup τα αρχεία του δίσκου κάπου και κάνε ένα format. Εγώ νομίζω πως τρως error λόγο drivers του παλαιού σου συστήματος που είναι ακόμη στο hdd σου. Ασυνεννοησία software με hardware με λίγα λόγια...
xristosxaza Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Αφού πάω να το κάνω format από το usb και στο τέλος μου βγάζει μήνυμα ότι δεν βρήκε usb/cd/δισκέτα Θα πρέπει να είναι το ξανα ανοιξω με το παλιό hardware και να τον κάνω από εκεί format?
blitzNikos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Αν κατάλαβα καλά κράτησες τη μητρική αλλά άλλαξες-πρόσθεσες επεξεργαστή-κάρτα γραφικών-μνήμες και άλλα τυχόν περιφερειακά. Υποθέτω ότι μιλάμε για w7. Δεν αναφέρεις ποιά είναι η μητρική και τι άλλαξες-πρόσθεσες? Πριν κάνεις format, που είναι η έσχατη επιλογή, μπορείς να δοκιμάσεις τα παρακάτω: Σε πρώτη φάση μπάινεις στο bios και επιλέγεις επαναφορά σε default ρυθμίσεις. Σε δεύτερη φάση δοκιμάζεις ενα clear cmos με το τζαμπεράκι ή τη μπαταρία, για να ξεκινήσει το pc χωρίς τις ρυθμίσεις των παλαιών συσκευών. Σε τρίτη φάση επαναφέρεις όλες τις παλαιές συσκευές-περιφερειακά και τις αλλάζεις μία-μία δοκιμάζοντας κάθε φορά να ξεκινήσεις το pc για να δεις μήπως το πρόβλημα αφορά κάποιο συγκεκριμένο εξάρτημα, οπότε τσεκάρεις αν το ίδιο το εξάρτημα έχει κάποιο πρόβλημα ή υπάρχει θέμα συμβατότητας με τη μητρική ή με τους οδηγούς και το λειτουργικό.
xristosxaza Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Μητρικη:asus h110m Cpu:i3 6100 Ram:hyperx 8 gb(αν δεν ήταν συμβατή θα έβγαζε black screen) τα bios τα εκανα default αλλα πάλι τίποτα, έχω αλλάξει τα πάντα εκτός τον σκληρό.. Εγω υποθέτω ότι τα drivers που έχει από την προηγούμενη μητρική μπλοκαρουν την καινούργια μητρική κάπως έτσι το σκέφτομαι
Batadoum Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Ειχα το ιδιο προβλημα παλια..πρεπει να ηταν η ραμ πηρα αλλη και εφτιαξε Για την ακριβεια εφταιγε το γεγονος οτι ηταν 4σαρα και το πισι σηκωνε μονο δυαρες.. Κανονικα επρεπε να δουλευει και με 4σαρες και με 8αρες αλλα δεν ξερω τι ακριβως εφταιγε (ελλατωματικη μητρικη?) ..στο λεω γιατι εμενα αυτο με βοηθησε τοτε Μου εβγαζε μπλου σκριν λιγο πριν παει στο λοαντινγκ γκουιντουος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα