Προς το περιεχόμενο

OnePlus 3 Review

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

μία συμβουλή παρακαλώ:

oneplus3 ή xiaomi mi5 ?

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ειναι το μεγαλύτερο κριτίριο, δλδ αντοχή, εγγύηση, σέρβις, ανταλλακτικά

Και τα δυο κινητα απεξω θα τα παρεις ουτως ή αλλως.

Υπο αλλες συνθηκες θα προτεινα το Mi5 λογω καλυτερης τιμης αλλα με τετοια κατασκευη ουτε καν

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το OnePlus 3 ειναι μία ''Bugatti'' σε επιδόσεις & εμπειρία χρήσης. Το ίδιο και το Blackberry Priv με τον Sd 810 , ταχύτατο και με έναν αέρα πολυτέλειας που μόνο η BB τον έχει. Μόνο που ζεστένεται περισσότερο ,ως γνωστόν ο 810 είναι θερμός. Τα δύο καλύτερα κινητά αυτή την ώρα & μαζί με το Blackberry passport συμπληρώνεται η τριάδα των κορυφαίων κινητών. Εννοείται βεβαια πως στην ίδια τριάδα θα ''χωρούσαν'' άνετα και τα Lumia 950 XL, Samsung S7 Edge , Note 6 , S6 Edge, Lg G5 ,  Xperia Z5 & ασφαλώς και τα iphone 6s & plus. Android , Win10 OS , iOS διαλέχτε. Το καθένα με τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα. Και σάν μελλοντικός CEO της Blackberry & Lenovo με εξαγορά και προσάρτηση καί της One + ,  θα κατασκευαστεί  και ένα ''θηριάκι'' που θα τρέχει εγγενώς όλες τις εφαρμογές και από τα δύο λειτουργικά , android & ΒΒ OS , όπως θα το ήθελαν όλοι οι χρήστες παγκοσμίως.

Λυπάμαι που θα το πω αλλά με επιπλέον 80 ευρώ αγόραζεις το κατα πολύ ανώτερο και θρύλο πλεον galaxy s7 η και με λιγότερα το lg g5? Είναι αυτή λογική τώρα?

Πικροχολα αλλά θα το πω. 200 θα έπρεπε να κοστίζει. Και τα υπολοιπα κατώτερα κινέζικα 100 και πολλά λέω. Έτσι ναι. Γίνομαι πειραματόζωο. 470 για oneplus? Για τόσο γίδια μας έχουν?

Άλλος ένας λογος που θα πρέπει να ευγνωμονουμε τη σαμσουνγκ με τα s7/s7 edge. Ανέβασε τόσο πολύ τον πήχη που μας ξύπνησε για τα καλά.

Πήρε φορά ο κινέζος και η μύτη ανεβηκε πανω απο το κεφάλι. Ουστ απο δω. Η γνώμη μου.

Λυπάμαι που θα το πω αλλά με επιπλέον 80 ευρώ αγόραζεις το κατα πολύ ανώτερο και θρύλο πλεον galaxy s7 η και με λιγότερα το lg g5? Είναι αυτή λογική τώρα? Πικροχολα αλλά θα το πω. 200 θα έπρεπε να κοστίζει. Και τα υπολοιπα κατώτερα κινέζικα 100 και πολλά λέω. Έτσι ναι. Γίνομαι πειραματόζωο. 470 για oneplus? Για τόσο γίδια μας έχουν? Άλλος ένας λογος που θα πρέπει να ευγνωμονουμε τη σαμσουνγκ με τα s7/s7 edge. Ανέβασε τόσο πολύ τον πήχη που μας ξύπνησε για τα καλά. Πήρε φορά ο κινέζος και η μύτη ανεβηκε πανω απο το κεφάλι. Ουστ απο δω. Η γνώμη μου.

Τετοιες γνωμες παντως οπως αυτες που εχουν γραφτει εδω για το ποσο πρεπει να πωλειται το OnePlus με βαση αυτα που προσφερει ειναι οτι πρεπει για να κλεισει μια εταιρια αφου φυσικα μπαινει μεσα.

Ξερεις εσυ πολλα κινητα με αυτα που εχει το OnePlus3 που να κοστιζουν οχι 200ευρω που λες,αλλα 300? Ειναι νομιζεις τυχαιο πως το G5 παρολο που βγηκε μετα το S7 εχει πεσει τοσο πολυ η τιμη του και ειναι τοσο φθηνο αλλα και παλι δεν πουλαει?

