2.1Ohm Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Το έχει μία φίλη μου το Ρ9 λιτε το πείραξα λίγο να το δω! Το έχει τελιως στοκ με μόνο fb viber snap κτλ πάνω! Ακόμα και στο άνοιγμα φακελον ή στο κατέβασμα του notification πουβκ που κάνει λίγο τα λαγκαρισματακια του..όχι τπτ τρομερό αλλά έχω συνηθίσει το νεξους 5χ μου που όλα είναι τρομερά σμουθ κ αυτό κάνει ένα κρακ πριν ανοίξει ή κατέβει πχ! Για τοοσο μικρή διαφορά δν αξίζει να μην το πάρεις κάνε ένα μήνα στην τελική υπομονή! Και ή κάμερες είναι κλτρες σίγουρα ή πίσω η σελφι μπορεί όχι και ή οθόνη μ φανεικε στα ίδια επίπεδα νμζω
zmok Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 το τσεκαρα το nexus 5x. πολυ καλη φαση φαινεται. λες να κινηθω κατα εκει ????
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 το τσεκαρα το nexus 5x. πολυ καλη φαση φαινεται. λες να κινηθω κατα εκει ???? Αν δεν εχεις θεμα με τα 16gb τα οποια δεν επεκτεινονται,τοτε προφανως και κινεισαι προς τα εκει
gr1goris Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Επειδη αγορασα πολυ προσφατα κινητό και το εψαξα το θεμα το 5χ ειναι πολυ πισω στον ανταγωνισμο αλλο πραμα το nexus 5 και αλλο το nexus 5x καμια σχεση με τον προκατοχο του Δες παρουσιάσεις και κριτικες για το καθε μοντελο που ενδιαφερεσε
2.1Ohm Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Άμα θυμάμαι καλά με όλα τα apps της ,google έχεις 11 ελεύθερα και στο google photos απεριόριστο cloud για φωτογραφίες οπτοε δν νμζω αα έχεις πρόβλημα Επειδη αγορασα πολυ προσφατα κινητό και το εψαξα το θεμα το 5χ ειναι πολυ πισω στον ανταγωνισμο αλλο πραμα το nexus 5 και αλλο το nexus 5x καμια σχεση με τον προκατοχο του Δες παρουσιάσεις και κριτικες για το καθε μοντελο που ενδιαφερεσε Το 5x πουλ πίσω από τον περσινό ανταγωνισμο? Με τον 2ο πιο δυνατό επεξεργαστή στοκ ανδροιδ να μην μασαει μία οθόνη καλή fhd καμερα απίστευτη τι άλλο θες? Μόνο σε ηχείο υστερείκαι εντάξει 1+ ram θα ήταν ιδανικό αλλά δν το χρειάζεται τρέχει ΑΨΟΦΑ 2
zmok Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 παιδια επειδη ειμαι κατοχος κινητου ''μπακατελας'' με μνημη 8 gb και τα 16 μου φαινονται ατελειωτα. ο αποθηκευτικος χωρος θα παει μονο σε φωτογραφιες-βιντεο και τις απαραιτητες εφαρμογες. τιποτε παραπανω. που στην τελικη αν φουλαρει τα περνας στο pc τα σβηνεις απο το κινητο και ολα καλα. διαβασα ομως οτι η συσκευασια δεν περιλαμβανει καλωδιο συνδεσης με pc . απο που μπορω να αγορασω και τι καλωδιο ειναι αυτο ?
2.1Ohm Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2016 Ψάξε σκρουτζ usb type c to usb A! Απλά να προσέχεις τα καλώδια τα κακής ποιότητας μπορεί να σου κάνουν πρόβλημασε φορτίσειςμε μεγάλα ampere για σύνδεση σε pc είναι κόμπλε για fast chraging να πάρεις ένα καλό ποιοτητκο κ όχι ότι να ναι
zmok Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Ψάξε σκρουτζ usb type c to usb A! Απλά να προσέχεις τα καλώδια τα κακής ποιότητας μπορεί να σου κάνουν πρόβλημασε φορτίσειςμε μεγάλα ampere για σύνδεση σε pc είναι κόμπλε για fast chraging να πάρεις ένα καλό ποιοτητκο κ όχι ότι να ναι καποια προταση ? γιατι δεν ξερω τι ειναι ποιοτικο και τι οχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα