Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας θα ηθελα να με βοηθησετε σρην επιλογη κινητου. Θελω ενα κινητο με κοστος εως 200 ευρω που να μην κολαει και να εχει καλη καμερα και οθονη. Θα προτειμουσα απο σκρουτζ αλλα αν απο κινα εχουνεκατι καλυτερο μπορω να αγορασω και αππ εκει. Περιμενω τις προτασεις σας. Ευχαριστψ εκ των προτερων για το χρονο σας

Δημοσ.

Καλησπερα σας θα ηθελα να με βοηθησετε σρην επιλογη κινητου. Θελω ενα κινητο με κοστος εως 200 ευρω που να μην κολαει και να εχει καλη καμερα και οθονη. Θα προτειμουσα απο σκρουτζ αλλα αν απο κινα εχουνεκατι καλυτερο μπορω να αγορασω και αππ εκει. Περιμενω τις προτασεις σας. Ευχαριστψ εκ των προτερων για το χρονο σας

Nexus 5X το 16ρι. (208 ευρώ από σκρουτζ, 210 πες) και τα αξίζει τα λεφτά του κατά πολύ 

Δημοσ.

Ξερω το τρομερο pure android που διαθετει. Απλα επειδη ταξιδευω αρκετα θελω να ρωτησω αν η καμερα του ειναι καλη και φυσικα πως παει απο μπαταρια ?

Επισης ενασ φιλοσ μου λεει να αγορασω το huawei p9 lite

Δημοσ.

Εάν θέλεις ένα καλό κινητό, με πολύ δυνατή μπαταρία και καλή κάμερα, τότε ψάχνεις το Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Ειδικότερα για την μπαταρία μπορούν να σου πούνε οι κάτοχοί του το πόσο πολύ κρατάει. Το κινητό υποστηρίζεται από μία πολύ μεγάλη ελληνική κοινότητα. Στα 154€ που το έχει το Geekbuying, βάση τις τιμές που βλέπω στο Kimovil και είναι το πιο φθηνό αξιόπιστο, νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις.

• Like 2
Δημοσ.

Ξερω το τρομερο pure android που διαθετει. Απλα επειδη ταξιδευω αρκετα θελω να ρωτησω αν η καμερα του ειναι καλη και φυσικα πως παει απο μπαταρια ?

Επισης ενασ φιλοσ μου λεει να αγορασω το huawei p9 lite

Το nexus 5x εχει εξαιρετικη καμερα, απο τις καλυτερες σε κινητα του 2015.

Δεν συγκρινεται με το p9 lite, το nexus 5x  ειναι αισθητα πιο γρηγορο.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις . Η αληθεια ειναι οτι το xiaomia remdi note 3 pro ειναι πολυ δυνατο τηλεφωνο αλλα μου φαινεται πολυ μεγαλο σε διαστασεις... επισης δεν γνωειζα οτι το nexus 5x εχει τοσο καλη καμερα. Απο μπαταρια ξερουμε πως τα παει ?

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις . Η αληθεια ειναι οτι το xiaomia remdi note 3 pro ειναι πολυ δυνατο τηλεφωνο αλλα μου φαινεται πολυ μεγαλο σε διαστασεις... επισης δεν γνωειζα οτι το nexus 5x εχει τοσο καλη καμερα. Απο μπαταρια ξερουμε πως τα παει ?

Μέτρια μπαταρία! Με facebook chating 30+ λεπτά gaming κ αλλά 30+ βίντεο μου βγάζει 3 ώρες on screen time πάντα wifi ή δεδομένα ανοιχτα και θέλω 1 φορτισματα στην μέρα 1000℅ αλλά είναι αρκετα βαριά σχετικά δν έχω κ pc αυτή την περίοδο κ είμαι όλη μέρα πάνω από το κινητό!

Το redmi note 3pro με έπιανε γύρο στις 5 δλδ 60℅ πάνω είναι αρκετή ναι αλλά ή κάμερα και ή ταχύτητα δν συγκρίνονται!

Άσε που έχω ήδη android N beta μεν αλλά αρκετά stable !

• Like 1
Δημοσ.

Μέτρια μπαταρία! Με facebook chating 30+ λεπτά gaming κ αλλά 30+ βίντεο μου βγάζει 3 ώρες on screen time πάντα wifi ή δεδομένα ανοιχτα και θέλω 1 φορτισματα στην μέρα 1000℅ αλλά είναι αρκετα βαριά σχετικά δν έχω κ pc αυτή την περίοδο κ είμαι όλη μέρα πάνω από το κινητό!

