Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κορυφαίο ενδεχομένως smartphone στον κόσμο με Windows 10 θα κυκλοφορήσει σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες σε 47 ώρες, ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται και η χώρα μας.

Το HP Elite x3 θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις, σε single ή dual-SIM έκδοση (κάτι τέτοιο θα εξαρτηθεί από την περιοχή και την αγορά) ωστόσο αυτό που δεν γνωρίζουμε, είναι το πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει σε κάθε αγορά (π.χ γνωρίζουμε ότι στην Ιταλία θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο και στις 29 Αυγούστου στις ΗΠΑ). Η HP πάντως έχει ανακοινώσει ότι η ξεκλείδωτη έκδοση με τα 64GB αποθηκευτικού χώρου θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ με τιμή $699 ($799 σε Desk Dock bundle) και στην Ευρωπαϊκή αγορά με τιμή €699. Αναμφισβήτητα, η διάθεση της συσκευής σε 47 χώρες είναι εντυπωσιακή, κάτι που κατά μέρος δείχνει ότι την πίστη της HP στο προϊόν της.

Όσον αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του, διαθέτει οθόνη τεχνολογίας AMOLED με διαγώνιο 5,96 ιντσών και βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 820 SoC με Adreno 530 GPU σε συνδυασμό με 4GB RAM, και 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται USB Type-C, εμπρόσθια κάμερα 8MP, κύρια κάμερα 16MP, σαρωτής δαχτυλικών αποτυπωμάτων, δυνατότητα ασύρματης φόρτισης κ.ά. Επιπλέον είναι συμβατό με τα χαρακτηριστικά Windows Hello και Microsoft Continuum.

Link.png Site: HP Elite X3 Hands-On
Link.png Site: WindowsCentral

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μακράν το καλύτερο windows κινητό που έχει κυκλοφορήσει την τελευταία διετία και έχω την εντύπωση ότι θα εκπλήξει πολλούς θετικά η πορεία του.

• Like 1
Δημοσ.

Μακαρι να φτιαξουν τα πραγματα. Πραγματικα ειχα λατρεψει τα  wp στην αρχη και απογοητευτηκα τοσο πολυ απο την αδιαφορια των devs και απο διαφορες κινησεις της MS που εφυγα με την πρωτη ευκαιρια.

Δημοσ.

700€ για ένα κινητό με λειτουργικό που αργοπεθαίνει...

Σίγουρα θα έχει καλή πορεία, NOT...

Πάμε άλλη μια φορά... Το κινητό απλά θα βγει ΚΑΙ για consumers. Η ΗΡ είχε σκοπό αρχικά την διάθεση του μόνο σε εταιρίες καθώς είναι ένα λογισμικό ασφαλές, γρήγορο και με το Continuum οι ίδιες οι εταιρίες μπορούν να οφεληθούν (λόγο του HP Workspace).

• Like 8
Δημοσ.

Τρελό ενδιαφέρον έχει το desk dock που θέλω να το αγοράσω για το lumia 950 xl.

Bundled έχει $100 επιπλέον. Μακάρι να το δώσουν ξεχωστά σε καλή τιμή....

Θα έχω laptop από το κινητό...

• Like 2
Δημοσ.

Δεν κάνω πλάκα αν θέλει η MS να πουλήσει κινητα να φέρει στην πλατφόρμα της το pokemon Go. όλος ο κόσμος ψάχνει οικονομικά κινητά για να αγοράσει για παιδιά για να παίζουν pokemon Go. Ξεπούλησαν τα moto g στις αγγελίες .με αυτήν την τιμή οποίος έχει θα τα δώσει γιά iphone 6s και s7...

Δημοσ.

Δεν κάνω πλάκα αν θέλει η MS να πουλήσει κινητα να φέρει στην πλατφόρμα της το pokemon Go. όλος ο κόσμος ψάχνει οικονομικά κινητά για να αγοράσει για παιδιά για να παίζουν pokemon Go. Ξεπούλησαν τα moto g στις αγγελίες .με αυτήν την τιμή οποίος έχει θα τα δώσει γιά iphone 6s και s7...