Μια πιο λογικη και δικαιη τιμη που μπορουσα να ακουσω για την τιμη του OnePlus3 θα ηταν στα 350ευρω αλλα οταν διαβαζω για κατω απο 300ευρω ειναι που λεμε η εννοια του ''οτι να ναι''.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι ξέρω κινητό που είναι πολύ πολύ ανώτερο απο το oneplus και κοστίζει μολις 80 ευρώ ποιο ακριβά. Τι δεν καταλαβαινεις?

Δεν φταιω εγώ φιλε μου που υπάρχει το s7 και το g5. Αν δεν υπηρχαν πολύ απλα θα μιλαγαμε για αλλες τιμες. Τώρα που υπαρχουν όλα τα αλλα είναι απλα ανέκδοτα και οποιος τσιμπησει.

Επεξ/σία από nectons

Όχι ξέρω κινητό που είναι πολύ πολύ ανώτερο απο το oneplus και κοστίζει μολις 80 ευρώ ποιο ακριβά. Τι δεν καταλαβαινεις?

Δεν φταιω εγώ φιλε μου που υπάρχει το s7 και το g5. Αν δεν υπηρχαν πολύ απλα θα μιλαγαμε για αλλες τιμες. Τώρα που υπαρχουν όλα τα αλλα είναι απλα ανέκδοτα και οποιος τσιμπησει.

Motorola Moto Z Force φρεσκο κινητο προς το παρον μονο μεσω Verizon γινεται η αγορα.Τιμη 729δολλαρια

Το καινουργιο Nexus που απο οτι ακουγεται θα εχει κλασσικα specs οπως στις τωρινες ναυαρχιδες. Και αυτο θα δεις οτι θα εχει τιμη αναλογη.

Επισης με βαση το παραπανω το G5 επρεπε να ειχε μονοπωλειο στις πωλησεις με τοσο χαμηλη τιμη αλλα οπως βλεπεις η χαμηλη τιμη δεν ειναι το παν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάποιοι είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν περισσότερα αρκεί να έχουν εγγύηση με ξεκλείδωτο boot loader και 0 bloatware. Για κάποιους αυτό δεν εξετάζεται καθόλου. Το s7 σε αυτή την τιμή είναι πολύ δελεαστικό και η τιμή του θα παίσει κι' άλλο απλά μην αγνοείται ότι υπάρχει και μια μερίδα καταναλωτών που ενδιαφέρονται για άλλα πράγματα σε μια συσκευή, δεν είναι τυχαίο που αν μπεις στο xda και κάνεις κλικ στο top phones πάνω πάνω θα βρεις το Onplus 3 που μόλις κυκλοφόρησε. Αλλά θα συμφωνήσω ότι αν δεν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία αγοραστή τα 400 ευρώ είναι πολλά, είναι σαν να πληρώνεις για EVGA κάρτα υδρόψυκτη και δεν κάνεις ποτέ overclocking αλλά άντε πες τώρα στον clock-άκια ότι δεν αξίζει τα λεφτά της.