Το redmi note 3pro με έπιανε γύρο στις 5 δλδ 60℅ πάνω είναι αρκετή ναι αλλά ή κάμερα και ή ταχύτητα δν συγκρίνονται!

Άσε που έχω ήδη android N beta μεν αλλά αρκετά stable !

Μπορω να πω πωσ με βοηθας πολυ για την επιλογη μου. Ευχαριστω. Αρα θεωρεις ξεκαθαρα πωσ στα χρηματα αυτα δεν υπαρχει κατι καλυτερο απο nexus 5x?
Δημοσ.

Εαν μπορεις να ζησεις χωρις microsd+ραδιοφωνο, ναι ειναι η απολυτως καλυτερη (με διαφορα) αγορα που μπορεις να κανεις με 200ευρω απο Ελλαδα.

Με δευτερο το lg flex2 με το παραξενο σχημα και τα κουσουρια του snap 810/amoled οθονης του.

Και τριτο θα ελεγα το p9lite.

Ενδιαφερων θα ειχε κ το moto g4 αλλα δεν εχει πολυκυκλοφορησει..

• Like 1
Δημοσ.

Εαν μπορεις να ζησεις χωρις microsd+ραδιοφωνο, ναι ειναι η απολυτως καλυτερη (με διαφορα) αγορα που μπορεις να κανεις με 200ευρω απο Ελλαδα.

Με δευτερο το lg flex2 με το παραξενο σχημα και τα κουσουρια του snap 810/amoled οθονης του.

Και τριτο θα ελεγα το p9lite.

Ενδιαφερων θα ειχε κ το moto g4 αλλα δεν εχει πολυκυκλοφορησει..

Το nexus 5x ειναι καλυτερο η δεν ειναι απο το redmi note 3 pro? Δεν εχω παρει σαφη απαντηση απο κανεναν εδω μεσα γιατι και εγω κινητο μεχρι 200 ευρω ψαχνω. Εγω απο τα χαρακτηρηστικα και μονο βλεπω το note 3 pro σαν πολυ καλυτερο, φυσικα δεν εχω χρησιμοποιησει κανενα απο τα 2 για να ξερω. Θελω απλα μια απαντηση γιατι προτεινουν πολλοι το 5χ ενω υπαρχει το note 3 pro με αυτα τα features.

Ευχαριστω

Δημοσ.

Το note 3 pro για αγορα απο Ελλαδα?

Βγαινει πιο ακριβο.

Θελει σκαλισμα η rom.

Εαν βγαλει προβλημα(που δεν βγαζουν..)θα εχεις ταλαιπωρια.

Το miui δεν ειναι για ολους.Σαφεστατα καλυτερο το pure android(αλλα παιρνει κ cyanogenmod οποτε το πλησιαζει).

Χειροτερη καμερα απο 5x

Απουσια 800αρας μπαντας για το 4g

Αυτα ειναι τα αρνητικα.

Τα θετικα

Η μεγαλυτερη μπαταρια.

Οι υπερυθρες.

Η microsd.

Το ραδιοφωνο.

+1gb ram.

Η δευτερη sim.

Απο επιδοσεις σε παιχνιδια/εφαρμογες μπορεις να θεωρησεις πως ειναι ισαξια.Ισως να ειναι λιγο πιο γρηγορο το 5x στο ανοιγμα λογο καθαρου android.

• Like 2
Δημοσ.

Φιλε μου ζητας καλη καμερα και καλη οθονη, νομίζω το 5x τα έχει και τα δυο. Το note 3 δεν εχει καλη καμερα, το flex 2 δεν εχει καλη οθονη για moto δεν εχω αποψη.

• Like 1
Δημοσ.

το 5χ απο που βρε παιδια και ποσο ? στην wind δεν υπαρχει που το ειχε στα 200 ...

εαν εχει παραπανω αξιζει ? η υπαρχει κατι αλλο μετα μεχρι τα 250 ?

Δημοσ.

το 5χ απο που βρε παιδια και ποσο ? στην wind δεν υπαρχει που το ειχε στα 200 ...

εαν εχει παραπανω αξιζει ? η υπαρχει κατι αλλο μετα μεχρι τα 250 ?

Skroutz 208€. Οχι στα 250 ειναι παρόμοια. Αν ειναι 250 πανε 5χ 32giga
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...