Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια γεια σας! δν μπορω ν κτλβω τι συμβαινει. εχω παθει την πλακα μου, κ παρολο π εδω μεσα υπαρχουν ΠΑΡΑ πολλοι εμπειροι στον χωρο, νομιζω θα παθουν Κ ΑΥΤΟΙ την πλακα τους με αυτο π θα πω. λοιπον. τα βιντεο παιζανε κανονικα στον browser Μου, κ ξαφνικα κυριολεκτικα απο την μια μερα στ αλλη, πλεον κολλανε. ΟΜΩΣ, ποια βιντεο εννοω!? τα του utube πχ παιζουν κανονικοτατα, κ γενικα τα βιντεο παιζουν. παιδια θα το πω κ ΑΣ ΓΙΝΩ ρεζιλι, δν με νοιαζει. ας ειναι αυτο το τιμημα του να βρεθει μια λυση. αυτα π κολλανε κ μ χουν σπασει τα νευρα ειναι τα live βιντεο! ΜΟΝΟ! Τι εννοω Live? οχι βιντεο-κληση σε skype, αλλα τα βιντεο σε site webcam modeling. ευχομαι να καταλαβατε τι εννοω. Και μαλιστα σε 2 τετοια site εχω μπει! ΟΧΙ 1!!! παιδια? τι να κανω!? δεν το χωραει ο νους μου. τη μια μερα να ειναι ολα καλα, κ ξαφνικα την επομεηνη να ανοιγω το λαπτοπ κ να συμβαινει αυτο το πραμα!? πεταξα κ εγκατεστησα παλι τον chrome. επισης κατεβασα mozilla, τπτ. κατεβασα Opera, τπτ. ΤΟ ΙΔΙΟ! εχω την τελευταια εκδοση του flash player. απ την αλλη σκεφτηκα μηπως παιζει ρολο η πολυ ζεστη κ εβαλα εναν ανεμιστηρα να φυσσαει οσο δουλευω το λαπτοπ (νταξει, κομπογιαννιτικη λυση, ξερω). μλν ασχετο, αλλα ολα περασαν απ το μυαλο μου. ΦΥΣΙΚΑ, ΤΙΠΟΤΑ!! Παιζει ν χει καποιος αλλος παρομοιο προβλημα!??? σας παρακαλω, μελετηστε καλα αυτα π λεω, κ δωστε τα φωτα σας! μην με αγνοησετε. δωστε μου ΛΥΣΕΙΣ! οτιδηποτε περνα απ το μυαλο σας. θα τα δοκιμασω ολα. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, κ το παραμικρο! αυτη τη στιγμη εχω περασμενο chrome και Opera περασμενα στο λαπτοπ. κ ΑΞΙΖΕΙ να τονισω οτι ο Opera δν εχει ΚΑΝΕΝΑ add on/plugin ενω ο chrome μονο το plugin γ κατεβασμα βιντεο. δηλαδη μιλαμε για ΚΑΘΟΛΟΥ φορτομενους Browsers!!! παιζει ρολο λογικα, ε;

Δημοσ.

Δηλαδή δε μπορείς να στριμάρεις από την δικιά σου κάμερα ή δεν μπορείς να δεις από τις κάμερες άλλων; Αν έχεις πρόβλημα στο δικό σου stream έλεγξε μήπως για κάποιο λόγο ανέβηκε πολύ η ανάλυση της κάμερας σου ή μήπως έπεσαν τα frames (κάτω από 10 fps είναι χάλια).

Επαναφορά σε προηγούμενη ημερομηνία δοκίμασες;

Chrome και opera χρησιμοποιούν την ίδια browser engine οπότε είναι στην ουσία ο ίδιος browser. Με ie δοκίμασες; Το flash player από ποιον browser τον κατέβασες; Σε chrome based δεν δουλεύει flash, μόνο σε mozilla και Ie και κατεβαίνει διαφορετική έκδοση στους δύο browsers, οπότε κατέβασε fifrefox, βάλε flash και java και ξαναδοκίμασε.

Δημοσ.

φιλε χιλια ευχαριστω γ την απαντηση. θα  προσπαθησω να μαι οσο πιο σαφης γινεται. ΟΧΙ δν streamαρω εγω. τα μοντελα που streamαρουν θελω να βλεπω, κ ΔΝ μπορω γτ lagαρει τρομερα η εικονα τους. με ΙΕ ΔΕΝ δοκιμασα οχι. θα δοκιμασω κ θα σας πω.

Λοιπον, εχω κατεβασει IE, πηγα να μπω στο site, Κ μ ζητουσε φυσικα flash player. Το κατεβασα, εκανα επανεκινηση υπολογιστη κ ξαναμπηκα. ΤΟ βιντεο παιζει, ΑLLA κ παλι με τρομερο lagαρισμα. Οπότε, ερχομαι εδω εγω τωρα κ λεω: Εχει καποιος εμπειρος να μ προτεινει καποια λυση σχετικα με τα βιντεο σε IE? γιατι ειναι ο μονο browser π ΜΟΛΙΣ εχει κατεβει, δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ απολυτως φορτομενο επανω του, οπότε φανταζομαι θα ναι κ πιο ευκολο να βρεθει λυση, οταν ισχυει κατι τετοιο. Δηλαδη περα απο τον flash player π μολις κατεβασα, μηπως κατι αλλο σας ερχεται κατα νου Καμια ρυθμιση; τιποτα αλλο για να κατεβασω κ να παιζουν τα βιντεο; ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ παρακαλω. Περα απο flash, μηπως χρειαζεται να κανω κ κατι με JAVA; Αλλα αν ναι, δωστε μου λιγο αναλυτικες οδηγιες γτ δεν εχω ιδεα τι ειναι το Java, κ απο που το κατεβαζω κτλ. Συγνωμη. :( Ξαναλεω: Δεν μιλω γ βιντεο γενικα στο internet, οπως Utube κτλ. αυτα ειναι ΟΚ. ΜΙλω ΚΑΘΑΡΑ κ μονο για Live streaming βιντεο. οχι streamαρισμα δικο μου. δεν μπορω να δω το streamαρισμα των μοντελων, αλλα ΚΑΙ στον SKAI π μπηκα κ πηγα να δω live TV, υπηρχε θεμα. οχι lagαρισμα. Δεν φορτωνε καν η εικονα. Δοκιμασα να μπω κ στο site tou MEGA, κ εκει επαιζε κανονικα. Να τονισω πως εχω Windows 7 HOME, 64 bit. K o IE Π χρησιμοποιω ειναι για 64 Bit. Παρακαλω πολυ για την οποιαδηποτε λυση περνα απ το μυαλο σας.

Δημοσ.

Το πρόβλημα σου πρέπει να είναι με την ταχύτητα του Internet γενικώς.

Κάνε ένα speedtest στο http://www.speedtest.net να δούμε τι ταχύτητες πιάνεις. Θέλουμε Ping, upspeed και downspeed.

Στα site αυτά κάνεις λογαριασμό; Μήπως θέλει να πληρώσεις για να έχεις realtime view; Μπορεί να σου έδιναν δοκιμαστικά για κάποιο χρονικό διάστημα την πλήρη εμπειρία και τώρα να θέλει να πληρώσεις. Δοκίμασες με τον λογαριασμό σου να μπεις από αλλού, π.χ. από κάποιο Internet cafe; Πάρε επίσης το λάπτοπ και δοκίμασε σε άλλο δίκτυο.

Έκανες reset στο router σου; Κάνε αν δεν έχεις κάνει ήδη (κλείστο δηλαδή από το ρεύμα, άστο 5 λεπτά και ξαναναψε το).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...