Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να αγορασω αυτο το τηλεφωνο. εχω ακουσει καλα λογια για την huawei αλλα και κακα.

εχει τρομερα χαρακτηρηστικα για την τιμη του, αλλα εχω ακουσει οτι ειναι ευθραυστα. 

εσεις τι λετε ?

Δημοσ.

μερικες εταιριες εχουν περισσοτερα θετικα απο αρνητικα, ή το αντιστροφο. 

γι'αυτο και σας ρωταω :)

Δημοσ.

Tι ζητας φιλε μου απο ενα κινητο;;Ποσα δινεις;;

Oσο για το P9 lite,ναι μια χαρα ειναι και αυτο και η huawei γενικοτερα!!

Ευθραυστο το συγκεκριμενο δεν ξερω αν ειναι, αλλα δεν ξερω και πως το εννοεις ..Γενικα για τα κινητα μας υπαρχουν θηκες που κανουν δουλεια..

Δημοσ.

κινητο μεχρι 200 ευρω ηθελα και το p9 lite εχει απιστευτα χαρακτηρηστικα για τα λεφτα του.

δε μπορεσα να βρω καλυτερο μεχρι 200 ευρω

Δημοσ.

Αυτη τη στιγμή νομιζω είναι το πιο ολοκληρωμένο κινητό σαυτα τα λεφτά. Εμένα η γυναίκα μου έχει το p8 και σκέφτομαι αλλαγή για το p9 lite λογο δακτυλικο αποτηπομα android 6 και καλύτερη μπαταρία. Αξίζει αυτή η αλλαγή?

Δημοσ.

Απεφυγε το p9 lite, είναι απο τα πιο αργα κινητα σε αυτην την κατηγορία τιμης.

Δες για moto x 2nd gen(ειναι πιο γρήγορο), nexus 5x κλπ.

Δημοσ.

Απεφυγε το p9 lite, είναι απο τα πιο αργα κινητα σε αυτην την κατηγορία τιμης.

Δες για moto x 2nd gen(ειναι πιο γρήγορο), nexus 5x κλπ.

Αυτο το ξερω εγω εχω το flex2 και εχουν τεράστια διαφορά στην ταχύτητα. Απλα μιλαμε για γυναίκα, που θελει να εχει sd, ψιλοκαλη καμερα κανα έξτρα οπως δακτυλικο αποτηπομα και κυριος design. Το παλικάρι αν δεν έχει πρόβλημα με την sd σίγουρα να παρει 5x και αν μπορεί με 32giga. Δε συγκρίνονται οι επεξεργαστές.
Δημοσ.

νομιζω οτι το P9 λιτε ειναι το ποιο καλο σε αυτα τα λευτα ... και για κοριτσι θα ειναι τελειο ... λεω να το παρω και εγω για την γυναικα μου ... το εχιε η vodafone ενω το επομενω νομιζω ειναι το nexus 5x αλλα κανει απο 210 στο skroutz ... οποτε ?

Δημοσ.

8 πυρηνο στα 2 χιλιαδες και ειναι αργο ???? τα γρηγορα πως ειναι δηλαδη ?

Οι πυρήνες που εχει ειναι αργοι, παρολο που τρεχουν στα 2000mhz. (ειναι παρομοιας αρχιτεκτονικης με του moto g των 120€ και του moto e των 70€)

Eκτος αν θεωρεις οτι πχ το p9 lite με τους 8 πυρηνες ειναι πχ πιο γρηγορο απο το lg g5 με τους 4 πυρηνες, μιας κ το p9 lite εχει περισσοτερους πυρηνες σε παρομοια συχνοτητα λειτουργιας.

Ενδεικτικα, το nexus 5x των 208€ εχει διπλασιες επιδοσεις κ ειδικα στα παιχνιδια η διαφορα ειναι ακομα μεγαλυτερη.

Για να καταλαβεις, το huawei p8 που φοραει κ αυτο παρομοιο επεξεργαστη με του p9 lite(HiSilicon Kirin οκταπυρηνο στα 2000ΜHz)  ειναι πιο αργο σε browsing και απο το nexus 5 του 2013. Φυσικα ειναι πιο αργο κ απο το nexus 6 του 2014 , ποσο μαλλον απο το nexus 5x του 2015.

http://www.anandtech.com/show/9260/the-huawei-p8-review/3

74744.png

Δημοσ.

ολα τα κινητα που ποσταρες παραπανω εχουν τιμη ανω το 200 ευρω........

εγω ψαχνω αυστηρα κατω απο 200. και δεν καθομαι να παιζω παιχνιδια στο κινητο. μονο internet, τηλεφωνα, φωτογραφιες και κανα minigame της πλακας.

Δημοσ.

Γιατι δεν περνεις το Moto G4? Snapdragon 617, 2 GB RAM, 5.5" Full HD, 13 MP, 5 MP selfie, Android 6, θα πάρει Android 7 και πολύ πιθανό Android O. Για τα 200€ που το βρίσκεις στο σκρουτζ είναι από τις καλύτερες επιλογές.

Δημοσ.

ολα τα κινητα που ποσταρες παραπανω εχουν τιμη ανω το 200 ευρω........

εγω ψαχνω αυστηρα κατω απο 200. και δεν καθομαι να παιζω παιχνιδια στο κινητο. μονο internet, τηλεφωνα, φωτογραφιες και κανα minigame της πλακας.

Αυτο δεν αλλαζει το γεγονός ότι το p9 lite είναι απο τα πιο αργα σε αυτην την κατηγορία τιμης.

Το nexus 5x είναι στα 208€, δηλαδη ειναι γύρω στο 7% ακριβότερο για 50-100% καλύτερες επιδοσεις σε browsing κλπ.

Ακομα κ το moto x 2nd gen ειναι αρκετα πιο γρήγορο παρολο που ειναι φθηνότερο (στα 165€).

Απλα λοιπόν να ξέρεις οτι θα παρεις αργο κινητο για τα χρήματα που δινεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...