Εχω την εντυπωση πως δεν ειναι ακριβως στο χερι της. Απο οτι θυμαμαι η ΜS εδωσε ολα τα εργαλεια στους devs για να κανουν port (?) τις εφαρμογες στα wp αλλα προφανως λογω του μικρου μεριδιου στην αγορα την εκλασαν

• Like 2
Δημοσ.

Ναι ειδικά ΑΥΤΟ το κινητό θέλει το pokemon go για να πουλήσει. Αλλιώς θα το κλάσουν οι επιχειρήσεις...

Κρατήστε και για μας τίποτε ρε παιδιά... μην τα καπνίζετε όλα μόνοι σας!

• Like 21
Δημοσ.

Πάμε άλλη μια φορά... Το κινητό απλά θα βγει ΚΑΙ για consumers. Η ΗΡ είχε σκοπό αρχικά την διάθεση του μόνο σε εταιρίες καθώς είναι ένα λογισμικό ασφαλές, γρήγορο και με το Continuum οι ίδιες οι εταιρίες μπορούν να οφεληθούν (λόγο του HP Workspace).

Νομίζεις είναι πολλές οι εταιρίες που αναβάθμισαν σε Windows 10 για να οφεληθούν από continuum κλπ.?? Εγώ προσωπικά, πιστεύω πως όχι. Η εταιρία που εργάζομαι (1000+ ατόμων) έμεινε σε Windows 7 Enterprise και δεν έχει σκοπό να πάει σε Windows 10 διότι πρέπει να αλλάξει τα πάντα που τρέχουν απο πίσω, πράγμα που επιφέρει κόστος, άπειρες ώρες εργασίας για το ΙΤ, ασυμβατότητες με H/W - Drivers και φυσικά μεγάλο Downtime. Η MS το έχει ήδη πάρει απόφαση, ότι απέτυχε στην Mobile αγορά, οπότε η κίνηση της HP κατά την γνώμη μου, είναι άσκοπη και η συσκευή θα έχει την ίδια μοίρα όπως όλες οι άλλες Windows Mobile συσκευές. Μπορεί να έχει κορυφαίο H/W αλλά δεν πρόκειται να την βοηθήσει μόνο αυτό...

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζεις είναι πολλές οι εταιρίες που αναβάθμισαν σε Windows 10 για να οφεληθούν από continuum κλπ.?? Εγώ προσωπικά, πιστεύω πως όχι. Η εταιρία που εργάζομαι (1000+ ατόμων) έμεινε σε Windows 7 Enterprise και δεν έχει σκοπό να πάει σε Windows 10 διότι πρέπει να αλλάξει τα πάντα που τρέχουν απο πίσω, πράγμα που επιφέρει κόστος, άπειρες ώρες εργασίας για το ΙΤ, ασυμβατότητες με H/W - Drivers και φυσικά μεγάλο Downtime. Η MS το έχει ήδη πάρει απόφαση, ότι απέτυχε στην Mobile αγορά, οπότε η κίνηση της HP κατά την γνώμη μου, είναι άσκοπη και η συσκευή θα έχει την ίδια μοίρα όπως όλες οι άλλες Windows Mobile συσκευές. Μπορεί να έχει κορυφαίο H/W αλλά δεν πρόκειται να την βοηθήσει μόνο αυτό...

Θέλω να δω όταν τελικά θα αλλάξει λειτουργικό που εκτος απο το κόστος της αλλαγής που λες θα έχει και το κόστος του λειτουργικού.

Δημοσ.

Θέλω να δω όταν τελικά θα αλλάξει λειτουργικό που εκτος απο το κόστος της αλλαγής που λες θα έχει και το κόστος του λειτουργικού.

Για τις εταιρίες, υπάρχουν άλλες συμφωνίες στο θέμα αναβαθμίσεων / υποστήριξης του λειτουργικού, με την MS στην συγκεκριμένη περίπτωση και η μετάβαση σε Windows 10 δεν είναι δωρεάν ακόμη και τώρα...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...