Επεξ/σία από nickelodeon
  • Like 1

Τελικά το OP3 ειναι υποδεέστερο κατασκευαστικά από το S7 & S7 Edge; To κορεάτικο samsung ανώτερο σε ποιότητα κατασκευής & ηλεκτρονικά μέρη από το κινεζικο OP3; Τα τελευταία samsung που αγόρασα ήταν το '14 , δύο πανομοιοτυπα S4 active , που πραγματικά μου άρεσαν λόγω hardware keys  ( συνιθίζω ο,τι μου γυαλίζει να το αγοράζω εις διπλούν ,από βίτσιο ) & δεν το μετάνοιωσα ποτέ. Λόγω hardware keys και μόνο , σύν την ποιότητα κατασκευης ,αυτή την αίσθηση που σου δίνει κρατώντας το. Το ίδιο θα έκανα και με S5 & S6 active , αλλά ατύχησα , δεν τα πέτυχα στον καιρό τους σε δελεαστική τιμή, πάλι λόγω hardware keys & στιβαρής κατασκευής. Εχω όμως στην κατοχή μου ένα OnePlus 3 & ένα Blackberry Priv. Aπίστευτη αίσθηση πολυτέλειας.Κορυφαία ποιότητα κατασκευής & επιδόσεις όνειρο. Εχω περιεργαστει το S7 Edge από φίλο & για αρκετή ώρα. Και αυτό κορυφαίο , αλλά το OP3 σε τίποτα δεν υστερεί στην ''αφή''.Για να μην γράψω πάλι για performance του κινητού. Αλλα και αν δεχτώ πως ο κινέζος υστερει του κορεάτη , αν τον βάλεις διπλα-δίπλα με τον καναδό ποιός βγαίνει κερδισμένος; Blackberry Priv   VS   S7 Edge ; απο άποψη πολυτέλειας πάντα , αλλά & ουσίας. Δύσκολη απόφαση. Για να μη γράψω για το κορυφαίο κατασκευαστικά Blackberry passport , στην απλή αλλά & την silver edition , ένα κινητο φτιαγμένο από ατσάλι , που τραβάει τα βλέμματα όλων πάνω του & μπροστά του κάτι αη-φονάκια μοιάζουν με κινητά της πλάκας; Προσωπικά προκρίνω το Passport ως κορυφαίο σχεδιαστικά. Με έναν Sd 820 , 6G Ram & USB type C θα ήταν το άπιαστο όνειρο.

• Like 1

Τελικά το OP3 ειναι υποδεέστερο κατασκευαστικά από το S7 & S7 Edge; To κορεάτικο samsung ανώτερο σε ποιότητα κατασκευής & ηλεκτρονικά μέρη από το κινεζικο OP3; Τα τελευταία samsung που αγόρασα ήταν το '14 , δύο πανομοιοτυπα S4 active , που πραγματικά μου άρεσαν λόγω hardware keys  ( συνιθίζω ο,τι μου γυαλίζει να το αγοράζω εις διπλούν ,από βίτσιο ) & δεν το μετάνοιωσα ποτέ. Λόγω hardware keys και μόνο , σύν την ποιότητα κατασκευης ,αυτή την αίσθηση που σου δίνει κρατώντας το. Το ίδιο θα έκανα και με S5 & S6 active , αλλά ατύχησα , δεν τα πέτυχα στον καιρό τους σε δελεαστική τιμή, πάλι λόγω hardware keys & στιβαρής κατασκευής. Εχω όμως στην κατοχή μου ένα OnePlus 3 & ένα Blackberry Priv. Aπίστευτη αίσθηση πολυτέλειας.Κορυφαία ποιότητα κατασκευής & επιδόσεις όνειρο. Εχω περιεργαστει το S7 Edge από φίλο & για αρκετή ώρα. Και αυτό κορυφαίο , αλλά το OP3 σε τίποτα δεν υστερεί στην ''αφή''.Για να μην γράψω πάλι για performance του κινητού. Αλλα και αν δεχτώ πως ο κινέζος υστερει του κορεάτη , αν τον βάλεις διπλα-δίπλα με τον καναδό ποιός βγαίνει κερδισμένος; Blackberry Priv   VS   S7 Edge ; απο άποψη πολυτέλειας πάντα , αλλά & ουσίας. Δύσκολη απόφαση. Για να μη γράψω για το κορυφαίο κατασκευαστικά Blackberry passport , στην απλή αλλά & την silver edition , ένα κινητο φτιαγμένο από ατσάλι , που τραβάει τα βλέμματα όλων πάνω του & μπροστά του κάτι αη-φονάκια μοιάζουν με κινητά της πλάκας; Προσωπικά προκρίνω το Passport ως κορυφαίο σχεδιαστικά. Με έναν Sd 820 , 6G Ram & USB type C θα ήταν το άπιαστο όνειρο.

Τι να το κανεις ομως που το passport εχει μεσα hardware 2012-2013 και πωλειται σε τιμες σημερινων ναυαρχιδων.

Οντως απο ποιοτητα κατασκευης και πρωτοτυπο design ξεχωριζει.Αλλα δυστηχως για τα χρηματα που ζηταει και φυσικα απο τις ελλειψεις σε εφαρμογες/υποστηριξη σε σχεση με αλλες εταιριες δεν αξιζει σαν αγορα στα χρηματα αυτα.

Το priv ειναι μια ενδιαφερουσα προταση αλλα και αυτη εφαγε απο νωρις ακυρο λογω του υπερβολικα υψηλου κοστους αγορας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...