Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eφονον ολοι σε αυτο συμφωνουν λογικα θα προχωρισω στην αγορα του 5x.  Κατι αλλο ετσι και αλλιως εκτος απο αυτα που ειπαμε αξιολογο σε αυτα τα χρηματα δεν βρισω. λογικα θα παω για τα 32 gb μιας και δεν εχει sd. Βεβαια εμενα οι φωτογραφιες μου τρωνε χωρο που φυσικα υπαρχει το google photos.

Σας ςυχαριστω για την βοηθεια

Δημοσ.

Στο google photosδνντο ανεβάζει σε άψογη ποιότητα όμως για να έχει απεριόριστο δωρεάν!

Διάφορα στα μάτια μου δν βλέπω άλλα στις ρυθμίσεις λέει αρχικό μέγεθος(Χ Gb free -13Gb ,που σ δίνει φρεε ή google sto drive) και με υψηλής ποιότητας έχει απεριόριστο δωρεάν

Δημοσ.

Καλα μπορω απλα να τις περασω στο pc αλλα αν κανω την υπερβαση και παρω με 32gb δεν θα εχω προβλημα :D

Δημοσ.

Αγορά κινητου

καλησπέρα αν ενδιαφέρεσαι πουλάω το κινητό μου Nokia Lumia 930. Παρα πολύ καλή κάμερα.τελείως διαφορετικό αφού ειναι Windows phone .

Δημοσ.

Αγορά κινητου

καλησπέρα αν ενδιαφέρεσαι πουλάω το κινητό μου Nokia Lumia 930. Παρα πολύ καλή κάμερα.τελείως διαφορετικό αφού ειναι Windows phone .

Ανέβασε το στις αγγελίες.

• Like 1
Δημοσ.

Αγορά κινητου

ναι αλλά δεν παίζει pokemongo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...